eşimede sinirinide emiiiiiiiiiii

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
34
Kızlar durumu anlatayimm.
ben 24 yasinda bi bayanim evleneli 2 sene oldu cocugum henuz yok eskmde 26 yasinda
esimle gorucu usulu evlendik ben uni mezunuyum esimse liseterk hic bi zaman gocunmadım cunkj esim cok gezmis cok gormus bilgili bi adam yani kendini gelistirmis biri neysee
esim ayni zamanda hala oglum sakin kinamayin bizde boyle seyler normal herkesin adrti orf kendine

Esim cok agresif biri nedendir bilmiyorum beni cok yoruyor ota b.ka sinirleniyor artik napacagimi sasirdim herseyini dort dortluk yapiyorum yemegi cayi utusu kiyafeti herseyine ozeniyorum cocugum gbi bakiyorum ona kisaca sinirlendigi seyleri soyleyeyim ben mi abartiyorum aliniyorum acaba siz soyleyin nolur

Mesela dun kiyafetlerini yikadim pantolununu unutmusum dogrusu kirli oldugunu bilmiyordum kirli esyasinj asla kirli sepetine atmayi anlamamis bi adam neyse geldi bagirdi cagirdi neden yikamadin diye sanki tek pantolunu o zaten hic bisey yikamiyorsun diyo inanin kirli sepetine baksa bi corap bile yok hepsini yikamism bide tribe girip konusmuyor bnmle

bi yemegi iki gun asla yemez alisverise cikmaz evde guzel yemek olmayinca neden yaptin der evde bisey yok diyorum anlamiyor para harcasam tek tek hesabini sorar

Arkasini hep toplarim hic sesimi cikarmam zaten isten geliyor yorgun diye hizmetimden kusur etmem ama bi gun yapmamayim hasta olayim hemen basima kakar ne zaman yaptinki der bu zoruma cok gidiyor

Suan cocuk icin tedavi oluyorum zaten stresliyim uzgunum mutsuzum bide esimin bu anlamadigim tavirlari beni cileden cikariyor okadarcok agliyorumki artik dayanamiyorum ben hayatimda hic aglamazdim esimle tanistiktan sonra iyice duygusallastim asabiyetlestim alingan oldum sinir hastasi etti beni panik atak oldum onun yuzunden

sevgisini pek gostermez cok sevdigini biliyorum ama gostermiyor gosteremiyorum diyor onada tamam diyorum butun gun evdeyim zaten butun gun onu bekliyorum eve geliyor yemek yiyor cay iciyor teliyleoynuyor uyuyor agzindan iki cift laf cikarsa amenna ilgide yok

Konusuyorum anlatiyorum boyle yapma diyorum tamam diyor ozur diliyor 2 gun iyi sonra yine ayni yorukdum artik kizlar esim gaddarlasti sanki herseyim batar oldu hep kırıyor laf sokuyor sonra ben surat asınca yine kızıyor saka yaptim diyor opuyir sariliyor barismaya calisiyor

Bugune gelcek olursak bugun uyandik kahvaltimizi yaptik otuyorduk mac oldugunu ve gidecrgini soyledi bende evde cok sıkıldıgımı bende gelmek istedigimi soyledim hic sesini cikarmadi neymis efendim erkekler varmis esim ayrica coook kiskanc bi adam beni bunalitiyor zaten neysee ustunu giydi formasini giydi bende gelcem dedim tmm dedi tam giyinme gidiyorum dediki yarim saatkaldi maca simdi sen iki saat hazirlanmassin gec kalcaz diye soyleniyor

Bende alındim halbuku hemen cikicaktim uzun uzun hazirlanmicaktim alındım gelmiyorum sen git sana ayak bagi olmak istemiyorum dedim alindigimi caktirmadim hadi giyin dedi gelmicem dedim basladi sinirlenmeye gitti ustunu soydu neymis efendim hevesi kacmis gitmicekmis soyundu teliyle oynadi ve uyudu simdide

Allahim ne desem bos git diye yalvardim ben sen benle ugrasma diye gelmiyorum dedim ama sus basimi agritiyorsun dedi ne yapacagimi sasirdi artik kizlar biktim onun asabiyetinden cocuk konusu yuzunden zaten kafam allak bullak bide esim boyle yapiyor daha anlatacagim cook sey varda sizi sıkmak istemedim napsam anlamiyor

simdi napmaliyim konusmasam sırnaşıyor affettiriyor kendini sonra yine ayni uyuyaninca napayim konusmicam artik yoruldum ugrasmaktan

Yemekte yapmicam ac kalsin:)) huzursuz herif nolcak kizlar valla hrrsryi anlatiyorum haksiz oldugunu biliyor ama yinede haksizim demiyor uynir birazdan konusmayayim dimi ayrica annesi uzulmesin diye hic bisey anlatmam kaynanama kaynanam dunya iyisi bi insan onu uzmek istemiyorum ama esim olacak öküz hic biseyhaketmiyor

ooohoooo Allah kolaylık versin

insan sevdiği insan bunları yapınca dahi katlanamaz

görücü üsulü evlenmişsiniz hiç aranızda sevgi aşk var mı?

sanki bu anlattıklarınızdan olmadığı çıkıyor da

sevgiyi bırak size saygısı bile yok

kınamıyorum fakat dünyada insan mı bitti neden kuzen?

