- 30 Ekim 2019
- 397
- 1.470
- 48
-
- Konu Sahibi ferihagltkn
Önlem almanız veya çocuğunuzun eşinizden olması aldattığınız gerçeğini değiştirmiyor..Önlem almadığımı nereden biliyorsunuz. Tanıdığım birileri konuyu okur da anlar diye bazı bilgileri farklı yazmak zorundayım. Sonuç olarak o ay içinde oldu bu çocuk. Ben yüzde 90 eşimin olduğuna eminim ama yine de bilemem. Doğmadan öğrenemem. Aynı ay içinde gelişti olaylar ve o ay adet görmedim
Ertesi gün hapı aldınız mı yani? Ayrıca detay derken kim biliyor da bunları başka?Önlem almadığımı nereden biliyorsunuz. Tanıdığım birileri konuyu okur da anlar diye bazı bilgileri farklı yazmak zorundayım. Sonuç olarak o ay içinde oldu bu çocuk. Ben yüzde 90 eşimin olduğuna eminim ama yine de bilemem. Doğmadan öğrenemem. Aynı ay içinde gelişti olaylar ve o ay adet görmedim
Ertesi gün hapı aldınız mı yani? Ayrıca detay derken kim biliyor da bunları başka?
Ve siz bu belirsizlikle kocanızın sizi affetmesinu bekliyorsunuz. Aklınızı kaçırmışsıniz.Önlem almadığımı nereden biliyorsunuz. Tanıdığım birileri konuyu okur da anlar diye bazı bilgileri farklı yazmak zorundayım. Sonuç olarak o ay içinde oldu bu çocuk. Ben yüzde 90 eşimin olduğuna eminim ama yine de bilemem. Doğmadan öğrenemem. Aynı ay içinde gelişti olaylar ve o ay adet görmedim
Affetmek dile kolay geliyor, icindeki tum duygulari sindirmesi cok zor. Ustelik bu kadar deliren adam, bir gece uykunuzda size zarar verebilir. En dogrusu ayri olmaniz. En basta barismayi kendiniz ve bebeginiz icin siz istememelisiniz
Çocuk kimden belli degil yahu eşinizin sizi affedecek diyelim babası diğer adamsa ne olacak?Erkekler yapınca kadınlar yuvam dağılmasın diye sineye çekiyor. Evet belki bazı kadınlar çekmez ama memlekette çoğu kadın sineye çekiyor. Neden bizim affedilme hakkımız olmasın. Eşim çok sakin Bi insandır kolay kolay sinirlenmez bana zarar verecek olsa şimdiye kadar verirdi. Bir tokata bile layık görmedi beni. Vurur döver sandım ama hiç bir şey yapmadı. Ve beni seviyor pişmanlığıma inanıyor bunu biliyorum. Bir keresinde belli şartlarım var affetmek için demişti ama sonra ne olduysa vazgeçti yine.
Eşiniz sizi affetti diyelim ki bu çok zor.Siz kendinizi affedebilir misiniz?Boşanin,herkes yoluna baksın.
Nerede oturuyordunuz tam olarak? Türk müsünüzHerkes çıktı ikimiz yezane de oturuyorduk.
Bak kardeşim her insan hata yapabilir evet. Ama bu işten hayır gelmez artık. Bu şekilde kabul etse bile adam o sevdiğin eski insan olmayacakErkekler yapınca kadınlar yuvam dağılmasın diye sineye çekiyor. Evet belki bazı kadınlar çekmez ama memlekette çoğu kadın sineye çekiyor. Neden bizim affedilme hakkımız olmasın. Eşim çok sakin Bi insandır kolay kolay sinirlenmez bana zarar verecek olsa şimdiye kadar verirdi. Bir tokata bile layık görmedi beni. Vurur döver sandım ama hiç bir şey yapmadı. Ve beni seviyor pişmanlığıma inanıyor bunu biliyorum. Bir keresinde belli şartlarım var affetmek için demişti ama sonra ne olduysa vazgeçti yine.
İtiraf edince bitiyor herşey o zaman,bununla ilgili hiç bir vicdan azabı yaşamıyor musunuz?Ben kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak
Konu gerçekmiş sizin bi büyük sorununuz daha var gerçekten de kankanizin elinde video kaydı olabilir,iş yerinde yapmışsınız vardır kamera, bu başınıza büyük işler açabilir
Çocuğun kimden olduğu belli değilken nasıl bu kader rahat affediyorsunuz kendinizi yav?Ben kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak
İtiraf edince bitiyor herşey o zaman,bununla ilgili hiç bir vicdan azabı yaşamıyor musunuz?