- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
-
- Konu Sahibi elisamihra
Onu ben dedim ama muhafazakarlara değil senin gibilere dedim. Benim senin gibi birine laf anlatacak sabrım yok, arkadaşın varmış güzel güzel yazmış. Cahillere karşı atak geçirip ani bir saygısızlık yapan benim, insanlar senin anlayışsızlığına rağmen genç yaşında belki azıcık bir şeyler girer kulağından diye kendilerini paralamışlar. Of fazla bile yazdım sana. Anlayana işte her şeySabahtandir muhafazakarlar yok daga git yok Arabistan'a git diyen sizler degilmissiniz gibi ne güzel yorum yapiyosunuz
Karşılık verilmez hakaret edene hakaret edilmez hakaret etmeyene hiç edilmez üslup denen bir şey vardır bir bayana hele ki dini hassasiyetim var diyen birine hiç yakışmazzzİyide insanlar resmen kadının bu görüşüyle dalga geçiyor kadın buna karşı diye demedikleri kalmadı sanki herkes mecbur herşeye e kadında krsilik verdi normal olarak
Yeter be yeter bu nedir ya.Hadi itiraf et gizli gizli arkadan verdin dimi hem de defalarcaaaa.Malum mini etek giymeme izin vermezler diyorsun bekaret için seni öldürürler falan önemli sizde bunlar.İçindei or*spuyu tutma ya mesleğin bu senin zaten canımmm ahahah
Müslümanlığı örtü sanıyor hshsbab vizyona bakHadi oradan şuuru kapalı.. . Şu bastırılmış duygularını bir serbest bırak bak içinden ne vasıfta kadın çıkıyor. İstesen yaparsın he tabi törelerine göre senin içinden geçerler ne diyorsun sen be.. böyle ağız üslupta biri müslüman olsa ne olmasa ne ağıza bak irin akıyor haddini bil kimsin sen?
siz sizden olmayanları yaftalamazsanız onlarda sizinle dalga geçmezler. Sürekli siz başlatıyorsunuz insanların sinir uçlarına dokunup sonra cihinnimdi yinir diye ağlayamazsınız.Umarım muhafazakarların hayatlarıyla dalga geçen lerinde cehenemde yaar aminnn
Ok oldumu
Ay sen laf mı soktun baba ay ayyoo erkeklere özel belediyelerin spor salonları var. mağarada mı yaşıyorsunuz??
Ona yakışıyor muydu bana senin gibi nikahsız herkesin kucağında gezmiyorum dedi ben öyle bir şey mi dedim.Ben insanlara saygılı olması gerektiğini vurguladım o geldi iftira attı kendisi gibi sandı beni herhalde ama ağzını öyle yamulturum onun .Hakedene çokta güzel yakıştıYeter be yeter bu nedir ya.
Bedevi sen de yeter dur artık.
Nedir bu ya.
Şu konularda yakışıyor mu şu şekilde hakaret etmek?
Hanımefendi madem böyle bir kaygınız var google’da bakın sadece erkeklerin gittiği onlarca spor salonu var. Reklam olmasın diye link vermiyorum. Erkeklerde kan ter içinde kalırken kadın görmeye çok hasret değil. pek çok erkek sadece erkeklerin olduğu spor salonlarını tercih ediyor.E müslüman olduğumuza göre haremlik selamlıga dikkat etmek lazım öyle değil mi !
Nerden biliyorsunuz hepsinin aldattığını..O zaman bunun tersi olan erkekler hiç aldatmıyor sizin dediğinize göre..Serbest olanlarda hiç görmedim. Muhafazakarim diye geçinen, kadından uzak duran ,karısını çalıştırmayan,bizim her attığımız adıma günah diyenlerin hepsi eşini aldatiyor bir kere. Onlarca örnek gördüm kendi çevremde.
