Eşimi kuzeninden kıskandım

Şeye dikkat ettim ben burda konu açan kızların bir çoğu yazdıktan sonra eşim çok ağırbaşlı böyle ciddi, şöyle terbiyeli diye eşlerini böyle övünce yaptıkları ve ya söyledikleri şeyleri haklı göstermeye çalışırlar. Tamam haklısın hiç hoş değil bu muhabbetleri gereksiz buluyorum. Şöyle ki, nasıl ki onlar evli olursa kocalarının yanında kuzenleriyle böyle şakalaşırlarsa ok, ama yok sadece gelinin yanında konuşuluyorsa ve sen gelinsin karışamazsın deniliyorsa orda bir dursunlar.
Size gelince konu sahibi eşiniz de onların şakalarına ortak olmazsa, gülmese ve ya başka bir laf söylemezse, surat ifadesini değişse hoşnut olmamış gibi görünse emin olun o kızlar asla öyle şaka yapmazlar. Eşiniz de durumdan memnun ki, bu muhabbetler devam ediyor. Sizin muhatabınız burda sadece eşiniz. Rahatsız olduğunuzu eşinize söylemeniz gerekirdi,kuzenle konuşmak iyi olmamış.

Ee tamam dediğim durum işte. Eşinizle konuşmuşsunuz bir şey değişmemiş. Tekrar eşinizle konuşacaksınız.

Ben buradaki üyelere saygısız diyeceğinize kuzene diyin diyorum zaten. Kuzenden rahatsız olmanıza ben karışamam. Bana göre iğrenç olsa da eşinizin ailesinde kuzenler arasında duygusal ilişki olma ihtimali varsa rahatsız olursunuz, bunu anormal bulmam. Ama burada muhatabınız eşiniz, kuzen değil. Eşiniz sizin rahatsız olduğunuzu bile bile neden mesafe koyamıyor? Bence sormanız gereken soru bu.

Cokta takılmayın bunu umursayacak insan zaten bunu yapmazdi. Keske siz hiç araya girmeseydiniz esiniz kardeşine soyler çozerdi. Bosu boşuna kotu olmussunuz

Valla ben de kuzen muzen anlamam kardeşi dışındakilerle o kadar samimiyete de girmemeli.
Bu konuya katılmıyorum malesef biz kalabalığız kuzen olarak, beraber büyüdük, beraber aynı yatakta uyuduk. Asla yan gözle bakmadık birbirimize şakalaştik, güldük, eglendik. Kimseyi rahatsız etmedik ama gelen bize katıldı. Kabullendi kardes olduğumuzu. Ama yani özel bölgesinde leke olsa kimse söylemez, yada kenara çeker üstünü değişsin diye söyler.

Saçma sapan bir başlık atmışsınız konuyla alakasız. Kıskanmamışsınız ama başlıkla okları kendinize çekmişsiniz. Kardes gibi büyümüş olsaydılar, sevgilin konuşmamıza kızmasın demezdi . Kıskanacagınızı düşünmezdi.Pipisindeki lekeyle vs dalga geçecek samimiyette bir kuzenlik yok anladığım kadarıyla aralarında. Bu muhabbetten rahatsız olmanız çok normal herkes laçkalığı sevmez. Cephe alacaklarına huzur bozmamak için olayı büyütmeyebilirlerdi. Ama ben gidip konuşur muydum? Aslaa

Kocanizi kuzenleriyle konuşarak mi koruyacaksiniz işyerine falanda gidin de ters yapan olursa engel olun. Bence çip takın.

aradaki muhabbet çok gereksiz de neden eşin uyarmıyor kuzenini? demek ki böyle bi samimiyetleri var. size karışmak düşmez ki bu durumda. eşin rahatsız oluyorsa ancak gidip konusur. ay bir de gidip kızla konusmussun kesin yaşın küçüktür senin. toyluk var biraz galiba.

haklısınız bu konuda hata etmişim

benimde takıldığım konu bu zaten

Ben soylediklerinize katiliyorum. Kendi ailemde boyle sinirsizca konuşan yok, kuzenler arasinda da konusulmaz.
Sadece iki kuzenimle pek sinirimiz yoktur abuk sabuk konuşuruz, birbirmize degisik hitaplar buluruz, herturlu sakalasiriz ama onun kocasinin yaninda ben dikkat ederim biraz ne konustuguma, kuzen de ayni sekilde. Kuzenim kadin bu arada hani kocasi benden kiskanmaz herhalde mevzu kiskanclik degil ama biraz agzindan cikana dikkat etmek gerek BENCE

Ama yine de burada muhattap alinacak kişi kuzen degildi diye dusunuyorum. Cok yanliş. Esime soyledim duzelmedi kismi hikaye, eş duzeltmek istese duzelirdi.
Ha aksi durumda kendi kuzenini dinlemeyen kuzen eşini de dinlemez her turlu gereksiz bir hareket.

kadin supheleniyorsa haklidir . bazi seyler gozle gorulmez ama sezilir bosverin orda burda zirlasin siz onunu kesmissiniz .hic dert etmeyin biri size bisey dersede ben oyle uygun gordum deyin gecin

Ben böyle bir samimiyetten rahatsız olmazdım ama hepimiz bir değiliz tabii.
Konu sahibinin eşi böyle bir ortamda büyümüş. Ona normal geliyordur. Konu sahibi istese bile eşi o mesafeyi koymayabilir.
Çocukluktan bugüne oturmuş bir ilişki var ortada. Eşinin lafıyla bunu revize etmek istemiyorsa adama da hak veririm.

Yani madem böyle rahatsa mesajlasirken neden kıskanır mi diye soruyor . Yani çocukluktan beri samimi ilişkide insan nede vedalasmakk için iş yerinin önünden defalarca geçer çok tuhaf . Yani benim de kuzenlerim canimdir kardeşimdir de Sabah günaydın akşam iyi geceler yazmam çok tuhaf bir ilişki var ortada . Bence de insanların akrabalarıyla ilişkisine karşılamalı ama ilişkinin da belirli sınırları vardır .

Kuzen kardeş gibi birşey değil midir ya.
Tamam amiyane tabirle biraz enseye tokat g.te şaplak muhabbetleri var aşikar ama bu denli ortalığın ayağa kalkmasına ,herkesin mudahil olmasina gerek var mıydı bilemedim.
Eşiniz de yememiş icmemiş yetiştirmiş. Keşke söylemeseymiş yani,biraz mesafe koysaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…