Yemin ederim doğruyu söylüyorumİnandırıcı değil
Aldatmış olmana lafım yok onu eleştirmeyeceğim de neden evlenmeden önce bunları yaptıysa evlendin? Allah aşkına şaka gibisiniz. Aldattıysanda bunu itiraf edemezsin, adam dediğine göre psikopat. Ya başka bir bahane ile boşanacaksın ya da bunu saklayıp oturacaksın. Ama bu mutsuz evliliği yaşamanıza gerek yok hepimiz hayab
Nude atmadiysan aldatmış sayilmazsinYemin ederim doğruyu söylüyorum
Diyelim ki doğruyu söylüyorsunuz aldattığınız için pişmanlık mı duyuyorsunuz yoksa duyulursa diye korku mu ?Yemin ederim doğruyu söylüyorum
Kaç yaşındasın? Ben seni korumuyorum fakat bir hata yapmışsın. Olan olmuş artık, dediğim gibi boşanmaya gücün yoksa sosyal medya hesaplarını kapat ve numaranı değiştirAbla şuan düzeldi herşeu çok güzel gidiyor ama ben korkuyorum öğrenilirse sen öğrenilir mi
Liselilere pek ödev vermiyorlar sanırım artık.Hafta sonları gelince forumda bir acayiplik olmaya başladı özellikle son dönemde açılan konular anlamında. Hadi hayırlısı bakalım...
Hayır asla öyle bir düşüncem yoktu bir anda oldu herşeu ve vicdan azabı çekiyorumEvlenmeden önce döven aldatan adamla , aldatıp intikam almak için mi evlendiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?