eşimi aldattım, unutamıyorum

medcezir-01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
5
2
3
38
Arkadaşlar uzun süredir kendime karşı beslediğim derin bir nefretle yaşıyorum

4 yıldır evliyim, aşık olmadım ama çok sevdim, iyi biriydi, evlendim
ve 2 yıl sonra lisedeki sevgilim, 3 yılımı verdiğim adam, x diyelim internetten karşıma çıktı,
bir süre yazışmalardan sonra birkaç kez görüştük.
x'le de evlenme planları yapardık, ilk sevgilimdi ve yıllarca unutamamış, kahrolmuştum.
ayrılığımızın sebebi de ben sayılırım
ve kendimden tiksinerek söylüyorum ki birkaç kez birlikteliğimiz oldu
o esnada başka şeyler düşünemiyordum, büyülenmiş gibiydim
resmen hislerimin ve heyecanın oyuncağı olmuştum
yıllarca yasını tuttuğum adam karşımdaydı
duygusal anlarımız da oldu, ağladık, üzüldük
evliliğini bitir, her türlü kabul demeye başladı
hatta af edersiniz tuhaf bir şey ama beni eşimden çılgınca kıskanmaya başladı
gece yarısı içmiş bir gün, arıyor, mesajlar yazıyor
telefonu nasıl saklamaya çalışacağımı şaşırmıştım

ve hemen sabahında arayıp istemiyorum dedim
aklım başıma gelmişti o korkuyla (eşimin mesajları görmesi ya da aramaları fark etmesinin korkusuyla)
üstelik korktuğum
beni terk etmesi de değildi
onu kaybetmekti
nasıl da yıkılacak, kahrolacaktı yaptıklarımı anlayınca

x bir süre daha şansını zorladı (birkaç ay kadar)
sonra kararlı olduğumu anlayıp vazgeçti
tamamen susmadı tabii, zaman zaman yine mesaj atar, arar ya da şarkı felan gönderirdi
hiçbirine olumlu ya da olumsuz tepki vermedim, bitirdim.

benim gibi lanet olası birine aşık, her dileğimi gerçekleştirmeye çalışan, benim için çoğu insandan, yakınlarından vazgeçen bir kocam var...
bense inanmayacaksınız belki, başka birisiyle asla böyle şeyler yaşamadım, aklımdan bile geçirmedim
maalesef geçmişin yaraları, tutkusu, yarım kalmışlığıyla sarhoş oldum ve ilk kez böyle bir şey yaptım

aklımdan çıkmıyor, nasıl ve neden yaptım, her gün biraz daha nefret ediyorum kendimden
kendimi asla affedemedim, affetmicem de
bu utançla yaşamak zorundayım biliyorum

kimseye elbette ki anlatamam, sizlerle paylaşmak istedim
adi insanın tekiyim, istediğinizi söyleyebilirsiniz

Kendine ettiğin hakaretler seni aklamaz. Yaptığın iğrenç. Karakterin zayıf. Kendi hayatının iplerini eline alamayacak kadar zayıf karakterdesin hem de. Şu saatten sonrası için en azından aynaya rahat bakabilmek istiyorsan itiraf et. Sonra affedilmek için mi çabalarsın, o utancla duramaz çeker gider misin bilemem, ama yazık adama, itiraf et.

Yazik etmissin hem kendine hem de ozellikle esine haksizlik etmissin istediginizi soylyebilirsiniz demissin neyi degistircekki bu:KK69::KK12:

söylenecek bir şey yok,siz kendinize hakaret ediyorsunuz zaten.yalnız bir şeyi merak ediyorum.aileniz dini anlamda nasıldı yetiştirilme sürecinizde?

Yargılamak bize düşmez.Sonuçta yaptığınızın yanlış olduğunun farkındasınız,üstelik pişmansınız.Ama eşinize söylemelisiniz.Kaybetmek istemiyorum diyorsunuz ama eşinizi aptal yerine koyuyorsunuz.O adama yazık.

Buralar yıkılır birazdan. Şimdi konu sahibine destek çıkan, linçten koruyan bölümün hanım ablaları ile linç ekibi arasında kavga çıkar. Boştan yere ban alacaksınız, iyi dileklerinizi sunun konuyu terkedin bana kalırsa :KK53:

Sana gelince konu sahibi hanım, zaten sen her şeyin farkındasın, yaptığını biliyorsun, bize diyecek pek bir şey kalmamış.
Sana şimdi hakaret etsem ne olacak ki?
Bana kalırsa sen de hakaret duymak, az da olsa günah çıkarmak için açtın konuyu. Kendini cezalandırmak istiyorsun zannımca ama bu bir işe yaramayacak. Maalesef bu işten 30 sayfa hakaret duyarak kurtulamayacaksın, o vicdan en büyük mahkemedir, senin en büyük cezan da o.
Sana verebileceğim tek tavsiye, o adamı kendinden kurtar. 30 sayfa hakaret duymaktan daha işlevsel ve faydalı olur bence. :KK14:
Hadi selametle...

Back
X