eşimi arzulamıyorum

Hep mi böyleydi? İlişkiyi berbata yakın kılan ne? Sizi mi tatmin etmeye çalışmıyor? Erken mi boşalıyor? İlla ki rahatsız olduğunuz bişey vardır istemediğinize göre.
Çoğunlukla boşalamıyor ben zevkten geçtim artık ama en azından boşalsın istiyorum dakikalar geçiyor boşalmadan abdest almsk zorunda kalıyorum zaten az oluyor onda da olumsuz bitmesi artık rahatsız oluyorum

Büyük sıkıntı.
Ben 10 senedir evliyim, hala eşimi görünce içim tuhaf olur. Yani kollarını biyerini ıssırıp sıkmak isterim kanım kaynar🤣🤣
Isteksizliğin sebebi ne?
Mesela yatak dışında sorunlarınızmı var?
Hijyenine dikkatmi etmiyor?
Sizi kırıyormu?
Evde yükünüzmü çok?
Yoksa hiç bir zaman öyle istekli olmadınızmı ona karşı?
Evet var sorun tabi de evlenmeden önce isteğim vardı ilişkiden sonra sıfırlandı

Büyük sıkıntı.
Ben 10 senedir evliyim, hala eşimi görünce içim tuhaf olur. Yani kollarını biyerini ıssırıp sıkmak isterim kanım kaynar🤣🤣
Isteksizliğin sebebi ne?
Mesela yatak dışında sorunlarınızmı var?
Hijyenine dikkatmi etmiyor?
Sizi kırıyormu?
Evde yükünüzmü çok?
Yoksa hiç bir zaman öyle istekli olmadınızmı ona karşı?
Sizin kadar bir isteğim hiç olmadı ama çook iyi bir baba o yüzden seviyorum

Kadınların kocalarıyla ilişkiye girmek istememesi dünya çapında aşırı sık görülen bir durumdur. Bilhassa çocuk doğduktan sonra. Burdaki arkadaşlar sanki çok anormal birşey gibi yorum yapmış 🤔

Terapi veya aile danışmanı falan işe yaramaz. Aseksüsel de değilsin. Evlilik gibi kurumsal bir iliskide hakiki manada bir zevk almak imkansịzdır. O yüzden boşver. Kocan da ısrar etmiyomuş zaten ne güzel işte
Çok tuhaf yorumlarınız var cinsellik konularında.isteksiz misiniz?

Kadınların kocalarıyla ilişkiye girmek istememesi dünya çapında aşırı sık görülen bir durumdur. Bilhassa çocuk doğduktan sonra. Burdaki arkadaşlar sanki çok anormal birşey gibi yorum yapmış 🤔

Terapi veya aile danışmanı falan işe yaramaz. Aseksüsel de değilsin. Evlilik gibi kurumsal bir iliskide hakiki manada bir zevk almak imkansịzdır. O yüzden boşver. Kocan da ısrar etmiyomuş zaten ne güzel işte
gerçekten öyle mi ne bileyim herkes sanki her gece bir şeyler yapıyor da biz böyle arkadaş gibi kaldık gibi oldu

X