Bugun tesettur hazimsizligi olan gelinlikcinin bana yaptiklari

birinin sana açık gelinlikleri kapalılara uygun (bolero, kol, vb.) hale getirildiğini anlatması mı lazım illa. Sen kendin nişanlığın, gelinliğe çevrilebileceğini düşünüyosun da bunu düşünemedin mi?

Ne ekmek yediniz şu mağdur edebiyatından, doymadınız.

Kimsenin senin üstüne, başına laf ettiği yok. Karşında, ki fiyatla ilgili tavrından belli, senin oradan bi şey alamayacağını düşünen bi ukala var. Şikayet var a yazsan yeter.

Ha birde merak ediyorum, Anayasanın , kanunun hangi maddesine karşı gelmiş bu kadın? Neyin davası komik olmayın.
Agzina saglik!

gereksiz alınıp çok uzatmışsınız. baktınız ki karşınızdaki abuk sabık konuşuyor, siz onunla muhatap olmayın.
güzel bir söz vardır; çok konuşanı az dinlemeli.
ayrıca izinsiz kayıt yapmak suçtur ve delil kabul edilemez. ortada hayati bir suç yok.
mahkeme süreci dediğiniz öyle kolay değil, hem vaktiniz hem naktiniz hem de yıpranmanız, alacağınız sonuca değmiyor.
enerjinizi tükettiğinizle kalıyorsunuz.

Son düzenleme:
herkese yapıyormuş aynı şeyi tesettürle alakalı hiçbir abartı göremedim ben...

Canim sen bakma o kadina benzer bi olay gelinlik bakarken benimde basima geldi ben acik oldugum halde. Burdada moralini bozan olacaktr hic umursama. Kadina ne yapilir bilmem ben sok olmustm yanimda nisanlimda vardi kadini dovecekti hamileydi kadn zor ayrdim agzina geleni saydi psikopatmidir nedr bence allaha havale et

Kadın deliden hallice :KK45:
Ama ortada telefonda yapılan hakaretler dışında bir suç yok.
Beni süzdü,straplez gösterdi,paramı küçümsedi,korkunçlu hikayeler anlattı diye de dava açılmaz ki..
Yani ben hakim falan olsam Türkiye gibi her anı gerilim olan ülkede karşıma böyle trişkadan iki davacı gelse;
Gelinlikçi Hannibal'e 250 şişe maden suyu içme cezası,sana da 3 gün yemyeşil kırlarda koşma cezası verirdim.

Zekaniza hayran kaldım :) muhteşem espri

tesettürlüleri hazmedeyenlerin var olduğu bir gerçek ne yazıkki mağdur edebiyatı değil başına gelmeyen bilmez.
bir de başörtülüsün diye seçim ertesi sokulan laflar var sanki alnımızda yazıyor nereye oy verdiğimiz.
ben Allaha havale ediyorum, kalpleri evirip çeviren yalnız Allahtır.
o ayette gögüslerinizi örtün değil, Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar.... şeklindedir. :KK56:

bir kapalı bayan açıkların da hakkını savunursa çağdaş olur, açık bayan da kapalılarınkini savunursa... bakın burdan bile alınganlık ediyorsunuz
Bence sen cagdasligin kelime anlamini bilmiyorsun. Tdk sozlugune bir bak istersen. O zaman alinganlik etmediğini anlarsin.
Samimi olduguna inanmak istiyorum ve sana şunu soyluyorum senin anlatmak istedigin sey cagdas olmak degil adil olmaktir!

Okudum, bir daha okudum, bir daha okudum. Ben goremiyorum galiba dedim. Kadinin tesetturle ilgili ettigi tek laf yok. Tamam tarzi yanlis ama tesetturle ilgili hic bir sey dememis.

Bence sen cagdasligin kelime anlamini bilmiyorsun. Tdk sozlugune bir bak istersen. O zaman alinganlik etmediğini anlarsin.
Samimi olduguna inanmak istiyorum ve sana şunu soyluyorum senin anlatmak istedigin sey cagdas olmak degil adil olmaktir!
tdk daki anlamından ziyade ben yorumunu alıntıladığın arkadaşın ne demek istediğini anlamış biri olarak yazdım :) gerisi seni bağlar beni değil.

Unutmadan bir şey eklemek istiyorum. Bazı arkadaşlar konuşmaları mahkemeye sun demişler. Suç efendim, suç!

Sizin bunu rıza dışında kayıt altına almanız suç! Gizliliğin ihlaline giriyor.

Yani konuyu ne hale getirmissiniz , bende acigim allah nasip etmeyince olmuyor ama acik olup acikligi marifet sayanlari , gelip burada gelinlikcinin yaptigini yapanlari anlamıyorum..cagdaslik armine yazisini arkaya getirip tepeye pahali gözlük kondurmak değil, müstehcen giyinip ssonrada laf attilar diye bas bas bagirmak hic degil...mini giyince laf attilar diye kendinizi yirtip laf atip edenlere ver yansin eediyorsanız kapali olup imayla gözle bile hakarete ugrayanlari neden es geciyorsunuz....yani sabir sabirda bu yorumlara nereye kadar sabir....

masal ülkesinde mi yaşıyorsun?öyle bana imalı baktılar çat adalet yerini buluyor falan.

olayın tesettürünle alakası yok,mesela şişmanlara da tezgahtarlar neler söylüyor ama bu benim kişiliğime saldırı diye dava etmiyorlar.cevabını verirsin geçer gider.fazla hassassın.

velev ki konu örtün. senin kutsalın örtün olabilir,herkesin binbir kutsalı var, ama o kadının olmayabilir.bundan dolayı sana yaptırım uygulasa neyse. seni gelinlikçiden tesettürlüsün diye kovmuyor,sana satmam demiyor.tesettürün tsi çıkmıyor ağzından. günde kaç insan birbirine imayla bakıyor,küfrediyor,küçümsüyor haberin var mı? ne bu ego. açarsın umarım da görürsün nasıl işliyor o işler.

Yani konuyu ne hale getirmissiniz , bende acigim allah nasip etmeyince olmuyor ama acik olup acikligi marifet sayanlari , gelip burada gelinlikcinin yaptigini yapanlari anlamıyorum..cagdaslik armine yazisini arkaya getirip tepeye pahali gözlük kondurmak değil, müstehcen giyinip ssonrada laf attilar diye bas bas bagirmak hic degil...mini giyince laf attilar diye kendinizi yirtip laf atip edenlere ver yansin eediyorsanız kapali olup imayla gözle bile hakarete ugrayanlari neden es geciyorsunuz....yani sabir sabirda bu yorumlara nereye kadar sabir....

haha kim benim mini eteğime laf ettiler diye dava etmiş:) nasıl demagoji yapıyorsunuz. mesela burda mini etekliler tacize uğrayınca bas bas bağırmasın alt metinli mesajınız hiiç hakaret falan değil. ama tabi sadece tesettüre laf edilemez.gerisi koyver gitsin.

Bu ne çirkin ne seviyesiz bir yorumdur! Kendini yırtmak nedir ya? O laf atma, tecavüz olayları kişinin giyimiyle değil karşı tarafın beyniyle doğru orantılı.

Kadınların uğradığı tacizi böyle bir nedene bağlamak hangi zihniyettir bilemiyorum. Insanlar giyimini değil de beyin yapısını değiştirse ne güzel olur. Lakin görüyorum ki zor. Hatta imkansız. :)

X