- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.340
-
- Konu Sahibi merveguzel
Bize mahalle karısı denirken cirkinlesilmemis yani :)Çok çirkince yazıyorsunuz, yapmayın, kimsenin rezil olduğu yok efendice sizinle mizacı uymadığı için iletişimi kestiğini belirtmiş. Böyle devam ederek siz kendinizi rezil ediyorsunuz. Mevzu konunun öncesi sonrası değil sizin sergilediğiniz tavırdan üsluptan rahatsız olması. Üste çıkma son sözü söyleme takıntısı sizinki. Kadın gayet usturuplu cevap verdi size, çocuk gibi laf peşine düşüyorsunuz
Yaptığınız saçma ve gereksiz yanlış yoldasınız diyoruz daha ne yapabiliriz etrafınızdaki erkekleri hadımmı edelim, erkekleri görmeyeceğiniz bir gözlük mü üretelim ne yapalım?Ya çok basit olemi benim etrafımda piskolog ücretsiz hizmet veren tek hastane Manisa ruh sinir hastalıkları ve bana 2 saat uzaklıkta izin alsam zaten randevuları kilit ne zaman verecekleri belli değil . Ki öle bedava piskolog kar da üzgünüm ki gerekli tedavi yöntemleri vermiyorlar biliyorsunuz ki özel ler ilgileniyor devletler değil . Bilissel davranışçı terapi almam lazım ama devlet piskologlari onu vermiyorlar ozeller seansı 450 500 TL arasında onu vericek gücüm.yok her hafta görmek istiyor doktor seni . Yani öle memede sivilce çıktı gibi bir durum değil benimki ama kaygısı sıfır vurdum duymaz insanlar pek anlamaz beni yormayin kendinizi
Temelinde ne var sizce ? Bende duymak isterim beni :)
Okudum anladım ki yazıyorum aklım da algım da var. Kimin çirkinleştiğini anladığım için uyardım ama siz böyle devam etmekten memnunsunuz demekki devam edin ne diyeyim. Böyle tepkiler ala ala yaşarsınızBize mahalle karısı denirken cirkinlesilmemis yani :)
Kimin cirkinlestigi belli,okumadan anlamadan yazmayalim :)
Ya çok basit olemi benim etrafımda piskolog ücretsiz hizmet veren tek hastane Manisa ruh sinir hastalıkları ve bana 2 saat uzaklıkta izin alsam zaten randevuları kilit ne zaman verecekleri belli değil . Ki öle bedava piskolog kar da üzgünüm ki gerekli tedavi yöntemleri vermiyorlar biliyorsunuz ki özel ler ilgileniyor devletler değil . Bilissel davranışçı terapi almam lazım ama devlet piskologlari onu vermiyorlar ozeller seansı 450 500 TL arasında onu vericek gücüm.yok her hafta görmek istiyor doktor seni . Yani öle memede sivilce çıktı gibi bir durum değil benimki ama kaygısı sıfır vurdum duymaz insanlar pek anlamaz beni yormayin kendinizi
Allah Allah yanlış gördüğüm birşeyi uyarmak da mı problem oldu artık.Bize mahalle karısı denirken cirkinlesilmemis yani :)
Kimin cirkinlestigi belli,okumadan anlamadan yazmayalim :)
Seninle alakalı değilken gelip bizim yazdiklarimizi takip edip bunu bir görev olarak ozumsedigine göre burada lafın peşinde koşan da sen oluyorsun :)
Yani ben kendisine bir şey yazmadan banae mahalle karısı denince susayim mi ?Okudum anladım ki yazıyorum aklım da algım da var. Kimin çirkinleştiğini anladığım için uyardım ama siz böyle devam etmekten memnunsunuz demekki devam edin ne diyeyim. Böyle tepkiler ala ala yaşarsınız
Olaya kendinize mahalle karısı dedirtmeyecek efendi bir üslup takınarak başlayabilirsiniz.Yani ben kendisine bir şey yazmadan banae mahalle karısı denince susayim mi ?
Sen beni uyaramazsin.
Uyardığını sanırsın :)
Daha olaylarla ilgili sağlıklı bir cozumleme bile getiremiyorken bir de ustene uyarmak sana düşmüyor bence
Hala zorluyorsunuz :)Olaya kendinize mahalle karısı dedirtmeyecek efendi bir üslup takınarak başlayabilirsiniz.
Kimse bana mahalle karısı gibi cevap veriyorsun demiyor çünkü kimseye bunu dedirtecek bir davırda üslupta bulunmuyorum. Bir gün derlerse de oturur düşünürüm ben buna sebep verecek ne yaptım diye, kendimi seviyorum beğeniyorum güveniyorum ama kusursuz değilim, ben de de yanlış var diyebilecek kadar olgunum.
Dilediğim herkesi uyaracak özgürlükteyim, konunun benimle ilgisi olsun olmasın….kimsenin bana koyduğu sınırlarla yaşamıyorum.
Ben psikolog yada sosyolog değilim. Sağlıklı çözümleme getirme gibi bir iddiam yada misyonum yok. Birilerini kendinize göre aşağılayarak üstün olamazsınız, kendinizi rezil ettiğinizde aşağıladığınızla kalırsınız
Uyarmayı, sizin hayrınıza olan birşey söylemeyi sataşmak olarak görüyorsanız yazık size. Ben niye size sataşayım, bana ne yapmış olabilirsiniz ya da size sataşsam ne elde edebilirim. Ben buyum böyleyim, birilerine göre elit birilerine göre avam birilerine göre sıradanım. Bu düşünenin sorunu benim değil.Hala zorluyorsunuz :)
Ben kimseden alıntı yapmam.
Kimsenin yazdığına muhalefet olmam.
Ben sadece konu sahibine yazarım.
