Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimi aldatmıştım
- Konu Sahibi TheSwan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aldatmak kadın aldatırsa kadın aldatması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 34
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
İlk konunuzda alkolün etkisiyle aşırı pişmanlık yaşayan biri gibi anlatıyordunuz kendinizi.
Meğerse olay farklıymış siz bilerek aynı şeylere devam ediyorsunuz.
Konu başlığı yanlış aldatmıştım değil aldatmaya devam ediyorum olacak.
Adamın size dediğine niye alındınız onu anlamadım, siz zaten profesyonel gibi eşinizi de o adamı da idare ediyorsunuz. Yanlış bir şey dememiş ki.
Meğerse olay farklıymış siz bilerek aynı şeylere devam ediyorsunuz.
Konu başlığı yanlış aldatmıştım değil aldatmaya devam ediyorum olacak.
Adamın size dediğine niye alındınız onu anlamadım, siz zaten profesyonel gibi eşinizi de o adamı da idare ediyorsunuz. Yanlış bir şey dememiş ki.
- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Oda evlimi?evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Kendi yaptığın hainlik ve ihaneti hafife alıp adamın konuşmalarınımı ağıra aldın ne bekliyordun yada zannediyordun sana ne gözle bakabileceği ni tahmin edmen lazım dı hayatında premmsessss olmayacağını kesin...evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.832
- 63
- 28
- 29 Ağustos 2014
- 1.243
- 2.553
- 133
Evet adam seni çok profesyonelce kullanmış. Profesyonellik namına ders olarak okutulacak bi adamevet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Evet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.
Ya bir kadın olarak şu yazdığınız şeylere üzülüyorum.Evet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.
Böyle bir duruma düşmüş olmanıza
Hayır kızıp saydırmam gerekiyor belki ama, gerçekten üzülüyorum.
Lütfen biraz gurur..
Eşiniz bu işin neresinde.
Nasıl böyle işlerin içine girdiniz.
Ayrılın sonra ne yapacaksanız yapın.
Adamin lafı ağır gelmesin, zira yaşadıklarıniz ağır
- 5 Temmuz 2019
- 300
- 338
- 18
- 33
V
Verecek cevabi olmadiginKonu sahibi hiç cevap vermiyor, neden?
Adam sana yapman gerekeni soylemis zaten.Ne diye soyledigini yedirmeye calisiyosun biseg yapma kimse sana zorla bi zrar vermemis cnini yakmamis intikam almak neden sen aramissin arama sorma seni kullanmis hala intikam pesindesin kendinizi neden bu duruma dusuruyorsunuzkiEvet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Alan memnun veren memnun, zorla birlikte olmadın ki onunla.Evet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.
Adam doğruları söylemiş yedirecek bir laf yok ortada.