• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

Adam sana ihtiyacım oldugunda ararım demiş. Evli kadınsın akarın yok kokarın yok. Bulaşmassın diye tahmin etmiş. Ama sen inatcı çıkmışsın hala laf sokacam intikam alacam derdindesin.
Herşey bi yanada anlamadıgım tek şey. Nasıl elin herifiyle birlikte olup tekrar kocanın koynuna girebiliyosun?

Neyin profesyonelliği ya??? Hani siz pismandınız???? Allahım neler okuyorum. :KK57:

Ah banlanmasam sana neler yazardım neler . Profesyonelin açıklamasını çok güzel yapardım sana ..
başlığı bile gördüğümde midem bulandı sizin gibi sığırlar erken gitsin bu dünyadan

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Kesinlikle silip engelle kaçan kovalanır yaptığın çok yanlış ama devam edersen ikisinden de olursun rezil olursun

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.

Ya behlül gibi " sen gercekten firdevs hanimin kiziymişşin " deseydi 🤔 ah yavrum bihterin ne zoruna gitmişti.

Evet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.
Bence gayet zekisiniz. Hukukta cezai ehliyet, fiil ehliyeti gibi terimler vardır. Eyleminin ne olduğunu bilebilcek, sonucunu da az çok tahmin edecek bir bireysiniz. Tüm ehliyetleriniz tam yani. Bundan daha az zeka zaten günahsızlığı getirir. Siz önce kocanızdan boşanın, sonra faceden durum paylaşımları, WhatsApp tan kamyon arkası yazıları falan yazıp intikamınızı alırsınız.inşallah çocuğunuz yoktur. Yazık günah, vebal ne bileyim dünyada ne kadar kötü sıfat varsa hepsi işte. Utanma olması şart değil, bir çok insanda yok artık o da,yahu hiç mi korkmuyorsunuz, çekinmiyorsunuz kocam duyacak, komşular duyacak diye. Bu topraklarda yemeğini tuzlu yaptı diye kadınlar mezara giriyor, herkes deli. Bence intikam almayı düşünmek yerine kendinizi kurtarın, kocanızı da.

Evet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.

Ohh iyi yapmış 😎

Teşekkür ederim. Etik olanın tarafında olmaya karar verdim. Boşanmam gerekiyor bu şekilde yaşayamam. Ama şu var evlilikte karşılıklı istekleri daima açıkça konuşmak lazımmış. Yıllardır o kadar çok şey biriktirdim ki içimde. Şimdi bakıyorum aşk bitmişki ben bunu yaşadım. Ve şu var bunu yaşadığım kişiyle ileride de birşey olacağı yok. Çünkü bekar ve rahatta tabi. Tamam ben alkollüydüm göz göre göre yaşamak istedim. Ama o rahat edeceği sonrasını düşünmeyeveği anlık gecesine baktı. Aramıyor bile. Hatta instagramdan engelledi görüşmeleri en aza indiriledim dedi ve iletişimi kesti. Yani kendimi çok kötü hissediyorum. İnsanlar için 1 gecelik kıymetim varmış diyorum. O kadar zor durumdayım ki. Beynim karmakarışık 😔
Bu mesaji diğer konunuzda yazmışsınız. Böyle bir adamla 3 gün daha geçirirsen olacağı budur. Hiç ağır gelmesin söyledikleri....:KK20:

Ayol adam agir konuşmamış, fuckbuddy olalım abartmayalim demiş kısaca. Evli kadınla ciddi düşünecek hali yok ya,siz ne bekliyodunuz?

Gercekseniz size az bile demiş o adam.ne olacaktı bugün kocasını benimle aldatacak hain olan birini yarın aynısını bana yapsın diye nikah kıyayım mi diyecekti.gerçekse konu çok iyi demiş az bile demiş.daha beter olun hatta orda burda sizin nasıl basit biri olduğunuzu anlatsın rezil rüsva etsin oh olsun.

Profesyonel ol diyor işte. Karda yürü izini belli etme diyor. Kocana sakın bir şey çaktırma diyor. Kapiş?

Back