Eşimi aile baskısından nasıl kurtarırım?

Değiiiil, farklı değil. Sadece aralarındaki en güçsüzü, zayıf halka. Abisi hakaret edemiyor da ne oluyor, yazları tatile gidemiyorsunuz, her yaz onlardasınız, yoksa dünyayı dar ediyor size eşiniz. İyiliği güç yetiremediğine onun. Size iyi falan değil.

Eşiniz öğretmen 2 ay tatil var. Anlayamadığım neden tamamı memlekette geçiyor 2 hafta geç gidin 2 hafta erken dönün öyle hemen ilk günden yola düşmeyin arada evden çıkın memleketinizin görülecek yerlerini dolaşın ha bir de siz bir ailesiniz orası da memleketiniz kuzenler vardır amca dayı size geliyoruz bir kahveye deyip kv den bağımsız alın eşinizi gidin onlarsız karar alabildiğinizi gösterin

Eşim hemen memlekete dönmek istiyor anında. Tatil ev akraba ziyareti falan oluyor tabii. Ben sınava hazirladigim icin çoğunluk evde geçiyor kpss yazları oluyor ben daha atanmadim.

Tatile gidiyoruz ama kisa benim sınavlarım oluyor. Ben çıkamıyorum başka yere aslında.

Tamam, sensin
Ama unutma ki, fazla ego da iyi olmaz.

Bu adam aileci anladık.
Oraya gidince eş ailesi size kötü davranıyor mu?
Belli süre katlanilir mi?
Ya da yılın kaç günü oradasiniz?
Evleri kalmaya musait mi?
2 ay ordayiz, ayrı evimiz var ama onlara çok yakın, en fazla laf sokuyorlar ama bu düzelmiş halleri. Önceden degisik davranırlardı, ben boşanacağım diye çıkışınca düzeldiler. Bir de ben çoğunlukla ailemde kaldığım icin eşim 2 günde bir çocuk göstermek istiyor ailesine. Benim ailem daha fazla görüyormuş falan filan. Bunu da onlar empoze ediyor, çocuğu benim ailemden kıskanıyorlar.

Durumu açıkladım daha önce. Ben kendimi bildiğim icin mutluyum, teşekkürler. Sizin de iyi yerlerde olmanız dileğiyle.

ahhh bizde de kaynımla altlı Üstlü oturuyorlar ama onlarla haftada bir bile görüşmezler bizime v biraz daha uzak haftanın 3 günü neredeyse beraberiz onların yanında ne kaynanam ne kaınbababam ağzını açıp konuşamaz. onlar haftada bir bile görüşmeye dayanamadı şehrin oldukça uzak yerinde borca harca ev bulup taşındı dahada kötüsü kaynanamlar kışın artık bizde kalmayı düşünüyor

Izin vermeyin.

Neden? Neden tartışma anında sürekli eski konuları açıyorsun? Zaten sinirli iken bir de ben damarına basayım mı diyorsun? Yada zaten ailesi ezmiş zayıf anında ben de ezeyim mi diyorsun? Bir de yorumlarında dizginlerini ele geçiremiyorum diye bir söz kullanmıştın, ne demek dizginlerini ele geçirmek?

Evin ayriysa babası çocuğu getirsin götürsün siz muhatab olmayın .
Yakinmis da kalmak zorunda kalmaz çocuk da.

O da benim hatam, sanirim bişeyleri anladim diye uğraşıyorum hâlâ hatırlatıyorum.

Evin ayriysa babası çocuğu getirsin götürsün siz muhatab olmayın .
Yakinmis da kalmak zorunda kalmaz çocuk da.
Öyle yapıyordu. Tatile giderken uğramak istedi. Babası korona olmuştu, ben dönüşte görürler dedim. Tatilde de uzun kaldık eşim çıldırdı göremediler diye, off çok sinir bir durum. Başka aklıma bir şey gelmiyor yani insan durduk yere niye sinirlendin ki şehre girer girmez de annesine götürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…