-
- Konu Sahibi elisamihra
Aynen aynen bı götü açıklar mutlu ve akıllı evet
Sana vaktimden calip verdigim cevaplara yazik be Bedevi, tasa anlatsam anlardi simdiye.İnanıyorum diyenlere lafım hem inanıp hemde benim Allah'ın cizdigi sınırlara uymamla dalga geçen kesime
inanmayanlar dan banane
İkiyuzlusunuz size gelince kime ne diyorsunuz bız kendi goruslerimizi söyleyip yaşarken de tonla dalga
Kusura bakmasın kimse nasıl geliyorsa oyle gidiyorum gelipte benim gorusumle dalga geçip yersiz yorum yaparlar ve bunu kendilerine eğlence malzemesi olarak kullanırlarsa karşılık veririm tabi
Bencede herkes kendi tabağına baksın
İsteyen kocasını göndersin zaten beni ilgilendirmez beni ilgilendiren benim buna karşı olmamla dalga geçenler
Siz kimsiniz ya benim yaşayış tarzımla dalga geçiyor ben karşılık verince bu cümleleri kuruyosunuz ilk yorumlarima bı bakın ilk benmi insanlarla dalga geçip kötü sözler sıraladım karsimdakilermi
Diğer İnsanlarda sizin gibi yaşamak zorunda değil? Siz kendinizin eleştirilmesini istemiyorsanız sizde kimseyi eleştiremezsiniz . Kimin yanıp yanmayacagını da bizler bilemeyiz değil mi ?Evet sadece örtü!malesef annesinin taşıdığına düşman hepsi
Yanan sizsiniz sizz herkes sizin gibi çırılçıplak olsun diyosunuz ama olmayacak bu
Sizin gibi yaşamak zorunda değliz
Yanan sizsiniz ki heryeriniz ortada ansjjdjd
hergün tvde gördüklerimiz de modern kadınlar dimi? Ay allah aşkına kalbinizin çirkinliği dilinize vurmuş resmen.Yav hee hee kocasi en çok aldatan sizin gibi modern takılanlar yatmadalarda flortleriyorlar
Ve sizin ruhunu duymuyorrr
Bence eşine güvenmiyor musun orası öyle bir yer değil diyenleri dinlemeyin. Bence göndermeyin hiiiiç gerek yokEşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Mesajları okumadım ama kesinlikle öyledir. Sadece bedevi banlanır bu olayda çünkü diğer taraf şikayet edilmez, onlar her daim haklı. Asla hakaret etmezlerKonu çirkin başladı iyice çirkin bir yere gitmiş. Yok muhafakarzar erkekler böyle, muhafazakar olmayanlar şöyle. Fırsatını bulan nasıl da güzel döküyor içindekileri. Aynen en mükemmel, ahlaklı kendi cenahinizdan olanlar. Diğerleri için yazılanlar bir de yazilamayanlar var. Kimsenin de birbirinden farkı yok. Bedevihatunla eş değer devam ediyorsunuz ondan farklı olduğunuzu sanarak.
keşke benimkinde olsa böyle spor aşkıKonu sahibi ey konu sahibi konuya dönelim bakın eşiniz spor yapmak istiyorsa bırakın gitsin aksine siz teşvik edin sağlık açısından spor çok faydalı göbek salıp
Yok canım gizli gizli yapıp tövbe edip örtmek serbest, açıktan dilediğin gibi yaşayınca püüü pislik rezil oluyorsun.
Ben eşimi karma spor salonuna göndermem kendim de gitmem inşallah da böyle bir şey yaşamak zorunda kalmam..Ailemden akrabalarımdan kimse de böyle bir şey yapmaz..Gideni de eleştirmem herkesin kendi hayatı görüşü..Ama kimse benim görüşümle hayat tarzımla da dalga geçemez..Burda özgürlükten bahseden bayanlar şu sayfaya kadar bu görüşe sahip olanlarla dalga geçiyor..Yazık gerçekten
Eeeee o kadar tecrubelisinki doktun marifetlerini ortaya yok cnm arkadan sen vermsssndir senin işin oOna yakışıyor muydu bana senin gibi nikahsız herkesin kucağında gezmiyorum dedi ben öyle bir şey mi dedim.Ben insanlara saygılı olması gerektiğini vurguladım o geldi iftira attı kendisi gibi sandı beni herhalde ama ağzını öyle yamulturum onun .Hakedene çokta güzel yakıştı
Bence eşine güvenmiyor musun orası öyle bir yer değil diyenleri dinlemeyin. Bence göndermeyin hiiiiç gerek yok
ok cnm ben sen degilm sen tecrubelerini ottrmeye devam etGizli saklı her şeyi yaptığını düşünüyorum zaten kişi kendinden bilir işi
Ben yapmak istesem zaten her türlü yaparım ,o senin işin mesleğin hatta or*spusun sennn.İftira atmaya devam et yamuk ağzın daha ne kadar yamulacak acaba yanık bedevi ahahhaEeeee o kadar tecrubelisinki doktun marifetlerini ortaya yok cnm arkadan sen vermsssndir senin işin o
Arkadan vermek kelimesi sevap mı ? Sürekli diliniz de susayım diyorum ama lütfen düzgün konuşun artık ya da konuşmasın kimseEeeee o kadar tecrubelisinki doktun marifetlerini ortaya yok cnm arkadan sen vermsssndir senin işin o
Kıç fetişiniz mi var ne bu kıç takıntısı anlamadımki
Gelip sizin kıçınızı mı açıyorlar size ne
İçim kalktı artık kıç aşağı kıç yukarı, konu spor salonu diye kıç kası yaptı mübarekKahkaha attım
Şöyle 5 sayfa falan geriye gittim de ayyy kusucam galiba.Arkadan vermek kelimesi sevap mı ? Sürekli diliniz de susayım diyorum ama lütfen düzgün konuşun artık ya da konuşmasın kimse