Esim deil feristahi olsa farkemez herkes haddini bilecek ne o oyle ne saniyo kendini az yesinde bi usak tutsun hic taviz verme kuserse kussun hep kadin mi gibul alcak alttan alcak alla alla yaa bu ne beee

aynii benim kocam. odunun yerinden . hemen hemen yasadiklarimiz ayni. ben herseyi denedim gunlerdir konusmadim. yuzune bakmadim. iki gün normal oluyor sonra yine ayni odunluga donuyorr. bunun degisme imkani yok canim ya malesef. alisacaksin mecbur. cocuk icin biraz daha beklemeni tavsiye ederim ben. cunki cocuk oluncada bu halo devam edecek ve yaptiklari daha cok zoruna gidecek. evli kalmaya devam etmeye emin misin once onu aklinda ölç tart. allah yardımcın olsun

Zor adam.
Cogu konuda haklisiniz.
Ama sjzde bi oyle bi boyle olmayin.
Maca gitmek istemissiniz. Tm demis.
Sizi beklerken eh yok ben gelmiyorum.
Zaten konu kpanmis gidiyomussunz.
Neden bu kdr kirilgansiniz alingansinz.

Bazen bi kadin olarak kendi hemcjnslerimden beziyorum.
Ne istedikleri anlasilmiyor.

Cnm okadar cok soyldndiki ayaklarim gitmek istemedi

Esimle gorucu usuluyuz ama birbirimizi cok sevdik sevdiginden gercekten suphem yok okul durumumuzu dememin sebebide durumumuzu anlatmak istedim bizi tanitmak istedim

Allah yardimciniz olsun. Cok zor olsa gerek o adamla ugrasmak. Aranizdaki bagi cozemedim ben. Esinizin sizi sevdiginden emin misiniz , yok yani seven insan boyle davranamaz ki hizmetcisi degilsiniz.

Tek basına katlanıyorsun ama cocugun olunca hiç yetişemeyeceksın çocuk için acele etme

Benim eşim, bir konuda serzenişte mi bulundu, beceremediğimi ima mı etti, beğenmedi mi aldığı cevap aynen şu 'tamam hayatım o zaman yapmıyorum, sen çok biliyorsun ya hadi yap bundan sonra ben de öğreneyim' oluyor.
2-3 gün kahvaltı dahil evde yemek pişmiyor, temizlik yapılmıyor, çamaşır ütü zaten yapmıyorum, yatak toplanmıyor, oraya buraya attığı çamaşırlar öbek olarak kalıyor.
Ben keyfime bakarken bu sürede, o zaten yaptığı hatayı anlıyor.

Size de bunu tavsiye ediyorum.
En nefret ettiğim şey, çok bilmiş erkeklerdir.
Biri de benim kocam maalesef.
Bu şekilde yavaş yavaş düzeltebiliyorum.
Siz farkında olmadan eşinizin uşağı olmuşsunuz.
Ona bir kadından öte, bir insan olduğunuzu, o evde ikinizin hayat arkadaşı olarak yaşadığını, bu tavırlarıyla ondan soğuduğunuzu belirtin.
Çocuk konusunda da aceleci olmayın derim...

Niye bukadar sımartiyorsun ya tabiki boyle muamele gorursun onun hizmetcisi olmussun sen bi tesekkur ediyor mu bari yok
Bide sevdigini biliyorum demiyor musunuz, belli sevgi gormemissiniz hayatinizda siz

Ben bu kadar ugrasmiyorum ,kendimi parcalamiyorum yemek yapmayabiliyorum ama esim atiyorum gorunce tertemiz olmus olmus diyo birsey yapmadim diyorum daha ne olsun diyor vs
Bırak biraz cocugun degil o senin veya sen hizmetci degilsin ..

Bide cocuk yapmaya ugrasiyor cok seviyor ya esin seni

Canim niye bu kadar eziliyosun. Biraz rahat ol o isleri de bir sure yapma bak nasil anliycak yaptigin gunlerin degerini. Saldim cayira mevla kayira halinde ol bi muddet. Evde de oturup sıkılma cik arkadaslarinla buluş gez.

Cnm anlattiklarinin hepsini bende yasadim sanki beni anlattin. Ama suan 7 senelik evliyim benim borum otuyor. Sabrettim karsiligini aldim. Insallah seninkide duzelir

Bu kadar çok taviz vermeyin ya. Pantolonu yıkanmadı diye hır gür çıkarmaya hakkı yok.
Rica diye birşey var, biraz adap öğrensin.
Köle değilsiniz siz, onum eşisiniz. Yıkanmasını istiyorsa kirli sepetine bırakacak.
Sizde 3 kuruşu eksik getirse, yemek yapacak malzeme bulamadığınızda kavga çıkarsanız nasıl karşılar bu durumu?

Fazla açıklama yapıyorsunuz , fazla duyuyorsunuz. Mesela pantolon için ; kirli sepetine koymadığın hiç bir elbiseyi yıkamayacağım " deyip kestirip atın. Ya da saygılı bir şekilde istedin yıkamanızı.

Maça gidecektiniz, yanlış yapmışsınız. Geç hazırlanıyorsun dediğinde iki dk.da buradayım deyip hazırlansaydınız keşke.

valla hizmetçilikten başka bir şey yapmıyorsun canım ona ben olsam çocuk şöyle dursun evliliğimi gözden geçirirdim. Mutlumusun anlattığına göre değilsin ne istiyorsun ki padişah gibi davranıyorsun adama ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…