Esimi hala seviyorum

elanurr84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
4
0
36
Hekese iyi günler,
uzun zamandir okuyorum forumda gecen sohbetleri ... sizlerle bende icimdeki firtinayi paylasmak istedim.
biraz kendimden bahsedeydim... 30 yasindayim calisiyorum...suan evliyim ama dört ay önce evimden ayrildim ve bosanmak üzereyiz. Bu durum beni fazlasiyla yipratiyor.
8 sene evli kaldik ve sonunda dayanamayip evden ayrildim. Severek evlendik cok ugrasti esim beni almak icin ailelerimiz pek sicak bakmiyordu kendisi calismiyordu genctik cok daha istemiyorlardi. Ama o direndi ve beni cokta mutlu ediyordu.Ufak yalanlarini nisanliyken yakalamistim cogunlukla evdeyim deyip disariya gezmeye gidiyordu. Ama gecer hevestir diye cok üstüne gitmedim, gittigim zamanlarda oldu ama o söz sondu diye ikna ediyordu.
Evlendik ve ilk sene basladi sorunlar esim fazla sorumluluk sahibi degildi maalesef. Evdeki islerle fazla ilgilenmiyor ve gezmeye cok cikiyordu benim buna cok karsi oldugum halde. Icmek gezmek onun icin hayat yasamak demekti beni ikna edip bazi zamanda etmeyip cikiyordu. cok büyük kavga ediyorduk ama barisiyorduk. Annesi cok karisiyordu beni kabul edemiyordu pek ama fazla takinti yapmamistim cünkü esim onada bana nasil kulak asmiyorsa onada asmiyordu.
iyi kötü geciniyorduk az para kazaniyordu ama bu beni rahatsiz etmiyordu kabul edebiliyordum cünkü illaki düzelecek diyordum. Ben ise baslayinca düzelir diye kendimi kandiriyordum.
Eve gelen faturalari bi kenara koyuyor ilgilenmiyordu ve yani sira sürekli biseyler alip satiyordu durumumuz buna el vermezken. Issiz kaldigi dönemler destek oldum ona idare etmeye calistim ailesi destek olmaya calisti ...bazi zaman eve alisveris edecek paramiz bile yoktu. bi gün benden habersiz dügünden kalan altinlarimizi satigini ögrendim...cok dardaydik mecbur kaldim diye mazeret etti. Emanet ettigim kisi kaynanamdi o haberim yok alip satmis dedi...cok kirildim cok agladim bunu duyunca. Kaybolan emanete sizlanmadim esimin benim arkamdan is cevirmesine kirildim darildim bunu kabul edememistim cünku yapilmayacak biseydi. sorsaydi ben ona zaten yardimci olur veya baska bi yok bulurduk ama o böyle yapmayi tercih etti. Gecti seneler...sürekli yalanlarinla karsi karsiya kaldim . Son olarak kumar bagimlisi oldu ve en son darbeside beni aldatmasiydi. Aldatmasina mazereti de benim ona soguk davranmamis...Hersey iki taraflidir derler ...Esime son zamanlar soguk davranmaya basladim cünkü ben kiziyordum o özür diliyordu ve ertesi hafta yine bastan basliyorduk. Anlamasi ve artik gözü acilsin diye bende ona bagirmak cagirmak yerine ona soguk davranarak tepki verdim. Cok yipranmistim caresizlikten ailesine sikayet ediyordum hak veriyorlardi bana ama ne fayda hicbisey onu kendine getirmiyordu. Cok konustum onunla yapma etme bizi bitirceksin böyle diye... Borclar girtlaktaydi ve o hala kumara gidiyordu...üstelik hem kendi kazancini hem benimkini atiyordu artik terapiye yaklasmiyordu denedim o gitmiyordu ben gidiyordum doktorlara . ve gezme tozma devam ediyordu. yeminler sözler ...hic tutmuyordu. ben üzülüp aglarken pismanim yapmicam deyip oda üzülüyordu ama ertesi gün bisey yokmus gibi davraniyordu buna tahamül edemiyordum artik bukadar kaygisiz kalmasi beni asiri rahatsiz ediyordu. Evden ayrildim bikerisinde ...sartlarim vardi islerini düzene sokar kumari keserse ceki düzen verirsen gelecegim dedim. Aslinda hic bisi yapmadi ... o zamani da gezmeye tozmaya kullandi beni cok suclardi sen beni tek basima biraktin beni arkamdan vurdun yanliz biraktin sorunlara diye kendine icip disariya cikma hakkini aliyordu. Zor günlerdi bana bi gelecek veremeyecigini bildigim halde bu suclamalara dayanamadim ve geri gittim. Degisen bisey yoktu yine ayni davalar...alti ay sonra evden gittim bosanma davasi actim...yine beni sucladi. Ben hata ettim ama sende kendini düsündün diyerek iyice sasirdi. olaylarin hepsini yazamam cok sey yasadik inanilmaz üzücü zamanlar gecirdim. caresizlikten gittim yoksa ondan ayrilma cesaretim yoktu ...seviyorum hala.
Icim aciyor

