Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önlem almanız veya çocuğunuzun eşinizden olması aldattığınız gerçeğini değiştirmiyor..
Olmuş ile ölmüşün çaresi yok.
Eşiniz boşanmak istiyorsa evet diyeceksiniz başka çareniz yok.
Olanı ailenize anlatırsa mevzu çok başka yerlere gelebilir.

Bosanin. Babasi soybagi ile ilgili dava acip, dna testi yaptirir cocuk dogunca. Gebeliginizi kocanizin yaninda gecirmeniz hayati risk olusturuyor. Ayrica hicbir erkek babanin belirsiz oldugu gebelikte eşine destek olmak zorunda değil. Hatta bir lokma ekmek vermek zorunda bile değil. Bu konuda adami suclayamam, üzgünüm

Ertesi gün hapı aldınız mı yani? Ayrıca detay derken kim biliyor da bunları başka?

Ertesi gün hapı aldınız mı yani? Ayrıca detay derken kim biliyor da bunları başka?

Eşim ve güvendiğim iki arkadaşım biliyor. O yüzden tarih ve bazı bilgileri farkı yazmak zorundayım. Eşim bile okuyabilir diye korkuyorum

Ve siz bu belirsizlikle kocanızın sizi affetmesinu bekliyorsunuz. Aklınızı kaçırmışsıniz.
Kusura bakmayın yediğiniz haltın bedelini ödeyerek siz ayrılmak isteyeceksiniz asıl.
Yok öyle karnımda babasını bilmediğim çocuğu karnımda taşıyorum, pişman oldum demek.
Eşinizde az akil, onur varsa sizinle iletişimi tamamen keser. Dna testi ister, cocuk kimden öğrenir. Sonra yoluna bakar.

Bilmiyorum ne desem durumun çok zor. Bebek umarım eşindendir. Ama ömür boyu burnundan getirir barışsanız bile. Bence unut olanları ve yoluna bak.

Affetmek dile kolay geliyor, icindeki tum duygulari sindirmesi cok zor. Ustelik bu kadar deliren adam, bir gece uykunuzda size zarar verebilir. En dogrusu ayri olmaniz. En basta barismayi kendiniz ve bebeginiz icin siz istememelisiniz

Erkekler yapınca kadınlar yuvam dağılmasın diye sineye çekiyor. Evet belki bazı kadınlar çekmez ama memlekette çoğu kadın sineye çekiyor. Neden bizim affedilme hakkımız olmasın. Eşim çok sakin Bi insandır kolay kolay sinirlenmez bana zarar verecek olsa şimdiye kadar verirdi. Bir tokata bile layık görmedi beni. Vurur döver sandım ama hiç bir şey yapmadı. Ve beni seviyor pişmanlığıma inanıyor bunu biliyorum. Bir keresinde belli şartlarım var affetmek için demişti ama sonra ne olduysa vazgeçti yine.

Çocuk kimden belli degil yahu eşinizin sizi affedecek diyelim babası diğer adamsa ne olacak?
Siz kendinizi nasıl rezil bir durumda bıraktığınız farkında mısınız?

Eşiniz sizi affetti diyelim ki bu çok zor.Siz kendinizi affedebilir misiniz?Boşanin,herkes yoluna baksın.

Ben kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak

Konu gerçekmiş sizin bi büyük sorununuz daha var gerçekten de kankanizin elinde video kaydı olabilir,iş yerinde yapmışsınız vardır kamera, bu başınıza büyük işler açabilir

Bak kardeşim her insan hata yapabilir evet. Ama bu işten hayır gelmez artık. Bu şekilde kabul etse bile adam o sevdiğin eski insan olmayacak

Konu gerçekmiş sizin bi büyük sorununuz daha var gerçekten de kankanizin elinde video kaydı olabilir,iş yerinde yapmışsınız vardır kamera, bu başınıza büyük işler açabilir

Olmadığına eminim. Biliyorum

Ben kendimi affettim. Çünkü itiraf ettim. İtiraf etmeden. Eşimin yanında günümü gün etseydim o zaman affetmezdim. Şuan vicdanım rahat. Tek derdim ailemi kurtarmak
Çocuğun kimden olduğu belli değilken nasıl bu kader rahat affediyorsunuz kendinizi yav?
İtiraf edince bitiyor mu her şey?
Eşiniz ailelere söylememişken durumu kabil edip ayrılın.
Çocuk kimden muhabbetlerine dönecek yakında siz hala aile diyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…