- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.340
-
- Konu Sahibi merveguzel
Benim üslubum seni alakadar etmez.İyi ben koyayım teshisi o zaman, OKB. Takıntı diye bir tanı yok literatürde. Konu sahibine “sen okb değilsin seninki takıntı ben bilirim” tavrı sergilediğinize göre bdv nin bilir kişisi sizsiniz ve buna dayanarak koydunuz teşhisinizi.
Ben mesela psikolog kimliğimi sizin kadar rahat kullanamıyorum.
Ve ayrıca üslubunuzu düzeltin. Konu sahibi sizin asker arkadaşınız mı ? Sen değil, siz diyeceksiniz.
İyi ben koyayım teshisi o zaman, OKB. Takıntı diye bir tanı yok literatürde. Konu sahibine “sen okb değilsin seninki takıntı ben bilirim” tavrı sergilediğinize göre bdv nin bilir kişisi sizsiniz ve buna dayanarak koydunuz teşhisinizi.
Ben mesela psikolog kimliğimi sizin kadar rahat kullanamıyorum.
Ve ayrıca üslubunuzu düzeltin. Konu sahibi sizin asker arkadaşınız mı ? Sen değil, siz diyeceksiniz.
Hanımefendi eşinize de bir sürü kadın bakıyor.Bunu da deniyorum ama bir erkeği beğenmiş olmak bile bana azap geliyor altında birşeyler arıyorum .. çok zor gerçekten nefret ediyorum kendimden belki de ben sadakatsiz bir eşim belki benim karakterin zayıf en çok ta karşı taraf ya bana bakıyordu diye korkuyorum eşime çok uzuluyorum
Ya ben cocukmuyum ilgi çekmeye çalışıyor.olayim benim hatam yanlış yerde çare aramak ise sizin de bilmediğiniz konuya dan diye yorum yapmak . Ben keyif mi alıyorum bu durumdan sabaha kadar ağlıyorum durmadan . Keşke kanser olsam ama bu durumdan kurtulmak diyorum yemin ederim birgün yalvardım Rabbime benim canımı al bende kurtulayım diye beynim sürekli konusuyor sürekli üstelik eşime anlatdim biliyor . Ama adamcağız bana yansın kendine mi güveni de eksiliyor haliyle nolur yapmayın . Zaten çok acı cekiyorumBenim üslubum seni alakadar etmez.
Bağımlılığı zaten yazmışım.
Sürekli aynı konular açılmış,sürekli aynı yazılar yazılmış.
Bu kişi aynı konuları acarak ilgi odağı olmaya çalışıyor.Bagimlilik ile kastım bu.
Zaten bunu senin mesleki kimliğinden güç alarak da yazmıyorum :)
Sanırım bilinçaltında eşini aldatmaktan çok endişe ediyor, belki de böyle bi eğilimi var. O yüzden bu kadar düşünüp bu kadar korkuyor olabilir.Adam sizden hoşlansa ne olur?
Adam dönüp size baksa ne olur?
Bunda üzülecek umursayacak ne var?
Siz kendinizi bildikten sonra başkalarının duygularından sizin hakkındaki düşüncelerinden size ne?
Beğenseniz nolur diyorum bendeYa bende begendiysem diye korkuyorum . Adamı görmek bile bana stres mutsuzluk veriyor oncden böle değildi . Rahatsız oluyorum bakın sandığımız gibi İzmir'de öle ücretsiz piskolog yok ama dediğiniz doğru napip Edip güzel bir piskolog bulmam lazım
Size bakan bir adama duydunuz hislerle eşinize evlenmeden önce ve evlendikten sonra duyduğunuz hisler aynı mı?Ya bende begendiysem diye korkuyorum . Adamı görmek bile bana stres mutsuzluk veriyor oncden böle değildi . Rahatsız oluyorum bakın sandığımız gibi İzmir'de öle ücretsiz piskolog yok ama dediğiniz doğru napip Edip güzel bir piskolog bulmam lazım
Ya bende begendiysem diye korkuyorum . Adamı görmek bile bana stres mutsuzluk veriyor oncden böle değildi . Rahatsız oluyorum bakın sandığımız gibi İzmir'de öle ücretsiz piskolog yok ama dediğiniz doğru napip Edip güzel bir piskolog bulmam lazım
Hayır aynı değil eşimsiz hayat düşünemiyorum . Mesela eşim benden ayrılsa bekar olsam . Evli olmasam beni engelleyen bir durum olmasa çocuğum olmasa yine bu adamla gidip bir aşk yasamazdimSize bakan bir adama duydunuz hislerle eşinize evlenmeden önce ve evlendikten sonra duyduğunuz hisler aynı mı?
