- 30 Haziran 2023
- 619
- 430
-
- Konu Sahibi rainydayinireland
İlişki terapisi vs denediniz mi? Muhtemelen siz zevk almadığınız için soğudunuzMerhaba Canlar,
Eşimi seviyorum ama hiç arzulamıyorum , kızımız oldu geçen sene fakat ben yaşadığım ilişkide hiç bir keyif almıyorum hatta hayatımda hiç olmasa aramayacağım bir şey. Yani hiç bir duygu yok hiç keyif almıyorum 0 diyebilirim. bu duyguyu yaşayan var mı ? Eşimi seviyorum ama tabi uyuz olduğum noktalar da yok değil ama eminim her evlilikte böyle şeyler vardır görümce gibi kaynana gibi. Ama bence tüm bu durumları yaşamamızın sebebinin de yatak ilişkimizin berbata yakın olması olduğunu düşünüyorum. bu konuda benzer şeyler yaşayıp çözümleyebilen varsa çok sevinirim.
Hem sevip hem arzulamamak bence ilişkinizle alakalı değil sizle alakalı bir durum. Aseksüel olabilirsiniz ilişkiden de zevk almıyorsanız eğer. Tabi eşiniz ne durumda onu da bilmek lazım. O da sizin gibiyse aranızda ten uyumu yok ozaman.Merhaba Canlar,
Eşimi seviyorum ama hiç arzulamıyorum , kızımız oldu geçen sene fakat ben yaşadığım ilişkide hiç bir keyif almıyorum hatta hayatımda hiç olmasa aramayacağım bir şey. Yani hiç bir duygu yok hiç keyif almıyorum 0 diyebilirim. bu duyguyu yaşayan var mı ? Eşimi seviyorum ama tabi uyuz olduğum noktalar da yok değil ama eminim her evlilikte böyle şeyler vardır görümce gibi kaynana gibi. Ama bence tüm bu durumları yaşamamızın sebebinin de yatak ilişkimizin berbata yakın olması olduğunu düşünüyorum. bu konuda benzer şeyler yaşayıp çözümleyebilen varsa çok sevinirim.
Şimdi zaten sürekli arzulanmaz yaş başta geçiyor hormonlar ona göre çalışıyor. Ama ilişki hiç zevk vermiyor onunla yakınlaşmak hoşunuza gitmiyorsa bir problem var demektir. Belki ilişkiniz çok rutindir renklendirmek için farklı pozisyonlar ya da farklı eşyalar vs kullanabilirsiniz hiç olmuyorsa belki cinsel terapi alabilirsiniz. Birde şu var eşinizi mi arzulamıyorsunuz seksi mi arzulamıyorsunuz? Oda önemli cevap eşinizse eşinizle ilgili bir problem yok cevap sekse sizinle ilgili bir problem var demektirMerhaba Canlar,
Eşimi arzulamıyorumŞimdi zaten sürekli arzulanmaz yaş başta geçiyor hormonlar ona göre çalışıyor. Ama ilişki hiç zevk vermiyor onunla yakınlaşmak hoşunuza gitmiyorsa bir problem var demektir. Belki ilişkiniz çok rutindir renklendirmek için farklı pozisyonlar ya da farklı eşyalar vs kullanabilirsiniz hiç olmuyorsa belki cinsel terapi alabilirsiniz. Birde şu var eşinizi mi arzulamıyorsunuz seksi mi arzulamıyorsunuz? Oda önemli cevap eşinizse eşinizle ilgili bir problem yok cevap sekse sizinle ilgili bir problem var demektir
Galiba sadece insanı olarak seviyorum bir çekilim yok aramızda karşılıklı olduğunu düşünüyorumHem sevip hem arzulamamak bence ilişkinizle alakalı değil sizle alakalı bir durum. Aseksüel olabilirsiniz ilişkiden de zevk almıyorsanız eğer. Tabi eşiniz ne durumda onu da bilmek lazım. O da sizin gibiyse aranızda ten uyumu yok ozaman.
Görümce kaynana tabi ki evliliklerde sorun yaratıyor ama kaynanaya küsüp sevdiğiniz adamı da arzulamazsanız aseksüelsiniz bence.
Evlendikten sonra sıfıra yakın oldu.Başından beri mi arzulamıyorsunuz?
yani sevgi olayı da bazen azalıyor tabi kafa yapılarımız çok farklı ama ortak noktalarımız da var ama malesef işten gelir gelmez uyuyor ortak bir zaman oluşturmuyor sürekli yorgun.Hem sevip hem arzulamamak bence ilişkinizle alakalı değil sizle alakalı bir durum. Aseksüel olabilirsiniz ilişkiden de zevk almıyorsanız eğer. Tabi eşiniz ne durumda onu da bilmek lazım. O da sizin gibiyse aranızda ten uyumu yok ozaman.
Görümce kaynana tabi ki evliliklerde sorun yaratıyor ama kaynanaya küsüp sevdiğiniz adamı da arzulamazsanız aseksüelsiniz bence.
Eşinizde mi sizle aynı kafada hiç istek yok muyani sevgi olayı da bazen azalıyor tabi kafa yapılarımız çok farklı ama ortak noktalarımız da var ama malesef işten gelir gelmez uyuyor ortak bir zaman oluşturmuyor sürekli yorgun.
çok az var ama dediğim gibi yani onun içinde olmasada olur birşey kızım doğalı 1 sene oldu belki toplamda 6 kere olmuşturEşinizde mi sizle aynı kafada hiç istek yok mu
Yeni heycanlar katın iliskinize ? Seni ne tahrik eder ?Merhaba Canlar,
Merhaba Canlar,