Eşimi aldattım beni affetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi affetse de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. O yüzden artık af dilemeyin, boşanın ve yolunuza bakın. Umarım bebek eşinizdendir.
Tam Esra Erol'luk bir konu ya.. Bir anlık şehvetin sonu işte.

Böyle ufak bir hatayı nasıl affetmiyor hayret. Ne olmuş çocuğun babası o değilse. Sanki her evlilikte anne baba aynı mı? Kim kimin çocuğu kim bilir
Konu gerçekmiş. Evlilikte kadın ya da erkek farketmez atlatma var ise ben ayrılma taraftarıyım. O yüzden ayrılın çünkü eşiniz bu aldatmayı unutmayacak ve hep önünüze gelecek.

kalp kırmak cidden istemem ama eşiniz sizi aldatsa. aldattığı kişiyi hamile bıraksa sizden af dilese siz affeder miydiniz? eşinizin yakasını bırakın artık ve yolunuza bakın

Kazen söyledi gerçekmiş. :KK43:

Bu ara o kadar çok saçma konu açıldı ki üst üste inanasım gelmedi artık. Gerçek olduğunu öğrenince cidden şok oldun. Kadın ya a erke farketmez aldatma aldatmadır. Kimse sindiremez aldatmayı. Üstüne bir de peşpeşe beraberlik olmuş. Çocuğun kimden olduğuna da emin değil ki bu çok daha kötü. Ortada bir çocuk var ve olan yine ona olacak :KK43:

Şimdi linçlenecem ama bu tarz olayları bir bütün olarak düşünmek gerek.Piskolojik bozukluk,dönemsel oluşabilecek boşluk.Aynı şekilde erkek yaptığında da ben bu kadar keskin olamıyorum.Çünkü bu hayatta kimin başına ne gelecek belli değil.
Aldatmanin bahanesi olmaz aldatmaninda kadini erkeği yok her evli çift ozaman psikolojim bozuldu yok duygusal boşluğa düştüm diyerek bir birlerini aldatsinmi yani değişiklik arayan evlilikten sıkılan esini aldatırsa bunun adi evlilik olmaz bosansin kiminle ne halt ediyorsa etsin bu keskinlik değil sadakat yoksa o evlilik evlilik değildir. Kendisinde sadakat yoksunluğu yasayan bir zahmet evlenmesin

Ya bırkaç aydır burda takılıyorum herkes coğu şeyin altına troll yazıyor bu sitede hep böyle olaylar mı oluyor ve oluyorsa neden böyle bir şeye gerek duyuyorlar cok garip🫠

Bizim üyelerin hiç biri sevişmiyor, kocalarının veya kendilerinin fantezileri hiç yok, aile ilişkileri mükemmel, doğruluk abidesi herkes. Doğal olarak böyle konular geldiği zaman hadi canım olamaz diye tepki veriyorlar. işin ilginci ikinci hesapları ile paylaştıkları konuları sanırım hafızlarından silmek için böyle tepkiler veriyorlar. (bu konuyu tenzih ederim)

Bu ara o kadar çok saçma konu açıldı ki üst üste inanasım gelmedi artık. Gerçek olduğunu öğrenince cidden şok oldun. Kadın ya a erke farketmez aldatma aldatmadır. Kimse sindiremez aldatmayı. Üstüne bir de peşpeşe beraberlik olmuş. Çocuğun kimden olduğuna da emin değil ki bu çok daha kötü. Ortada bir çocuk var ve olan yine ona olacak :KK43:
Cidden öyle oldu. Ben de dedim bu gerçek değildir ya. Ama maalesef. İnsanların nasıl hayatlar yaşadığını , nasıl hatalar yaptıklarını görünce ağzım açık kalıyorum. Hele bir de çocuklar dediğin gibi ... Ne kadar acı.

Ben bu tür bi konuyu ilk ağızdan dinledim. Kadın eşinin ilgisizliğinden, Facebook da biri ile tanışıyor. Adam arabasına alıyor. Kadın bin pişman kocasına anlatıyor. İki çocukları var. Boşanma aşamasındalar.

Kadın hamile değildi ama. Burda bebek var, çok üzüldüm gerçekten. Hikayenin yalan olduğunu düşünmüyorum

Konunun gerçek olmasına ben de üzüldüm. DNA testine maruz kalacak bir bebek. Keşke ama keşke ertesi gün hapı aldaydiniz. Madem sevisiyorsunuz bari önlemini alın. Ne kadar rahatsiniz ya. Ne kadar🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

O kadar çok erkek konusu açtı ki karıştırmış olabilirim ama bir 40 yalında biri yazmıştı 13 yaş büyük biri vardı kadının dünyası sadece erkek olduğundan mütevellit yanlış hatırlamış olabilirim ama böyle bir yorum yapması bana çok komik geldi evlenme meraklısı bir kadın olduğundan dolayı :))))))
Yalnız böyle bir şey yok elsa. Kıza ısrarla sen o'sun dedin şimdi de evlenmek merakından vuruyorsun. Ne alaka yani evlenmek isteyen birisi bu tarz konuları garipseyemez mi?
R rainyy pardon karıştırmışım de geç yani böyle bir açıklama çok saçma oldu

Önlem almadığımı nereden biliyorsunuz. Tanıdığım birileri konuyu okur da anlar diye bazı bilgileri farklı yazmak zorundayım. Sonuç olarak o ay içinde oldu bu çocuk. Ben yüzde 90 eşimin olduğuna eminim ama yine de bilemem. Doğmadan öğrenemem. Aynı ay içinde gelişti olaylar ve o ay adet görmedim

Önlem almadığımı nereden biliyorsunuz. Tanıdığım birileri konuyu okur da anlar diye bazı bilgileri farklı yazmak zorundayım. Sonuç olarak o ay içinde oldu bu çocuk. Ben yüzde 90 eşimin olduğuna eminim ama yine de bilemem. Doğmadan öğrenemem. Aynı ay içinde gelişti olaylar ve o ay adet görmedim

Eşinden olunca ne olacak ? Bir daha birleşmeniz imkansız.cocuğun boşanmış aile cocuğu olacak.

Günü geçmediyse kürtaj ol

Eşiniz DNA testi olmadan inanacak mı çocuğun ondan olduğuna? Kaldı ki evliliğe devam ederseniz ne kadar sağlıklı ilerleyecek evlilik. Eşiniz bunu unutmayacak ve sürekli psikolojik baskı yapacak hatta aldatacak sizi ve bahanesi "sen yaptın ben de yapıyorum" olacak.
İmkanınız varsa ayrılmanız en doğrusu. Çocuğunuzla yeni bir hayat kurun kendinize. Yaşınız daha çok küçük.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X