eşimi eve almadım

Konu sahibi haksız değil ki zaten, telefon edebilirdi..

Yaptığı hareket yanlış, ilişki yıpratıcı.

2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..
Yaptığınız çok ayıp. Adam habersiz gitmemiş. Ben olsam bir daha yüzünüze bakmam.

Güven elbette güzel bir şey. Eve gelmedi diye illa aldatıyor vs değil. Ama yani bu saate kadar gelmemesi de ne bileyim... Ben kızardım.
Evliligin ilk zamanları olsa belki bende kızardım ,bilemiycem cünkü hiç dışarı cıkmazdı
Ama artık 9yıl geride kaldı
Tabiki sık sık yaptıgı bişey degil ama ayda iki kere gec gelmesini sorun etmiyorum
Zaten cok yogun calışan bi insan
Kafa dagıtmaya ihtiyacı var

Tavrınız yanlış bence eve alıp evde kızsaydınız hani erken gelecektin veya niye areyıp sormadın diye

Simarikca davranmissiniz. Sabah 7de ise gitmesi kendi problemi. Burun ameliyati olduysaniz adam ne yapacak. Bi is yapmaniza engel mi bu ameliyat. Cok sacma

Yeni evlisiniz ve yaptığınız su götürür bir davranış değil.
Eve almamak nedir?

Geldiğinde açacaktınız kapıyı, içeri girdikten sonra da alacaktınız karşınıza konuşacaktınız.
Neden beni bu halimde bunca saat yalnız bıraktın? diyebilmek bu kadar mı zor sizin için?
Ayrıca, eşinize erken gel demiş olsanızda, gitmesine siz müsade etmişsiniz, karşılıklı anlaşılmış bir durum.
"Gitme lütfen" dediğiniz halde gidip geç saatte gelmiş olsa bir nebze anlarım ki o zaman bile eve almamak yanlış bir davranış.

Yeni evlisiniz ve cahilsiniz.
Yaptığınız davranışla haklı yerde haksız duruma düşürdünüz kendinizi.
Bence bir daha durup düşünün, kendinizi açıklayın eşinize karşı.
Aynı zamanda kırgınlığınızı da açıklayın.
Durduk yere huzurunuzu kaçırmayın derim.

Yok artık şaka mı ?
Gitcegini haber vermiş sizde ok demişsiniz
Eve almadan kapıdan adamı kovmak ne alaka
Eve girsin ne konusuyosanız konusun kol kırılır yen icinde kalır
O adam nereye gitti simdi sizin oldugu kadar onunda evi o farkındamısınız
Her dk ördek ailesi gibi birlikte olmak zorunda değilsiniz arada arkadaslarıda olmalı takılmalı insan
Ayrıca burun ameliyatı kalp beyin vs değil ne kadar zor olursa olsun burun yani

Eve almamak nedir ya orası sizin ortak eviniz bu yaptiginiz çok ayıp tamm evli bir erkeğin nadir durumlar dışında o saate kadar gezmesine bende karşıyım ama bunun çözümü eve almamak değil oturup güzelce konuşup bidaha yapmamasini sağlamak. Siz esinizi sinirlendirdiginizde o sizi eve almasa siz naparsiniz biraz empati yapın ve böyle cocuksu hareketlerle insanların gözünden düşmek yerine güzelce konuşun bi degeriniz olsun.bide şu var aynı şekilde bi kaç kere yaptığınız zaman eşiniz soğur ve gece gezmeleri ni dahada arttırır ve belki daha fazlası

Kadının kocası bu kadar kızmamıştır belki :)) topa tutmussunuz kapıyı acmadığına pişman etmissiniz :))sitemin kadinlari helal valla bende sizdenim‍♀️

2,5 aylık evliyim. Başlarda çok sorun yaşadık ama her şeyi rayına oturtmuş mutluyduk. Eşim bu akşam arkadaşlarıyla gitmek istedi tamam dedim. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyor ve biraz önce eve geldi. Kapıyı kilitledim arkada anahtar bıraktım. Aç kapıyı dedi açmadım gelme eve dedim indi gitti. Bu saat olmuş yeni geliyor ve ben 6 gün önce burun ameliyatı oldum hala kendimi iyi hissetmiyorum..

Oha adamın başına bi iş geldi belki.. Allah korusun trafik kazası etti giderken uzun süre aramadıysa sen aradaydın seni merak ettim derdin. Kaçı bulur gelmen derdin kapatırdın haberin olmuş olurdu.. evlendiniz diye sadece sizin üzerine zimmetlenmiyor kimse onunda bi çevresi var.

Bana 12yi bulmaz gelirim dedi. Saat 12.30 oldu gelmedi ve haber de vermedi bende çok sinirlendim
Benim anlamadığım saat 12.30 oldu yazıyorsunuz ama yorumlarınız 11.30 da... Ayrıca iş sonrası buluşma için geç bir saat değil Yaptığınız çok çok çok yanlış.

4 saat zaman geçirmiş arkadaslari ile.gitmeden oncede haber vermis zaten.kapiyi acmamaniz cirkin olmus eve alip bir defa aramadin ama aramani bekledim deseydiniz yeterdi

:KK50:
adam bizim kadar kızmışmıdır kızmamışmıdır bilemem
benim tespitim
bu şekilde giderse bu evlilik yürümez üzerinedir

Kadın zaten bin pişman oldu sesi çıkmıyor :) evet yanlış yapmış ama inşallah konuşarak hallederler daha çok yeniler.

Ne olursa olsun kocayi disari kendi ellerinlen atma:duduk:
Ha ben yapmadimmi zamaninda bi kac kere yapmisimdir cahilligimlen simdi hayatta yapmam iyi bisey degil eve alipta trip atip küsseydin daha iyi olurdu en azindan yaptigi yanlisi anlardi ki cokta disarda kalmamis

X