Bugun tesettur hazimsizligi olan gelinlikcinin bana yaptiklari

Kadın deliden hallice :KK45:
Ama ortada telefonda yapılan hakaretler dışında bir suç yok.
Beni süzdü,straplez gösterdi,paramı küçümsedi,korkunçlu hikayeler anlattı diye de dava açılmaz ki..
Yani ben hakim falan olsam Türkiye gibi her anı gerilim olan ülkede karşıma böyle trişkadan iki davacı gelse;
Gelinlikçi Hannibal'e 250 şişe maden suyu içme cezası,sana da 3 gün yemyeşil kırlarda koşma cezası verirdim.

tamam haklısın kadın terbiyesizlik ve saygısızlık etmiş ama bu mutlu günlerinde mahkeme falan uğraşıp uzatmaya ne gerek var ki ? ayrıca kadının genel tavrı öyle demek ki bir çok kişi şikayetçi olduğuna göre sadece tesettürle alakalı olduğunu sanmıyorum bence uzatmaya o kadın yüzünden üzülmeye de değmez

Tesetturunle alakasi yok kadinin saygisizligi ve terbiyesizliginden olay bu noktaya gelmis ben olsam uzerinde durmam

Kadın deliden hallice :KK45:
Ama ortada telefonda yapılan hakaretler dışında bir suç yok.
Beni süzdü,straplez gösterdi,paramı küçümsedi,korkunçlu hikayeler anlattı diye de dava açılmaz ki..
Yani ben hakim falan olsam Türkiye gibi her anı gerilim olan ülkede karşıma böyle trişkadan iki davacı gelse;
Gelinlikçi Hannibal'e 250 şişe maden suyu içme cezası,sana da 3 gün yemyeşil kırlarda koşma cezası verirdim.
Ahah süper. Güzel ceza, maden suyu hazmı kolaylaştırır, yemyeşil çimler gerginliği alır :))) Gelinlikçi hannibal kısmıysa en süperi :KK70:

Ben de tesettürlü biri neden gelinlik giymek ister onu anlamıyorum. :KK57:

Kalkıp dans ediyor, hatta çiftetelli oynuyor, yetmiyor bir de üzerine halay çekiyor. :KK8: :KK73::KK6:

Ama kızımız tesettürlü... Tabi tabi o mümine bir kız. :KK16:

Lafa gelince inancım denilerek savunuluyor tesettür. Ama bakıyorsun ki aksesuardan öte gitmiyor. Bi sahtelik var. :KK62:

tesettürlü kızlar gelinlik giymesin mi yani :KK57: ne giysin ne giymelerini arzu edersiniz ? böyle saçma bişey de duymadım :110:
giyen giysin canım bana ne... ama inancımla alay edildi, küçümsediler beni gibi sürekli mağdur edebiyatı yapıp, arkasından da inançla falan alakasız işler yapıyorsa. o zaman inancım da inancım demeyecek. aksesuar diyecek. bir nevi şapka gibi...
biri gelip burada küpeme imalı imalı baktılar, şapkamı görünce birbirlerine dönüp bir şeyler söylediler diye konu açsa herkes güler geçer değil mi? ama başörtüme imalı baktı denince, inancına laf etmiş oluyor.
hadi canım sende... sen onu gerçekten inancın için tak ben de saygı duyayım ama başka amaçlarla takıp da inancım için takıyorum diyorsan. hiç kusura bakmayacaksın. dalga da geçerler, gülerler de... ben dalga geçmem de gülmem de... bana ne...

Son düzenleme:
bence uzatmaya hiç gerek yoktu baktın sana ters davranıyor sizden nişanlık fiyatı almaktan vazgeçtim tavırlarınız rahatsız edici falan deyip çıkacaktınız..

Belki kadinin evlilikle ilgili problemleri vardir normal bi insan degil belli gitsin belasini baskasindan bulsun de . en guzel günlerini. Bu sinirle niye harap edesin

sagd solda anlat kulaktan kulağa yayilir isleri kotu olur. Zaten

Ortada tesettürünüze edilmiş bir hakaret göremedim. Ha ben yıllardır Kuran'da "göğüslerinizi örtün" ifadesi dışında örtünmeyle ilgili bir ifade bulamadım. Ne yazık ki inanç olarak algıladığınız şey kişisel giyim tercihinden ibarettir. Aynı erkeklerde kafaya takılan fes tarzı şeyler gibi gelenekten öte değildir. Öncelikle inancım diyorsanız iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Allah kıla tüye değil, o kılın tüyün altındaki aklın nasıl çalıştığına ve ne yaptığına bakar! En azından inandığınız Allah ne demiş bi bakın yahu. Ayrıca telefon görüşmesi mahkeme kararıyla elde edilmediği sürece adli bir delil olamaz.

