• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

Profesyonelligin dibine ekmek banmissin be abla daha nasıl olabilirmissin ki ?
Saf mıdır nedir adam da :)
3 gündur kocasına nerede kaldığının hesabını vermeden başka biriyle çatır çatır sevisen kadın bana göre baya baya işin ehlidir :KK66:
Adama bence sen ders ver profesyonellik konusunda belli ki saf, cakmiyor kafası bazi şeyleri

Nefsi ve hissi işlerin sonu hüsrandır canım...senin için zevkli ve haz veren bir durum olabilir.rahatsizlik duymuyor olabilirsin.ama şunu unutma canım,geçmişte yaşadığımız o kadar kötü,zevksiz berbat hatta acı veren acılar,gelecekte bizler için mizah konusu,veya acı veren bir durum olmadiginin farkındalığını yaşatabiliyor...yani bugün için mutlu olabilirsin.ama gelecekte bu mutluluk senin için kahıra dönüşebilir..tıpkı geçmişinde kahır olup,geleceğinde kahrina kahkaha atanlar gibi..yani saydirmak yerine böyle bir nasihat daha isabetli olur diye düşündüm.😉

Ne sanıyordunkı allah askına bıraz mantık ya hangı erkek kocası varken kendıyle dusup kalkan bırını severkı kendıne es fılan yapcagınımı sandın. Esınden bosan barı ya yazık adama

O değilde esas oğlan nerde bu konuda onu çözemedim kocan nerde acaba sen gayet profosyenelsin bence yani o adam halt etmis senin ders vermen lazim bu konuda amma kocan nerde sen 3 gün elin herifiyle profosyenelce sevişirken adam napiyordu :deli:

Back