- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
Benim 60 yaşındaki babam her sabah kahvaltıyı hazırlar, alışverişi pazarı beraber yaparlar, kahvesine de gider, eşliğini de yapar, erkekliğini de.
26 yaşındaki kıçı kırık adamı ne çok şımartmışsın, aferim. Yakında kafana kuş da kondurur.
Seviyomuş bide. Sevmese şu an mezardan yazıyo olurdun bize herhalde, sevgi eşiğin bu kadar düşük..
uni okumusun neden çalismiyorsun? bosuna mi emek verdin : (Esimle gorucu usuluyuz ama birbirimizi cok sevdik sevdiginden gercekten suphem yok okul durumumuzu dememin sebebide durumumuzu anlatmak istedim bizi tanitmak istedim
YengecKocanizin burcu ne.
Cok tanidik geldi bana.
Cnm esimi daha once hic tanimadim gormedim bana bi yabanci gibi bizde normal boyle seyler bunu yadırgamayin lutfenKusura bakmayın yazan olmuştur belki görücü usülü hala oğluyla nasıl oluyor ben bunu anlamadım
Suan uykudan uyandi ac ikide bir soruyor ne yicez diye dolapta ne varsa onu dedim oturmus dusunuyo ohhh cnma degsin acimak yok :))Eşiniz sizin gibi hanım hanımcık bi es bulmuş da bunüyor siz onun esiri kölesi değilsiniz
oturup şukür edeceğine bide kıymetini bilmiyor kendini ezdirme canim
Cnm esimi daha once hic tanimadim gormedim bana bi yabanci gibi bizde normal boyle seyler bunu yadırgamayin lutfen
Esim cok kiskanc oldugu icin calismama izin vermiyor calisacagim yerin musterisi bile erkek olamazmis
Cocuk istememin sebebide esim bence hale aile oldugumuzun farkinda degil cocuk olunca anlicak bide ben bebek cok severim cocukluktan beri hayalimdir anne olmak cok sıkıliyorum evde 2 senedir hep ayni hayat evladim olsa belki byle olmaz
Ayrica yazdiklarinizdanda sunu anladim ve sunu yapacagim artik yemek yok camasir yikamak yok benim evinin kadini oldugumu aslinda herseyi benim yaptigimin ben olmadn hic oldugunu anlicak tesekkurler kizlar
Iyiki varsinzzz :)
HIZMETCI DEGILIM BEN BUNU ANLICAK KIT KOCAM !!!
Cnm baska sehirlerde buyuduk en son gordugumde 5 yasindaydi ve hic gormedim bni dha gecen sene tanidigim kuzenlerim var gordugum yani hayat hepmizi baska sehirlere savurdu baba tarafimi pek tanimiyordumHala oğlunu nasıl tanımıyosun ya? Çocukluğumdan beri tanıyorum mesela ben kuzenleri..