ordinary 🇹🇷 Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil 🍉 Pro Üye 7 Mart 2013 6.491 19.561 448 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi swher #41 Aysenimi .!.: Ne çok abartıyorsunuz siz de.ne senıyorsunuz insanları.bir gün takıldılar bitti gitti.insanlar sandığınız kadar tehlikeli değil.kafanızda hemen şantajcı dayılar canlanıyor. Genişletmek için tıkla... Evli biri gidip kocasını aldatıp ve sanırım da cinsel beraberlik olmuş (bir şeyler oldu dediğine göre neler olabilirdi ki başka). Bunun neresi normal? Sadece buluşmuşsalar da normal değil. Ne işi var yabancı adamla?
Aysenimi .!.: Ne çok abartıyorsunuz siz de.ne senıyorsunuz insanları.bir gün takıldılar bitti gitti.insanlar sandığınız kadar tehlikeli değil.kafanızda hemen şantajcı dayılar canlanıyor. Genişletmek için tıkla... Evli biri gidip kocasını aldatıp ve sanırım da cinsel beraberlik olmuş (bir şeyler oldu dediğine göre neler olabilirdi ki başka). Bunun neresi normal? Sadece buluşmuşsalar da normal değil. Ne işi var yabancı adamla?
atom bombasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2023 2.786 2.669 53 34 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi swher #42 swher .!.: Abla şuan düzeldi herşeu çok güzel gidiyor ama ben korkuyorum öğrenilirse sen öğrenilir mi Genişletmek için tıkla... Yasin kaç? Kocanla cinsellik mi iyi değil ne aradın baskasinda
swher .!.: Abla şuan düzeldi herşeu çok güzel gidiyor ama ben korkuyorum öğrenilirse sen öğrenilir mi Genişletmek için tıkla... Yasin kaç? Kocanla cinsellik mi iyi değil ne aradın baskasinda
S sma-21 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 477 685 23 42 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi swher #43 swher .!.: Abla şuan düzeldi herşeu çok güzel gidiyor ama ben korkuyorum öğrenilirse sen öğrenilir mi Genişletmek için tıkla... Hiçbir sır sonsuza dek saklı kalmaz. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır
swher .!.: Abla şuan düzeldi herşeu çok güzel gidiyor ama ben korkuyorum öğrenilirse sen öğrenilir mi Genişletmek için tıkla... Hiçbir sır sonsuza dek saklı kalmaz. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır
accessdenied Nirvana Pro Üye 15 Şubat 2013 24.954 En iyi cevaplar 1 94.203 798 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi swher #44 Ooo linçli konuyu kacirmisim
M meryemkiral8 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Ekim 2023 8 4 1 28 30 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi swher #45 Evlenmeden önce bu kadar olumsuz yanını gördüğünüz biriyle nasıl evlenebiliyorsunuz
enteldantell Aktif Üye Pro Üye 30 Haziran 2022 2.597 4.140 63 31 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi swher #46 sadakatsiz 2 - vizyonda....