Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşimi karma spor salonuna göndermem kendim de gitmem inşallah da böyle bir şey yaşamak zorunda kalmam..Ailemden akrabalarımdan kimse de böyle bir şey yapmaz..Gideni de eleştirmem herkesin kendi hayatı görüşü..Ama kimse benim görüşümle hayat tarzımla da dalga geçemez..Burda özgürlükten bahseden bayanlar şu sayfaya kadar bu görüşe sahip olanlarla dalga geçiyor..Yazık gerçekten

Sana vaktimden calip verdigim cevaplara yazik be Bedevi, tasa anlatsam anlardi simdiye.
Konu sıktı artik, sen de iyice cirkinlestin. Benden bu kadar, sana garip hayatinda toksik dusuncelerinle mutluluklar. De hayde

Diğer İnsanlarda sizin gibi yaşamak zorunda değil? Siz kendinizin eleştirilmesini istemiyorsanız sizde kimseyi eleştiremezsiniz . Kimin yanıp yanmayacagını da bizler bilemeyiz değil mi ?

Yav hee hee kocasi en çok aldatan sizin gibi modern takılanlar yatmadalarda flortleriyorlar
Ve sizin ruhunu duymuyorrr
hergün tvde gördüklerimiz de modern kadınlar dimi? Ay allah aşkına kalbinizin çirkinliği dilinize vurmuş resmen.

Bence eşine güvenmiyor musun orası öyle bir yer değil diyenleri dinlemeyin. Bence göndermeyin hiiiiç gerek yok

Bu nasıl konu ya küfürler hava da

Konu spora gidecek eş konu ortasına baktım osmanlı tarihi kurtuluş savaşı
Şimdi teseddur mevzu

Konu dine gelmiş herkesin yaşam şeklini yargılamak kimseye düşmez

Ne çirkin yorumlar var hakaretler yığınla

Bi yorum okudum demis ki herkes kendi tarafının yobazi çok doğru

Mesajları okumadım ama kesinlikle öyledir. Sadece bedevi banlanır bu olayda çünkü diğer taraf şikayet edilmez, onlar her daim haklı. Asla hakaret etmezler

Özgürlükten kasıt ne mesela? Biz birilerinin başındakine hakaret falan mı ediyoruz? Yorumlara bakarsanız görürsünüz ki eşimin önünde eğilerek domaldı bir kadın veya spor salonunda kç baş açıp spor yapıyorlar diye yargılayan küçük gören üsluba çoğu kişi düzgün bile yanıt veriyor. Hayat tarzınız ne ki dalga geçilsin?
Başı açık veya genel olarak açık giyinen kadınlara alttan alta saldırı var dikkat ederseniz sanki bu kadınlar en ufak fırsatta onların kocalarına atlayacak gibi evhamları var.

Eeeee o kadar tecrubelisinki doktun marifetlerini ortaya yok cnm arkadan sen vermsssndir senin işin o

Eeeee o kadar tecrubelisinki doktun marifetlerini ortaya yok cnm arkadan sen vermsssndir senin işin o
Ben yapmak istesem zaten her türlü yaparım ,o senin işin mesleğin hatta or*spusun sennn.İftira atmaya devam et yamuk ağzın daha ne kadar yamulacak acaba yanık bedevi ahahha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…