• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

Yaw kimse ben esimi aldatmmistim demez yaw.yaptoysa da duygusal baglamdim vs vs yazar.bu konuya inanamadim.eger gercekse de profeayonellik bu dur ki zaten.

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Buradan bakınca gayet profesyonel görünüyorsunu oysa...

Eşinizi aldattınız neden aldattınız yani sevmiyorsaniz ihanete basvurmak yerine bosanıp kim kiminle ne yapıcaksa yapardı neden evliyken yani daha mı heyecanlı nedir ki..
Gördünüz mü birlikte oldugunuz kiside size ağır cümle kurmus (yazmak istemiyorum cok iğrenç bir kelime)
O birlikte olduğunuz kiside size ağır konusmus ama oda aynı durumda..
Hadi yaptınız bari gelip buraya yazmayın insanlar enazında bazı kesim (o kesimde bende varım) kaldiramiyor..

Sen gerçekten Firdevs Hanım'ın kızıymışsın 😂 Nedense aklıma aşkı memnu'da bu sahne geldi.

Evet beni profesyonelce kullandı, evet beni arama sorma denk gelirsek beraber oluruz dedi. Tamam ben bir aptalım, ortalama zekanın altındayım. O zaman yardım edin ona dediği lafları yedireyim. Bana dedi ki senin yapman gereken lanet olsun diyip beni engellemek ama sen hala beni arıyorsun. Rn sonunda ben seni engelleyeceğim dedi. Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.
Benden aşırı düzey profesyonellik bekliyor.
O kapasiteyi görmüş demekki ,edep yahu edep,yaptın yaptın,iyi bir marifet gibi birde burda akıl arıyorsun,sana nr demelerini bekliyorsun,profesyönel sensin niye soruyorsun ki

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
Bizim saydırmamıza fln gerek kalmamış içimde kalmasın vallaha söyleyecem allah vermiş belanızı

Yav aldatıyosunuz iğrenç vs de bi de aldattığınız adama duygusal olarak bağlanıyosunuz, önemsiyosunuz yine erkek tarafından yıpranan siz oluyosunuz.

Üzülme önce sertifikanı alırsın sonra diploma profosyonellik bunu gerektirir acemi çaylak seni

Adam nerdeyse üçret verecekmiş tövbe estağfurallah sen kafamdan silemiyorum diyorsun kendini ne yerine koyduğunun farkındamısın

Babababababa senin yaptığın k*hpelik çok mu hafif ki? :işsiz:

Allah belanı versin senin.kocanın yüzüne nasıl bakıyorsun gerçi sen profesyonel bir o...... Olduğun için sıkıntı yoktur..pisliğinde boğul inşallah inşallah evladın yoktur inşallah..

Konu başlığın çok saçma. Çünkü konudaki sorun profosyonel ol demiş diye dert edinmen. Kocan umrunda mı?

Adam seni et parçasından ibaret görüyor,kolay da lokmasın, her defasında vurguluyor hala kafan almıyorsa biz ne diyelim? Konunun gerçekliği de yok fantezi anlatır gibi gelip burda anlatıyorsun sana çok prim vermemek lazım adam haklı

Back