Benden alıntı yapan sizsiniz :)
Satasmaya çalışan zaten sizsiniz.
Bunu daha elitist bir tavır gibi sergileyerek meşrulaştırmaya calisanda sizsiniz :)
Bence siz okuduğunuzu anlamakta güçlük cekiyorsunuz.Hatta bu bana ikinci hesabiniz gibi geliyor.
Durup dururken birine satasirsaniz karşılığını alırsınız :)
Kimseye mahalle karısı denemez şu forumda,bana bunu savunmayın.
Eğer bundan gocunmuyorsaniz size sürekli bu şekilde hitap edelim :)
Başa dönük olarak mesajlara bakın,sürekli bir emir kipi,sürekli bir üstün olma çabası.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz. :)
Okumuyorsunuz işte :)Uyarmayı, sizin hayrınıza olan birşey söylemeyi sataşmak olarak görüyorsanız yazık size. Ben niye size sataşayım, bana ne yapmış olabilirsiniz ya da size sataşsam ne elde edebilirim. Ben buyum böyleyim, birilerine göre elit birilerine göre avam birilerine göre sıradanım. Bu düşünenin sorunu benim değil.
siz de sizi uyaran birine olabilir sizin görüşünüz ama ben böyleyim deyip geçersiniz, sataşmışım da ne yapmışım Allah aşkına ya
Ben mahalle karısı gibi tavır denmesini savunmadım dönüp bir de kendinize bakın kendinize bunu dedirtecek birşey yapmış olabilirsiniz dedim.
Bana nasıl hitap ettiğiniz kendi seviyenizi gösterir benimkini değil, dilediğiniz gibi hitap edebilirsiniz
Ay beğensen ne olacak hatta aldatsan en kötü ne olur? Yemin ederim aldatmak şu ruh halinden iyidir.Ya bende begendiysem diye korkuyorum . Adamı görmek bile bana stres mutsuzluk veriyor oncden böle değildi . Rahatsız oluyorum bakın sandığımız gibi İzmir'de öle ücretsiz piskolog yok ama dediğiniz doğru napip Edip güzel bir piskolog bulmam lazım
Önceki konularını biliyor herkes. Zaten o yüzden uyarıyor insanlar kafadan teşhis sallamayın, yargılamayın ve fazla yorum yapmayın diye.Ne oldu ?
Anlayip dinlemeden efelenince böyle oldu değil mi ?
Önceki konulari bilmeden peşinen yazınca içinden çıkamadın tabi :)
Seviyorum gibi senin gibi önce atarlanip sonra kuyrugunu kistirmak suretiyle geri adım atanları :)
Göze gireyim,hava yapayım derken rezil oldun bak.
Su mesajin da zaten kimin mahalle ağzıyla konuştuğunu tescillemis oldu.
İyi de buradan anladığım kadarıyla hiç çözüm yöntemi araştırmamışsınız.Ya çok basit olemi benim etrafımda piskolog ücretsiz hizmet veren tek hastane Manisa ruh sinir hastalıkları ve bana 2 saat uzaklıkta izin alsam zaten randevuları kilit ne zaman verecekleri belli değil . Ki öle bedava piskolog kar da üzgünüm ki gerekli tedavi yöntemleri vermiyorlar biliyorsunuz ki özel ler ilgileniyor devletler değil . Bilissel davranışçı terapi almam lazım ama devlet piskologlari onu vermiyorlar ozeller seansı 450 500 TL arasında onu vericek gücüm.yok her hafta görmek istiyor doktor seni . Yani öle memede sivilce çıktı gibi bir durum değil benimki ama kaygısı sıfır vurdum duymaz insanlar pek anlamaz beni yormayin kendinizi
Ya bende begendiysem diye korkuyorum . Adamı görmek bile bana stres mutsuzluk veriyor oncden böle değildi . Rahatsız oluyorum bakın sandığımız gibi İzmir'de öle ücretsiz piskolog yok ama dediğiniz doğru napip Edip güzel bir piskolog bulmam lazım
Konu sahibi de İzmir gibi bir büyükşehirde ama iki saat uzaklıktaki Manisa da yalnızca doktor olduğunu savunuyor. Sorununu çözmek isteyen insan 2 saat üç saat demez her yolu dener. Biz İstanbul’da iki saatte bir yerden bir yere gidemiyoruz keyfi.İyi de buradan anladığım kadarıyla hiç çözüm yöntemi araştırmamışsınız.
Bende psikiyatrik rahatsızlığı bulunan bir hastayım. Sizinkinden bence çok daha tehlikeli bir hastalığa sahip/tim. Öfke kontrol bozukluğu vardı. Evet,randevu almak çok zor ama her gün 16.00'da yeni randevular açılıyor, biraz araştırsanız görebilirdiniz. Saat 15.55 gibi arayın 182'yi 15 gün sonraya randevu versinler size. Psikiyatrist hastalıklar öyle ilaç kullandım bitti tarzı hastalıklar değil, uzun bir süreç gerektiriyor. Gidip alırsınız ilacı, psikolog terapisi görmek istiyorum dersiniz, kaydınızı açarlar boşluk olduğunda alırlar sizi. Devletteki doktorların ilgilenmediğine size kim inandırdı? Kendi kendinizi inandırmış olmalısınız. 2 3 haftada bir gidiyorum, 45 dakika konuşuyoruz hemde İstanbul gibi bir ildeyim yani. 4. Seanstayım. Ben artık rahatsız olduğum ve değişmek istediğim için gittim psikoğa çokta iyi oldu,sinirimi törpüledim kendimi buldum resmen. İsteyen bir yolunu bulur hanımefendi, sizin hastalığınızla alakalı aldığınız tek aksiyon burada konu açmak.