• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

Koyuyo heralde.Koymasa gelip burda arsiz arsiz utanmadan bunlari yazamazdi.Adam.profesyonel ol demis.o agrina gitmis hanimefendinin ne bekliyodun bosan seninle evlenelim demesinimi pis zihniyetli.insanlar midemi bulandiriyosunuz.

Benimde aşırı derecede midem bulandı...
Allah akıl fikir versin ne diyelim...

Profesyonel derken. Komidinin üstüne para da bıraktı mı? Adamın teselli cümlesi size gereken ızdırabı verir. Eğlenceli konu.

Evli iken başkasıyla ilişki yaşaman yanlış. Eşin duyarsa seni öldürebilir. O adamın eşi duyarsa yuvası yıkılabilir. Anlık zevk için yaptığın hata hayatına ve hayatlara mal olabilir. Oyüzden aklını başına al. Tövbe et.

Profesyonel ol demekle size ne demek istediğini farkında mısınız yoksa şuurunuzu mu kaybettiniz hayatınızdan çıkarmak istemiyormuşsunuz iyi öyleyse devam edin keyfi gelir ararsa tekrar koşup gidin.

Konu kesinlikle fake. Sadece aldatma ihtimalini kafasında kura kura eşini katleden şizofrenlerle dolu ülkemde, her bilgiye her türlü ulaşılırken, bi kadının (!) burada fütursuzca eşimi aldattım yazması asla inandırıcı gelmedi, gelemez. Parmaklarınızı yormayın kızçeler...

Okudum. Artik hicbirseye şaşırmıyorum. Bizim tanıdığın eşi kendine sevgili edinmiş (kadının 3 çocuğu var). Eşinin evden gitmesini istiyormuş çünkü bundan sonra cocuklarla ve sevgilisi ile o orda yaşayacakmis. Adam avukata gidiyor şimdi çünkü çocukların güvenliği için endişe ediyor. Böylelerine tanık olunca size hiiic şaşırmam. Insan gibi ayrılmak varken böyle yollara basvuranlara ancak acınır. Vicdan sıfır, insanlık sıfır, vizyon sıfır.

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
suan sacini basini yolmak isterdim aama bizene allah seni islah etsin kocana sabir versin unutmaki burda bir suru gen kiz var onlara cok guzel ornek oluyorsunuz

Adam profesyonel olmakdan bahsedip agir konustu diyorsunuz da kendinizi soktugunuz konum agir gelmiyor mu peki adamin soylediklerine alinacaginiza neden bana bunlari soyluyor ben ne yaptim diye kendinizi sorgulayin farkinda degilsiniz heralde siz esinizi aldatiyorsunuz boyle bir kadina veya adama kimse saygi duymaz

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Adam kısaca ara sıra seni kullanıp atacam duygusal beklentiye girme demiş siz acaba ne dediğini anladığınızdan emin misiniz?Kendi çok profesyonel bu arada bi ardını arayın kaç prosfesyonel ilişkisi var

Aldatan...Cinsiyet farketmez en adidir.En aşağılıktır.Banlanırsam banlanım bunu solemessem icimde kalır.

Oğa adam fuckbody olarak bile görmüyor, profosyonel demiş resmen şey demiş bu hala
"Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. " diyor.

Yaşayınca sorun yok ama duymak ağırınıza gitti :ukala: Eşinize de geri dönmeyin yazık adama şimdi sizin çocuğunuz da vardır. Banlanmak istemiyorum sustum:işsiz:

Back