Çocuk varmi bilmiyorum ama
Sevmek herşey demek degil .. Sen elinden geleni yapmissin. İçin rahat olsun. Çünkü insan bir hata yapar 2 hata yapar senin söylediklerin yenilir yutulur şeyler değil. Madem kendi ayaklarin üzerinde de durmaya baslamissin hic kimsenin seni uzmesine izin verme. Allaha sigin. Bende 2 yillik evliyim 24 yasndayim benimde Esim çok ilgili biri değil. Ailesi annesi pek sevmiyorum sürekli aile yüzünden tartisiyoruz bizde ama artik bende pes ettim canim cnku şuan bile o un elinde bilgsyar bende telefon ne sohbet var ne bisi yinede çok şükür paramiz bir planlarimiz bir insan neler lle karsilasiyo hayatta senin yazini okudukça ben kendimi hafiflemiş buldum... Allahim yardimcin olsun gönlüne gore versin..

Adamın hep bir sebebi var.
Bırak Allah aşkına.
Bence boşanmakla iyi yapıyorsun.
8 yılda değişmeyen adam daha değişir mi?
Yeniden sever, sevilirsin.
Çok gençsin..
Seni yıpratan adamı sevme artık..

adam kendinden umudu kesmiş sürekli suçluyorsa mantıklı olanı yapmışsınız.zaten bu kafayla başkasının başını yakmadan hapise girer borçları yüzünden.siz kurtulduğunuza şükredin mutlu etmiyorsa meşgul etmeyecek sizi.içinizde bu süre zarfında sevgiden çok acıma duygunuz olduğunu düşünüyorum.annesi bile hakkından gelemiyorsa onu doğru yola çevrecek kişi siz değilsiniz onun kaderinde bunu ağır bir şekilde öğrenmek var ki inatla kimseye kulak asmıyor hatta hem sizi hem annesini tehlikeye atıyor bir gün kumar borcunu mafyalara yaparsa gerisi artık film olur.

Yahu bir kere geliyorsunuz hayata.. Gec bile kalmissiniz.. Bence sakin donmeyin.boylesine..

Elinizden geleni yapmışsınız, ama o ne yapmış:kocaman bir hiçbirşey.
Bence kendinizi yalnız hissettiğinizden seviyorum diyorsunuz. Genceciksiniz daha kendinizi sakın koyvermeyin. Allah hayırlı kapılar açsın güzel günler göstersin. Artık arkanıza bakmayın derim. Objektif bakın ve kendinize değer verin. Sevgi neydi: Sevgi emekti Size değer vermeyene siz de ne emek ne sevgi vermeyin.

Yalancılığı huy edinmiş insanlar maalesef değişmiyor benim başımda da var bir tane ...Ama Allah tan sorumsuzluğu yok al işte iyinin kötüsü ..Ammaaaaannn başlıcam ha bunların yalanına,dolanına arpaları fazla geliyor bunların

Bu ne ya her yol var adamda,
Bunca yıllık alışkanlıktır o aşk falan değil

Hayir cocuk yok...hep düzenimizi yola sokma derdinden anne olma istegimi hep arka plana attim. Cok istiyordu kendisi ama ben hal böyleyken nasil akli aliyor diye sasirip kaliyordum. bir umut iste biliyorum huylu huyundan vazgecmez...ama onun aslinda cok iyi bir yüregi oldugunu bilyorum hep kötü huylarina yenik düstü. Belkide öyle olmak daha rahatti bilemicem ...onunla son zaman konusurken gözüme bile bakamiyordu okadar bos bakiyordu ki duvarlara...cok yalvardim ona. destegimi eksik etmedim ...tabiki bende hata yapmisimdir belki belki cok üstüne gittim sürekli arastirdim hep hesap sordum, ama hep biraksin bu huylarini diye...okadar sene gecmesine ragmen ikimizde ilk günkü gibi severdik birbirimizi . Onun hissleri yalan olmus olamaz ama beni neden bukadar sahipsiz birakti aklim almiyor. Esimde cok üzüldü cok yiprandi olaylar icinde ama yikip döken o dayanamadim iste...bi kac kez mesaj atti ayrildiktan sonra cevap veremedim korktum. Evet haklisiniz ailem cevrem herkes aynisini diyor ama ben onun icinin aslinda cok acidini biliyorum... elimde degil inanin onu özlüyorum bana her anlamda ihanet ettigi halde. cok güzel baslamistik onun yüreginin sicakligini baska bir insanda bulabilecegime inanamiyorum ki suan zaten aklimda sadece esim var ... Bosanmak cok zor inanin eger "sevmiyorsaniz" ayrilin yoksa inceleyip güzel düsünüp ayirilin derim
Ilginiz icin tesekürler..

