- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradan bakınca gayet profesyonel görünüyorsunu oysa...evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.Evet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.
Bizim saydırmamıza fln gerek kalmamış içimde kalmasın vallaha söyleyecem allah vermiş belanızıevet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Babababababa senin yaptığın k*hpelik çok mu hafif ki?evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.