33 yaşındayımOkuluna, çocuum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33 yaşındayımOkuluna, çocuum.
Hem pişmanlık hem korkuDiyelim ki doğruyu söylüyorsunuz aldattığınız için pişmanlık mı duyuyorsunuz yoksa duyulursa diye korku mu ?
Aldattığınız kişi yeniden size ulaşmaya çalışırsa veya eşinize söylemekle tehdit ederse nolucak.Hem pişmanlık hem korku
Bi anda adamın şeyine mi düştünHayır asla öyle bir düşüncem yoktu bir anda oldu herşeu ve vicdan azabı çekiyorum
Peki, evlenmeden önce sizi aldatan, döven ve aşağılayan biriyle neden evlendiniz hem de yetişkin bir kadın olarak33 yaşındayım
2 yıldır evliyim kocam evlenmeden önce beni hep aldatır döver aşalard
ne kadar güzel sadakat, saygı ve sevginin olduğu bir ilişki. öğrenirse diye korkmanızda ayrı bir saçmalık. Sizi geçmişte habire aldatan bir adam öğrense ne olur. Tencere kapaksınız.Sonrasında iyise sosyal medyadan biri sürekli bana yazıyordu bende eşim yok boşluktaydım konuştum kendisiyle buluşmaya karar verdik ve aramızda bişeyler oldu
Yerinizde olsam bosanirdim.Merhaba kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum benim 2 yıldır evliyim kocam evlenmeden önce beni hep aldatır döver aşalardı daha sonrasın da başına bir olay geldi il dışına gittik ben yine yalnız bırakmadı ona hep para gönderdim ona baktım Sonrasında iyise sosyal medyadan biri sürekli bana yazıyordu bende eşim yok boşluktaydım konuştum kendisiyle buluşmaya karar verdik ve aramızda bişeyler oldu ben eve geldim günlerce ağladım onu engelledim kendimi çok kötü hissediyorum o beni çok aldattı ama ben ise bir kere dahi aldatmamıştım ilk defa böyle vir şey yaptım ve çok korkuyorum bu öğrenilirse ne yaparım ne ederim bana yardım edin ne yapmam gerekiyor
Esra Erol da bi kadin vardi en cok o aldatti ama diyodu ya sen o musun Aldatmak cinsiyet isi degil haysiyet isidir deriim aldatan kendini aldatiir derim bu konudann cikariim️️Merhaba kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum benim 2 yıldır evliyim kocam evlenmeden önce beni hep aldatır döver aşalardı daha sonrasın da başına bir olay geldi il dışına gittik ben yine yalnız bırakmadı ona hep para gönderdim ona baktım Sonrasında iyise sosyal medyadan biri sürekli bana yazıyordu bende eşim yok boşluktaydım konuştum kendisiyle buluşmaya karar verdik ve aramızda bişeyler oldu ben eve geldim günlerce ağladım onu engelledim kendimi çok kötü hissediyorum o beni çok aldattı ama ben ise bir kere dahi aldatmamıştım ilk defa böyle vir şey yaptım ve çok korkuyorum bu öğrenilirse ne yaparım ne ederim bana yardım edin ne yapmam gerekiyor
Onu düşüneceğinize böyle bir kocayla neden evli kaldığınızı düşünseniz?Merhaba kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum benim 2 yıldır evliyim kocam evlenmeden önce beni hep aldatır döver aşalardı daha sonrasın da başına bir olay geldi il dışına gittik ben yine yalnız bırakmadı ona hep para gönderdim ona baktım Sonrasında iyise sosyal medyadan biri sürekli bana yazıyordu bende eşim yok boşluktaydım konuştum kendisiyle buluşmaya karar verdik ve aramızda bişeyler oldu ben eve geldim günlerce ağladım onu engelledim kendimi çok kötü hissediyorum o beni çok aldattı ama ben ise bir kere dahi aldatmamıştım ilk defa böyle vir şey yaptım ve çok korkuyorum bu öğrenilirse ne yaparım ne ederim bana yardım edin ne yapmam gerekiyor
Ne çok abartıyorsunuz siz de.ne senıyorsunuz insanları.bir gün takıldılar bitti gitti.insanlar sandığınız kadar tehlikeli değil.kafanızda hemen şantajcı dayılar canlanıyor.Aldattığınız kişi yeniden size ulaşmaya çalışırsa veya eşinize söylemekle tehdit ederse nolucak.