Sorun yok bakın. Huzurla yaşamaya devam edin. Birdaha böyle bir durum yaşarsanız yine aynı şeyi düşünün kıyaslayın sonuç buysa sorun yokturHayır aynı değil eşimsiz hayat düşünemiyorum . Mesela eşim benden ayrılsa bekar olsam . Evli olmasam beni engelleyen bir durum olmasa çocuğum olmasa yine bu adamla gidip bir aşk yasamazdim
Duygu,insanlar sürekli olarak bu işin ehli ,ilim irfan sahibi kisilere yönelmen konusunda uyarmış seni.Ya ben cocukmuyum ilgi çekmeye çalışıyor.olayim benim hatam yanlış yerde çare aramak ise sizin de bilmediğiniz konuya dan diye yorum yapmak . Ben keyif mi alıyorum bu durumdan sabaha kadar ağlıyorum durmadan . Keşke kanser olsam ama bu durumdan kurtulmak diyorum yemin ederim birgün yalvardım Rabbime benim canımı al bende kurtulayım diye beynim sürekli konusuyor sürekli üstelik eşime anlatdim biliyor . Ama adamcağız bana yansın kendine mi güveni de eksiliyor haliyle nolur yapmayın . Zaten çok acı cekiyorum
Benimle konuşurken üslubunuz beni çok ilgilendiriyor. Cahillerle tartışmaya girmeyi sevmiyorum, mahalle karısı ağzıyla konuşanlarla değil tartışmak, muhatap dahi alamam. Sizi gözardı ediyorum, tek bi mesajınıza daha tahammül edemem. İyi akşamlar.Benim üslubum seni alakadar etmez.
Bağımlılığı zaten yazmışım.
Sürekli aynı konular açılmış,sürekli aynı yazılar yazılmış.
Bu kişi aynı konuları acarak ilgi odağı olmaya çalışıyor.Bagimlilik ile kastım bu.
Zaten bunu senin mesleki kimliğinden güç alarak da yazmıyorum :)
Ne oldu ?Benimle konuşurken üslubunuz beni çok ilgilendiriyor. Cahillerle tartışmaya girmeyi sevmiyorum, mahalle karısı ağzıyla konuşanlarla değil tartışmak, muhatap dahi alamam. Sizi gözardı ediyorum, tek bi mesajınıza daha tahammül edemem. İyi akşamlar.
Merakımdan soruyorum bir yerinizi kesseniz, ne bileyim ayağınıza kaynar su dökseniz "param yok dur bdv ye Sorayım" mı diyeceksiniz, en acilinden devlet hastanesine mi koşacaksınız? Dediğiniz gibi teşhisli ruh hastası iseniz "Bedava" olan devlet hastanelerine girip tedavinizi olunuz.
Burada dalga geçerler yazmayın diyen arkadaşlara da diyeceklerim var. Bu sefer geçmedim ama bir dahaki sefere geçerim arkadaş. Evlenmiş, belli bir yaşa gelmiş insanların çok basit bir çözüm yoluna yönelmek yerine bir ruh hastalığına forumlarda çare araması yeterince dalga geçilesi bir konu çünkü. İyi ben de meme ucumda sivilce çıktı param yok sizce ne yapayım diye konu açayım madem.
Ya çok basit olemi benim etrafımda piskolog ücretsiz hizmet veren tek hastane Manisa ruh sinir hastalıkları ve bana 2 saat uzaklıkta izin alsam zaten randevuları kilit ne zaman verecekleri belli değil . Ki öle bedava piskolog kar da üzgünüm ki gerekli tedavi yöntemleri vermiyorlar biliyorsunuz ki özel ler ilgileniyor devletler değil . Bilissel davranışçı terapi almam lazım ama devlet piskologlari onu vermiyorlar ozeller seansı 450 500 TL arasında onu vericek gücüm.yok her hafta görmek istiyor doktor seni . Yani öle memede sivilce çıktı gibi bir durum değil benimki ama kaygısı sıfır vurdum duymaz insanlar pek anlamaz beni yormayin kendiniziMerakımdan soruyorum bir yerinizi kesseniz, ne bileyim ayağınıza kaynar su dökseniz "param yok dur bdv ye Sorayım" mı diyeceksiniz, en acilinden devlet hastanesine mi koşacaksınız? Dediğiniz gibi teşhisli ruh hastası iseniz "Bedava" olan devlet hastanelerine girip tedavinizi olunuz.
Burada dalga geçerler yazmayın diyen arkadaşlara da diyeceklerim var. Bu sefer geçmedim ama bir dahaki sefere geçerim arkadaş. Evlenmiş, belli bir yaşa gelmiş insanların çok basit bir çözüm yoluna yönelmek yerine bir ruh hastalığına forumlarda çare araması yeterince dalga geçilesi bir konu çünkü. İyi ben de meme ucumda sivilce çıktı param yok sizce ne yapayım diye konu açayım madem.
Çok çirkince yazıyorsunuz, yapmayın, kimsenin rezil olduğu yok efendice sizinle mizacı uymadığı için iletişimi kestiğini belirtmiş. Böyle devam ederek siz kendinizi rezil ediyorsunuz. Mevzu konunun öncesi sonrası değil sizin sergilediğiniz tavırdan üsluptan rahatsız olması. Üste çıkma son sözü söyleme takıntısı sizinki. Kadın gayet usturuplu cevap verdi size, çocuk gibi laf peşine düşüyorsunuzNe oldu ?
Anlayip dinlemeden efelenince böyle oldu değil mi ?
Önceki konulari bilmeden peşinen yazınca içinden çıkamadın tabi :)
Seviyorum gibi senin gibi önce atarlanip sonra kuyrugunu kistirmak suretiyle geri adım atanları :)
Göze gireyim,hava yapayım derken rezil oldun bak.
Su mesajin da zaten kimin mahalle ağzıyla konuştuğunu tescillemis oldu.
Temelinde ne var sizce ? Bende duymak isterim beni :)Bence konu sahibi bu düsüncenin temel sebebinin ne oldugunu az cok biliyor. Korkudan mi yoksa utandigindan mi söylemek istemiyor bilmiyorum. Onun icin tedaviye de gitmiyor