Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine böyle bi olay olmuştu burda.bi arkadaş eşinin kendini aldattığından şüpeleniyormuş ve başka bi adresle kaydetmiş eşini.adam kek gibi düşmüş tabi.sonra arkadaş kız arkadaşını devreye sokmuş.cep numarasını filan almış.adam buna buluşma teklif etmiş.buluşmaya gitmişler tam adamla arkadaşın kız arkadaşı masada otururlarken basmış bunları.tabi adam ne diyeceğini bilememiş.sonra iki arkadaş adamın yüzüne tükürüp oradan ayrılmışlar...
aynı fikirdeyimEğer bu evliliği bitirecekseniz oyuna devam edip tüm pisliklerini ortaya çıkarın..
Ancak eğer evliliğinizi bozmaya niyetiniz yoksa vazgeçin bu işten,daha çok midenizi bulandırmayın..
Elinize ne geçecek ki,daha çok yıpranırsınız,üzülürsünüz.
Ha yani dul olunca insan direkt potansiyel O... oluyor öyle mi?
Size söyleyecek söz bulamıyorum doğrusu...
Sevgiler..
Arkadaslar bir süredir esimin bana ilgisiz davranislarindan ve sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimizdan dolayi onun "gözünün" disarilarda oldugunu düsünmeye basladim,
ve onu test etmek icin msn de yeni bir adres yaptim ve onu ekledim.
Iste msn adresini facebooktan aldim, orda resmini gördüm etkilendim, tanisalim felan yazdim beklemye basladim. Birden ne göreyim slm, bende tanismak isterim benim tel numaram :xxxx diye yazmisss inanabiliyormusunuz? Acik acik cep telefonunu vermis.
Bir kac gün sonra benim tel no mu istedi, izinli gününde bulusalimmi felan yazdi ama ben konuyu uzatmak icin erteledim. Bu arada yazismalarimizida hep kayit altinda tutuyorum.
Simdi kizlar ben emin adimlarla ilerlemek istiyorumki inkar edemesin (yani arkadaslarim beni isletiyordu bende onlari isletmek icin devam ettim diyemesin). Sizce ben nasil devam edeyim kizlar aklim durdu yardim edin lütfen...
bebeğim sana süper bi fikir hemen bi buluşma ayarla başka bi kız arkadaşını ayarla ama o kızı hiç görmemiş olduğuna emin ol....
kızla buluşsunlar kayıt cihazı falanedindir yanında kızın.... ne bilem ayağını sağlam kazığa bağla kamera bile olur gizli gizli...
onlar konuşurlarken bi yerde güseellce ya da bu mahkemede nasıl olursa daha ii çözümlenir nafaka falan ... eve götürü de evde yakalarsan belki daha ii sonuç veriri sürüm sürüm süründürüsün....
neyse herne şiklde olursa olsun baass ikisini de yol saçını başını kocanın ver mahkemeye kurtul anam.... işte bu kadar.
İyide hayatım, buna hangi kız arkadaş yanaşır... sen kabul edermisin böyle birşeyi
Bu fikir benim aklımada gelmişti ama gelgörki böyle bişeyi kabuleden çok zor bulunur.