• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Burada gerçekten üste çıkacağınız bir durum yok.
Bu konuyu niye açtınız onu da anlamadım, eşinizi aldatıyor, diğer adamı rahatsız ediyor ve sonunda 3 gün sevişip ayrılıyorsunuz.
Adam size bir söz vermemiş ki, size herşeyi olduğu gibi anlatmış, yani had bildirecek bir durumunuz yok.

Bunları yazarken acaba alkol mü aldınız, çünkü savunulacak hiçbir tarafınız yok.

Kadının kadını çok rahat gömdüğü bir ortam olfu şuan. Bildiğin günah çıkarıyorsunuz. Itiraf ediyorum sizlet gibi gizli kapaklı yapıp namus ayakları çekmiyorum.
Burda itiraf edince ne oluyor, yaptığınız igrencligi normalleştirmek bu.. 🤢🤢

Kadınsın diye madalya takalim bide kk ahalisi olarak teee Allah'ım ya

Bacım ben naptım ya kocama meyve uzatıyordum koltukta bıçağın ucunda :KK67: :KK67:
Sen prezervatifi ihmal etme devam koçum 😂😂

Kocanızı boşayıp ondan sonra istediğiniz adamla sevişebilirsiniz mesela, bu daha ahlakî bir davranış olmaz mı ?
Kuzum "istediğiniz adamla" deyince ucu açik olmus. Sonra gidip evli barkli adamlara sariyorlar. "Istediğiniz bekâr bir adamla" diyelim biz ne olur ne olmaz. 😁

Ciddi vebal alıyorsunuz.
Geç olmadan eşinizden ayrılın.

Adama çok acıdım yazık.

Aldatmanın tam olarak hangi kısmı gizli kapaklı değil? :deli:

Tam tencere kapak gibisiniz, ama 'ya ne yapacaktı kocasını aldatan karaktersizlikte birine sevgi sözcükleri mi sayacaktı' diye düşündüm ister istemez..
Tam da layık olduğunuz durumu yaşıyorsunuz..

Tabi herkes kendi gibi bilir başkalarını.. :KK48:
Allah'a şükür onur, şeref, haysiyet, namus nedir, nasıl olur, nasıl korunur biliyorum. Tabi eşim olan insanın onurunu korumayı da..

Bazı değer yargılarından yoksun olmanız herkesin öyle olduğu anlamına gelmez.. :KK66:
Resmen polemik yaratıp ceza aldırmak için konu açmışsınız..
Size sayılacak çok unvan! var ama ceza almaya değmezsiniz..

Gizli kapakli ise nerden biliyorsunuz?
Ayrica buradaki kadinlari nerden taniyorsunuzki ne yaptiklarini bilesiniz.

Boyle kadınların hemcinsim olduğuna utanıyorum boşan ne halin varsa gör o adama yazık

Back