• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

Adam evlidir yüksek ihtimalle ,bu işi kurallarina uygun yapalim.Eve gidelim unutalim ,denk düşerse buluşalim demis.Burda komodine para konması hususuna deginildigini zannetmiyorum.O cok uc bir nokta ,malum erkekler bu islerde epey profesyonel olup,yasanani yasandigi yerde birakiyorlar.Bunu beklemis sizden.Silin bu adamı.Cok incinirsiniz.Kendinizi koruyun.

Ee sen degilmiydin eşime soylicem saklayamam diye. Noldu atip tutuyordun. Biirde aldatanlarin su bahanesi var,yok aramızda ask bitmisti,yok bana dokunmuyordu, zaten boşanmayı düşünüyorduk. Ee sonuc bosandiniz mi? Uf belkide erkeksin ya,karini aldattin gelip vicdan rahatlatmasi yapıyorsun. Erkek veya kadin olun,karakterli değilsiniz o ayri..

Yaşadığınız ağır değil mi? Söyledikleri ağır geldi he mi? Adam ne diyecekti? Boşan gel yarim ol mu? Tabi ki profosyenel ol boş vakti gel diyecek. Bulmuş böylesini bırakır mı?

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Şaka mı????Yok canm neden linç olsun. Tebrik ederiz çok büyük iş çıkarmışsınız? Fake bence bu konu yoksa bu kadar siyrikca bir cevap olamaz . Eğer gerçekse piskolojin sağlıklı degil

Sizin gibiler olmasa , o omurgasız s.sizler nasıl günlerini geçirebilecek ki ..

Profesyonel ol derken dünyanın hakaretini yemişsin zaten , biz ne desek az.

Kocanın suratına bakabiliyorsan ,en basiti aynadan utanmiyorsan diyecek söz yok zaten.

Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Adam sana arada sevişelim profesyonel ol arıza çıkarma demiş, sen daha kadınlara ayar verme derdindesin.
Emin ol aklı başında hiçbir kadın kendini bu duruma düşürmez.

Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Ayyy hepicimiz alındık şimdı neetcez :KK12:pıçak virin bağa gendimi kescem :bicak: konu sahibi çok ağır konuştu :))

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.

Ben size boşanıp boşanmamak size kalmış dediğimde ‘etik olanı yapmaya karar verdim, boşanacağım’ falan demiştiniz. Boşanma konusunu geçip aldatmaya devam modundasınız.

Adamın ihtiyacı oldukça arayacak sizi belli ki. Keşke kendinizi bu duruma düşürmeseydiniz.

O lafları adama nasıl yedirebilirim demişsiniz ama yedireceğiniz bir laf yok ortada. Adam işin özetini sunmuş.

Başınıza iyi şeyler gelmeyecek diye hissediyorum. Eşiniz bunları öğrenince bu utançla nasıl yaşarsınız. Bir an önce boşanın lütfen, adamla sevişeceğiniz zamanı boşanmaya ayırın. Kimse aldatılmayı haketmiyor

Back