Bende kiziyorum kendime hasta oluyordum nerdeyse gözüm yanagim atmaya baslamisti , zirlamaktan gözelrim kötülesti. Aklima getirmeye calisiyorum o kötü günlerimi sabaha kadar onu camlarda bekledigim günlerimi , komsulara borc ettigi icin evime gelenler , benim adimi kullanip borc aldigi arkadaslar...hepsi cok agir seyler ki hepsini dökmüyorum buraya. neye yarar ki esim yapti etti halime bakin...kiziyorum cok kendime. Ama evde duvarlar üstüme üstüme geliyor oyalanmaya calisiyorum zorluyorum bi türlü kafamdaki ses susmak bilmiyor ...onun disarlarda eglenip durumu idare etmesi beni üzüyor. Nasilda unuttu diyorum arkadasim kizim o erkek diyor. Erkek diye herseyine ammena mi demem lazimdi? yapamadim iste...sacmaligi bi sey degildi ki kac seydi. yinede kalbim onun adini sayikliyor.Tabiki kendimi okadar degersiz kabul etmiyorum zaten o yüzden gittim...ama esimde cok üzülüyordu pisman oluyordu herseferinde ne bilim ya oyun mu oynadi bana? Sonuc olarak bu saaten sonra ne evlenmek nede anne olmak bana uzak geliyor...hayallerimi yikti basima.Umrunda bile degil hep sandim ki cikip gelir hic olmazsa bi yüz yüze konusur....yok unuttu beni.cok zoruma gidiyor ve icim yaniyor.
Sizlerin yazilarini okuyorum dogru diyorsunuz ama akilliz basim anlamak istemiyor. Okadar aci cektim onunlayken hep kirildim gücendim sürekli aglatti beni hop kaldirdi hop indirdi bugün pismanim yarin sen cok mu iyisin derdi...
icim daraliyo...kiskaniyorum onu baskalariyla duyunca kaldiramiyorum ya . Ben bosanma davasini actim kendimce artik geri dönüsüm olmasin diye yoksa ben dayanamazdim oda buna hic engel olmadi...
Düsünüyorum evet mesaj atsam mi diye ...gurursuz olucam degersiz olucam...cesarette edemiyorum beni tersliyecek diye.halbuki ben istemedim simdiyse bu haldeyim...
aranizda vardir benim yasadigimi yasayan...anlarsiniz belkide. Güzel Allahimdan tek dilegim onun aklini basina alip bize sahip cikmasi dualarim kabul olur insallah...
Ailem artik ciddiye almiyor bu konuyu bitti sayiyorlar bana da aranizda bazisi oldugu gibi hic aklimiz ermiyor diyorlar. seni bukadar saymayan adamin arkasindan nasil aglarsin diyorlar...ben büyük konustum galiba...sensiz daha iyi olucam sen bensiz olamican demistim...tersi oldu
duygusalim bu ara fazlasiyla