kac senelik hayat arkadasinizdi,unutmak kolay olmaz tabiki zaman daha yeni ayrilmissiniz ama dayanamayip dönerseniz zaman da acilarinizi hafifletmiyecek daha cok yaralar alicaksiniz

kalp kördür...görmez bilmez
ama akıl görür bilir...
kalp karar verirse akıl sürekli isyan eder
kalp sürekli kırılır
sonuç mutsuzluk olur

Bazen severek.ayrilmak daha guzel degil midir?
Anlattiklariniza gore esinizle hayat kolay degil.
Iyice sorunlariniz cogalsa, cikmaza girseniz, psikolojiniz bozulsa , bi tabir vardir ya "kanli bicakli " olsaniz sonra ayrilsaniz daha mi iyi olacak?
Bu arada cocugubuz da olur belki iyice zorlasir hayat?Ondan sonra her hatirladiginizda adama kufur etmek mi daha iyi yoksa "yine de severim kendisini iyi adam .... " seklinde hatirlamak mi??

Hayatiniza baska birisi girmedigi icin vede ayriliginzin cok taze olmasindan, boyle duygular icindesiniz bence
.sonucta 8yil bi duzeninin var yaninizda hep ayni insan var, simdi yeni hayatiniza alisma suresindesiniz.
Tabi durumunuzu en iyi siz degerlendirisiniz, barisma ihtimaliniz var mi bilemem, sizin icin hayirlisi olsun ins

Ne desem bilemedim canim Allah yardimcin olsun
Zamanla atlaticagina acinin azalicagina inaniyorum.Ileriye donuk yasa artik eskiyi geride birak .Sen fazlasiyla taviz vermissin.

Söyle bisey var esim biraz cok hafife alirdi bazi seyleri bense arkasinda dursun ilgilensin isterdim yani haciz gelene kadar fatura saklamak , veya taksiti yatirdim deyip kumara atmak vs buna benzer bi ton sey. kizardim bagirirdim surat asardim o 1 saat sonra saka yapardi. Ya bilmiyorum seviyordum esimi hep bu salak hareketleri yüzünden icim kabardi kabardi sürekli agliyordum artik konusmaya baslayinca süzülüyordu yaslar okdar kafam bozulmustu ki. Bide gözü disarda olmasi ve bi kac kezde baskasina mesaj attigini yakalayinca kumarida eklenince ben pes ettim . Ama esimi bukadar özleyecegimi onun gülüsünü sesini bukadar arayacagimi bilemedim. Az daha deneseydim mi acabalarla bogusuyorum...iki haftadir ses cikmio ondan önce ara sira mesaj atiyordu . Ortak tanidiklarimiz galiba baskasi var dediler...sok oldum. Evliyken yapan ayirlinca mi yapmaz diyeceksiniz...yasamayan anlayamaz arkadaslar.
Ben esimin her halini severdim...huyundan haric o da kumariydi gerisini bisekilde sindirmeye calisiyordum.
O da bana sevgisini hisettirirdi. Belki bunlari yapan sevmez diyeceksiniz...ama okadarini cözmüstüm sevgisi yalan degildi. Simdi öyle düsünüp duruyorum son kez bi konussam mi diye ama gururumu ayaklar altina alacagim sonucta ben ayrildim...bilmiyorum. iki güzel lafla gülmeyle hayat gecmez derdim ona hep...sorumluluk tasimayi ögren felan...keske demeseydim öyle seyler aklima hersey geliyor ama en cokta iyi günlerimiz...hep kendimi sucluyorum ya halbuki yapan o bizi bu hale sokan o. Annemde benle üzülüyor ah kizim nesini özlersin diyor...anne seviyorum diyorum keske o da senin kadar sevse ozamn seni gelir alirdi diyor

Bu dünyaya cile cekmeye mi geldiniz.
Adamda ne pislik ararsan var, kumar aldatma yalan sorumsuzluk.
Unutursunuz zamanla, hala nasil seviyorum diyebiliyorsunuz anlamiyorum gerci, hic mi degeriniz yok kendi gözünüzde bunlari kendinize layik görüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…