Bence bu kadar üzülmeyin, o kadar karşılaşıyorum ki ben bu gibi durumlarda ve genelde gülüp geçiyorum :KK47: cok sinir bozucu bi lafsa icimde kalmasin diyerekten bozuyorum o kadar. Siz de takmayin hic bence, bunun icin aglanir mi ya, ben olsam gulerdim güçlü durun siz de

bence de kadın tesettürün için sana bir şey dememiş genel tavrı böyle sen oraya açık olarak gitseydin de aynı cümleleri kurardı sana...

defalarca kez tip tip beni süzmesi ve senin gibi bi arkadaşım vardı böyle işte senin gibi derken hal tavrıgözleri elbiselerime odaklıyken gayet bu anlama geliyor. Yoksa hangi insan tesettürlü insana ısrarla ısrarla straplez gelinlik modelleri göstersin?ZAten katalogtan bakıyoruz hadi dantelini gösteriyor diyeceğim ama o imkan da yok

İnan bu konuda benim hiç ama hiç aşağılık kompleksim yok kıymetli kardeşim.Bizi öyle yapmak isteyen insanlar ortada.
iyi de straplez gelinlik göstermesi normal istediğinde kol dikiyorlar zaten kapalı gelinlik çok bulunmuyor ben de askısı olsun istiyorum dedim bana da hep straplez gösterdiler sonra istediğin yerlerine ekleme yapıyorlar kol dikimi vs zaten. gelinlikçilerin genel tavrı senin bu yaşadığın ben kapalı değilim ben de yaşadım tatlım güzelim li konuşmalar sana bilmiş bilmiş cevap vermeler çok kodamanların gittiği bir yere gitmiyorsan ortalama muamele böyle yani senin kapalılığınla alakası olduğunu sanmıyorum alınganlık etmişsin

Burada daha öncede böyle konular açılmıştı. O an kılık kıyafeti çok iyi değil diye ( yani zengin görünmüyor diye) kaç insan satıcıların böyle tavırlarına maruz kaldı kim bilir. Ben en çok para konusuna takıldım. Bu kadın belli ki sizi yağlı bir müşteri olarak görmedi ve saygısızlık yaptı. O an haddini bildirip çıksaydınız keşke. Yine de dava açmak istiyorsanız açın ama bir şey çıkacağını sanmıyorum böylelerini rezil etmek daha mantıklı. Mesela bir gün kalabalık bir gurupla gidin ve siz de onu aşağılayın.

birinin sana açık gelinlikleri kapalılara uygun (bolero, kol, vb.) hale getirildiğini anlatması mı lazım illa. Sen kendin nişanlığın, gelinliğe çevrilebileceğini düşünüyosun da bunu düşünemedin mi?

Ne ekmek yediniz şu mağdur edebiyatından, doymadınız.

Kimsenin senin üstüne, başına laf ettiği yok. Karşında, ki fiyatla ilgili tavrından belli, senin oradan bi şey alamayacağını düşünen bi ukala var. Şikayet var a yazsan yeter.

Ha birde merak ediyorum, Anayasanın , kanunun hangi maddesine karşı gelmiş bu kadın? Neyin davası komik olmayın.

Ben de tesettürlü biri neden gelinlik giymek ister onu anlamıyorum. :KK57:

Kalkıp dans ediyor, hatta çiftetelli oynuyor, yetmiyor bir de üzerine halay çekiyor. :KK8: :KK73::KK6:

Ama kızımız tesettürlü... Tabi tabi o mümine bir kız. :KK16:

Lafa gelince inancım denilerek savunuluyor tesettür. Ama bakıyorsun ki aksesuardan öte gitmiyor. Bi sahtelik var. :KK62:

:) ne kadar guzel fikirleriniz piril piril. Ama ne yazikki Allah ile kul arasina girilmiyor canım deneme istersen.

Dışarı çıkıp otobüse binecekse de giymesin değil mi.
Ne cok seviyorsunuz haddiniz olmayan şeyleri sorgulamayi.

olay tamamen tesettürünüzle ilgili, zira ben de bu tarz olaylar yaşadım.
elinizde kayıtlar da varken haddini bildirin o hadsize. herşeyden önce bir insana nasıl davranması gerektiğini öğrenmeli.
onun dışında canınızı sıkmayın, bu tarz insanlar hep olacaktır. açık arkadaşlarımıza da malesef kötü gözle bakanların olduğu gibi.
güzel günlerinizi böyle boş insanlarla doldurmayın, canınızı sıkmayın ama elinizden geleni de yapın.

X