Maddi olarak tabiki var sadece manevi olarak kendimi yalnız hissediyorumEe zaten anneniz sizinle yaşamiyormuşki, size şuan bebeğinizle bir faydası yok ya boşanın ayrı yaşamaya devam edin yada eşinizi affedin evinize dönün.
Sinirle söyledim diyorEsiniz annenize hakaret edio ve eşinizin ozluyisunuz.Bildim tek şey var balık baştan kokar.
Siz de sinirle eşinizin annesine o..pu deyin. Bakalım kaç yeriniz morarırdı dayaktan?Sinirle söyledim diyor
Annemi ezip geçemiyorum elbetteki seviyorum. Ama 22 yaşındayım ve bu yaşımda çocuğumla tek başıma mücadele ediyorum. Bu nasıl bir his biliyo musunuzAnnenize o..pu diyen adamı seviyorsunuz. Annenizi sevmiyor musunuz?
Siz o adamla barisirsiniz ama tekrar annenize gelirsiniz.Neyin sınırı?Sinirle söyledim diyor
Zaten doğum sonrası manevi destekde maddi destek kadar önemli, hata daha önemli benceMaddi olarak tabiki var sadece manevi olarak kendimi yalnız hissediyorum
3 kez ayrıldığınız adamı baba yapmanız hataydı zaten.Annemi ezip geçemiyorum elbetteki seviyorum. Ama 22 yaşındayım ve bu yaşımda çocuğumla tek başıma mücadele ediyorum. Bu nasıl bir his biliyo musunuz
Sen barisirsin ama yine gelirsin annenin evine.Karşındaki kişiyi annenden çok mu seviyorsun?Hemde ole kötü konuşan birini?Ayrıca size kapılarını açmış annen? YAPMA BENCE.Ne güzel ayrılmıştır. AMA sen barisacaksin eminim.Sinirle söyledim diyor
Eski eşinin kiminle birlikte olduğu belli değil kız kardeşi nikahsız çocuk yaptı. Bende sen dön çocuklarının anasına ve kız kardeşine hesap sor seninkiler Anadolu kadını çünkü dedimSiz sinirle onun annesine derseniz nolur peki? Affeder diyosanız dönün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?