- 18 Şubat 2018
- 11.889
- 52.948
- 44
- Konu Sahibi rainydayinireland
Çocuk niye yapıyorsunuz, baktınız olmuyor yollarınızı ayırıp gidersiniz ama o çocuk illa olacak.Evlendikten sonra sıfıra yakın oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk niye yapıyorsunuz, baktınız olmuyor yollarınızı ayırıp gidersiniz ama o çocuk illa olacak.Evlendikten sonra sıfıra yakın oldu.
Çoğunlukla boşalamıyor ben zevkten geçtim artık ama en azından boşalsın istiyorum dakikalar geçiyor boşalmadan abdest almsk zorunda kalıyorum zaten az oluyor onda da olumsuz bitmesi artık rahatsız oluyorumHep mi böyleydi? İlişkiyi berbata yakın kılan ne? Sizi mi tatmin etmeye çalışmıyor? Erken mi boşalıyor? İlla ki rahatsız olduğunuz bişey vardır istemediğinize göre.
Evet var sorun tabi de evlenmeden önce isteğim vardı ilişkiden sonra sıfırlandıBüyük sıkıntı.
Ben 10 senedir evliyim, hala eşimi görünce içim tuhaf olur. Yani kollarını biyerini ıssırıp sıkmak isterim kanım kaynar
Isteksizliğin sebebi ne?
Mesela yatak dışında sorunlarınızmı var?
Hijyenine dikkatmi etmiyor?
Sizi kırıyormu?
Evde yükünüzmü çok?
Yoksa hiç bir zaman öyle istekli olmadınızmı ona karşı?
Sizin kadar bir isteğim hiç olmadı ama çook iyi bir baba o yüzden seviyorumBüyük sıkıntı.
Ben 10 senedir evliyim, hala eşimi görünce içim tuhaf olur. Yani kollarını biyerini ıssırıp sıkmak isterim kanım kaynar
Isteksizliğin sebebi ne?
Mesela yatak dışında sorunlarınızmı var?
Hijyenine dikkatmi etmiyor?
Sizi kırıyormu?
Evde yükünüzmü çok?
Yoksa hiç bir zaman öyle istekli olmadınızmı ona karşı?
Asla gelmezİlişki terapisi vs denediniz mi? Muhtemelen siz zevk almadığınız için soğudunuz
Sizin kadar bir isteğim hiç olmadı ama çook iyi bir baba o yüzden seviyorum
Karı koca ikiniz de aynı kafadaysanız bu konuyu takmıyorsanız sorun yok demekki eşiniz de isteksizçok az var ama dediğim gibi yani onun içinde olmasada olur birşey kızım doğalı 1 sene oldu belki toplamda 6 kere olmuştur
bebeğim doğmadan da yoktu isteğimAma iyi baba olması tamamen farklı birşey.
Yani çocuklardan önce evlendiğinizde isteğiniz varmıydı? Yoksa arzunuz olmayarakmı evlendiniz?
Yani baştan beri istemediyseniz düzelmesi biraz zor.
Çok tuhaf yorumlarınız var cinsellik konularında.isteksiz misiniz?Kadınların kocalarıyla ilişkiye girmek istememesi dünya çapında aşırı sık görülen bir durumdur. Bilhassa çocuk doğduktan sonra. Burdaki arkadaşlar sanki çok anormal birşey gibi yorum yapmış
Terapi veya aile danışmanı falan işe yaramaz. Aseksüsel de değilsin. Evlilik gibi kurumsal bir iliskide hakiki manada bir zevk almak imkansịzdır. O yüzden boşver. Kocan da ısrar etmiyomuş zaten ne güzel işte
Evlilik hakkında yorum yaptım dikkat edersenÇok tuhaf yorumlarınız var cinsellik konularında.isteksiz misiniz?
Ne diye evlendin o zaman onu anlamadımEvlendikten sonra sıfıra yakın oldu.
gerçekten öyle mi ne bileyim herkes sanki her gece bir şeyler yapıyor da biz böyle arkadaş gibi kaldık gibi olduKadınların kocalarıyla ilişkiye girmek istememesi dünya çapında aşırı sık görülen bir durumdur. Bilhassa çocuk doğduktan sonra. Burdaki arkadaşlar sanki çok anormal birşey gibi yorum yapmış
Terapi veya aile danışmanı falan işe yaramaz. Aseksüsel de değilsin. Evlilik gibi kurumsal bir iliskide hakiki manada bir zevk almak imkansịzdır. O yüzden boşver. Kocan da ısrar etmiyomuş zaten ne güzel işte
yani evlenmeden bir çekim var sandım aramızda evlenince haliyle olmadığını anladımNe diye evlendin o zaman onu anlamadım
Çözemedim yani kaç yaşındasın ne kadar sure çıktınız kaç yıllık evlisin bilemiyorum cinsel terapist e gidebilirsiniz ama eşinin sorundan haberi yok galibayani evlenmeden bir çekim var sandım aramızda evlenince haliyle olmadığını anladım
Inan ki hiç kimse gerçeği söylemiyorgerçekten öyle mi ne bileyim herkes sanki her gece bir şeyler yapıyor da biz böyle arkadaş gibi kaldık gibi oldu