Siz aldattığınız için pişman mısınız yoksa öğrenilirse diye korkuyor musunuz?
Sanki pişmanlık değil.
Ayrıca nasıl ustemeden bir anda oluyo anlamıyorum.İsremeseydin buluşmazdın bile seninde niyetin o işti yeme bizi
Sonunu düşünen kahraman olmaz..ya pardon burada kullanılmayacaktıNe çok abartıyorsunuz siz de.ne senıyorsunuz insanları.bir gün takıldılar bitti gitti.insanlar sandığınız kadar tehlikeli değil.kafanızda hemen şantajcı dayılar canlanıyor.
Konuştuğun için deyil ortaya çıkarsa duyulursa diye korkuyorsunMerhaba kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum benim 2 yıldır evliyim kocam evlenmeden önce beni hep aldatır döver aşalardı daha sonrasın da başına bir olay geldi il dışına gittik ben yine yalnız bırakmadı ona hep para gönderdim ona baktım Sonrasında iyise sosyal medyadan biri sürekli bana yazıyordu bende eşim yok boşluktaydım konuştum kendisiyle buluşmaya karar verdik ve aramızda bişeyler oldu ben eve geldim günlerce ağladım onu engelledim kendimi çok kötü hissediyorum o beni çok aldattı ama ben ise bir kere dahi aldatmamıştım ilk defa böyle vir şey yaptım ve çok korkuyorum bu öğrenilirse ne yaparım ne ederim bana yardım edin ne yapmam gerekiyor
Evli bir insan nasıl takılır ya.Bu nsaıl bir anlayış.Aldatmayı niye normalleştiriyorsunuz.Ne çok abartıyorsunuz siz de.ne senıyorsunuz insanları.bir gün takıldılar bitti gitti.insanlar sandığınız kadar tehlikeli değil.kafanızda hemen şantajcı dayılar canlanıyor.
Esin namussuz bi adam ama sen de bunun bedelini namussuzluk yaparak ödemişsin iki namussuz bi yatağa fazla gelmez bence kıyamıyorum sadece esitlenmissiniz bence sesini çıkarma sen onun taktiği boynuzları öğrenene dek nasıl bilmediysen o da zmaani gelince öğrensinMerhaba kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum benim 2 yıldır evliyim kocam evlenmeden önce beni hep aldatır döver aşalardı daha sonrasın da başına bir olay geldi il dışına gittik ben yine yalnız bırakmadı ona hep para gönderdim ona baktım Sonrasında iyise sosyal medyadan biri sürekli bana yazıyordu bende eşim yok boşluktaydım konuştum kendisiyle buluşmaya karar verdik ve aramızda bişeyler oldu ben eve geldim günlerce ağladım onu engelledim kendimi çok kötü hissediyorum o beni çok aldattı ama ben ise bir kere dahi aldatmamıştım ilk defa böyle vir şey yaptım ve çok korkuyorum bu öğrenilirse ne yaparım ne ederim bana yardım edin ne yapmam gerekiyor
Merhaba kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum benim 2 yıldır evliyim kocam evlenmeden önce beni hep aldatır döver aşalardı daha sonrasın da başına bir olay geldi il dışına gittik ben yine yalnız bırakmadı ona hep para gönderdim ona baktım Sonrasında iyise sosyal medyadan biri sürekli bana yazıyordu bende eşim yok boşluktaydım konuştum kendisiyle buluşmaya karar verdik ve aramızda bişeyler oldu ben eve geldim günlerce ağladım onu engelledim kendimi çok kötü hissediyorum o beni çok aldattı ama ben ise bir kere dahi aldatmamıştım ilk defa böyle vir şey yaptım ve çok korkuyorum bu öğrenilirse ne yaparım ne ederim bana yardım edin ne yapmam gerekiyor