Müslümanlığı örtü sanıyor hshsbab vizyona bak
Peki inanmayanlar inananlar gibi yasamak zorunda mi? Sizin ne alip veremediginiz var ki hakaret etmeden cevap yazamiyorsunuz insanlara? Her koyun kendi bacagindan asilir, sanmayin ki tesetturlusunuz diye siz cennete digerleri cehenneme gidecek. O sadece Allah’in bilecegi istir, kendinize gelin hukum vermeyin burada. Size ne ki kimin nasil giyindigi, ben de tesetturluyum ve gunluk hayatimda bu konulari konusmam bile, oyle bir ortam yaratmam kendime. Herkes kendi tabagina baksin yeter.Evet sadece örtü!malesef annesinin taşıdığına düşman hepsi
Yanan sizsiniz sizz herkes sizin gibi çırılçıplak olsun diyosunuz ama olmayacak bu
Sizin gibi yaşamak zorunda değliz
Yanan sizsiniz ki heryeriniz ortada ansjjdjd
Hadi itiraf et gizli gizli arkadan verdin dimi hem de defalarcaaaa.Malum mini etek giymeme izin vermezler diyorsun bekaret için seni öldürürler falan önemli sizde bunlar.İçindei or*spuyu tutma ya mesleğin bu senin zaten canımmm ahahah
Götü açık kapalıları bilemicemde senin mutlu olmadığın bi gerçekAynen aynen bı götü açıklar mutlu ve akıllı evet
Kıç fetişiniz mi var ne bu kıç takıntısı anlamadımkiYa bişey dicem ne meraklisiniz kicinizi açmaya ahahahaha bı erkek bunları yapsa sapık diye üstüne atlardiniz ama size herşey mübah evet
Kahkaha attımKıç fetişiniz mi var ne bu kıç takıntısı anlamadımki
Gelip sizin kıçınızı mı açıyorlar size ne
kıçı güzel değil herhalde yazık millette en çok oraya baka baka fetiş olmuş ahahahKıç fetişiniz mi var ne bu kıç takıntısı anlamadımki
Gelip sizin kıçınızı mı açıyorlar size ne
İnanıyorum diyenlere lafım hem inanıp hemde benim Allah'ın cizdigi sınırlara uymamla dalga geçen kesimePeki inanmayanlar inananlar gibi yasamak zorunda mi? Sizin ne alip veremediginiz var ki hakaret etmeden cevap yazamiyorsunuz insanlara? Her koyun kendi bacagindan asilir, sanmayin ki tesetturlusunuz diye siz cennete digerleri cehenneme gidecek. O sadece Allah’in bilecegi istir, kendinize gelin hukum vermeyin burada. Size ne ki kimin nasil giyindigi, ben de tesetturluyum ve gunluk hayatimda bu konulari konusmam bile, oyle bir ortam yaratmam kendime. Herkes kendi tabagina baksin yeter.
Ayrica iyice terbiye sinirlari aşıldı, konu iyice cirkinlesti. Kendinizi hakaretsiz ve randomsuz ifade edebilmenizi diliyorum, cunku su an ki durumunuz cok vahim.
Öncelikle merhaba. Evet tesettürlüyüm ve inanın ki bunu size ispatlamak zorunda değilim ama şöyle söyleyebilirim. Yaşam tarzım gerek dini inançları yerine getirmek olsun gerek tesettürüm olsun tam. Elbette bazen hiçbir müslüman dört dörtlük olamıyor. Ama dini inançlarımız müslümanlığımız sadece tesettürden ve yaptığımız ibadetten geçmez. Bunlar kadar kalbimiz ve üslupta çok önemlidir. İnsanların tesettürü ne olarak gördüğü onlara ve onların kalbindedir. Benim için o şekilde olsa zaten şuan çok farklı olurdum. Karma spor salonuna girmeyen insan, karma bir düğüne de gitmemeli sizin gözünüzde. Sahile de cıkmayalım, dışarıda kimseyi görmeyelim. Hatta televizyon bile izlemeyelim. Benim edep ve giyinişim beni yansıttıktan sonra insanların bana bakabileceği bir yerim açık olmadıktan sonra spor salonunun çok bir önemi yok bence. Bu benim şahsi görüşüm. Sizin görüşünüz ayrıdır bilemem. Benim yanımda eşim varken ben eşimi görürken, insanların yanında eşleri varken ve eşlerini görürken kimse kimseyle yan yana gelecek durumu bile olmuyor. Kapalı görüşünüze saygım var. Aslında her görüşe saygım var. Çünkü bir yerlerde elbette insanlar kapalı görüşe sahipler. Herkesin yaşamı farklıdır. Ben kalbime de, kendime de kefilim. Lütfen kendi bakış açınızdan siz devam edin:)Eğer tesettürlü iseniz her şeyinizle yaşam tarzınızla tesettürlü olun..İnsanlar tesettürü sadece bir bez parçası olarak görüyorlar..Dini hassasiyetleri olan birinin de karma spor salonunda işi olmaz