eşimede sinirinide emiiiiiiiiiii

Esimle gorucu usuluyuz ama birbirimizi cok sevdik sevdiginden gercekten suphem yok okul durumumuzu dememin sebebide durumumuzu anlatmak istedim bizi tanitmak istedim
Esin halanın oğlu ama sanki 7 kat yabancıymis gibi anlatıyorsun,halani da kuzenini de yeni tanımış gibi ilginç geldi bana.

Çocuk için cabaliyormussun ama bence senin bi çocuğun var zaten.adam seni eşi olarak değil bizzat annesi olarak görüyor baksana.

Cnm baska sehirlerde buyuduk en son gordugumde 5 yasindaydi ve hic gormedim bni dha gecen sene tanidigim kuzenlerim var gordugum yani hayat hepmizi baska sehirlere savurdu baba tarafimi pek tanimiyordum

Hmm anladım canım.. O yüzden huyunu suyunu bilemedin galiba. Ne kadar flört süreniz oldu?

canim beni yanlis anlama ben sena gercekten yardimci olmak istiyorum sanki sen biraz bana benziyosun niyetim seni elestirmek renjide etmek degil sana yardimci olmak biraz bilgi verirsen sana daha fazla yardimci olmaya calisirim. bide bu adamla fazla inatlasmaya gelmez evi basina yikar bu gibilere baska yontemle ayar cekmek lazim kendini biraz faz gecilmez saniyo oyle olmadigini hisettirmek lazim

içim şişti okurken bu ne böyle.çocuk belli bir süre demeyin bence zaten eşiniz çocuk bide bebek oldu mu işler 2 katına çıkar hiçten beğenmez ve seven adam böyle davranmaz asla.

Esin halanın oğlu ama sanki 7 kat yabancıymis gibi anlatıyorsun,halani da kuzenini de yeni tanımış gibi ilginç geldi bana.

Çocuk için cabaliyormussun ama bence senin bi çocuğun var zaten.adam seni eşi olarak değil bizzat annesi olarak görüyor baksana.
Cnm halamida kuzenimide en son 5 yasimda gordum halam beni gordugunde tanimadi dusun :))

sevgi nerde. göremedim.

en çok eve para bırakmayıip, olmayan parayla yapılan yemekleri eleştirmesini anlayamadım.

onu yaptığı psikolojik şiddet.

canim beni yanlis anlama ben sena gercekten yardimci olmak istiyorum sanki sen biraz bana benziyosun niyetim seni elestirmek renjide etmek degil sana yardimci olmak biraz bilgi verirsen sana daha fazla yardimci olmaya calisirim. bide bu adamla fazla inatlasmaya gelmez evi basina yikar bu gibilere baska yontemle ayar cekmek lazim kendini biraz faz gecilmez saniyo oyle olmadigini hisettirmek lazim
Anlicak cnm herseyi sessiz kalicm hep suan mutfakta yemek yapiyor :)))

Her zaman söylerim ve tekrar soylemek durumundayım
Kadın calısacak arkadas!bırı bana baksın durumu artık olmamalı
sana calısman ıcın ızın vermemesını anlayamıyorum hele bunu aılenın kabul etmesını
Ne demek camasır yıkanmayınca soylenmek senın kalbın camasırdan daha mı degerlı
Erkekler kadın calısmayınca ona muhtac olunca herseyı soyleme hakkını buluyor kendınde her aldıgının hesabını sorması ne ayıp
Su anda bence oncelıklı olarak yapman gereken herseyı dort dortluk yapmak ıcın kendını yıpratmamak ve kendını ezdırmemek

bu konuda eşinin siniri ile senin üni onun lise terk olmasının ne alakası var ki?
tabiki çok alakası var yorumları da etkiler bu
ayrıca hanımefendi alcak gönüllü davranmis buna rağmen karşıdaki densiz
kendi tahsiline bakmadan karısını asagiliyor

Off nasil iliski bu?
Bebek tedavisinden once ruh sagliginiz icin esinizi tedavi ettirseniz. Siz bu adamin arkasini toplayip,kahrini cekmeye mi evlendiniz?

Yazmamayım yazmayım dedim ama dayanamadım.
Tüm bunlar sizin ailenizden kaynaklanıyor. Madem çalışmanıza dahi izin vermeyecek "kıskanç" (bu kıskanç da seviyor anlamını çıkardığınız yer sanırım ama sizin kocanızın sizi kıskanması korumak değil kompleks ve sizi sahibiniz gibi görmesinden kaynaklanıyor) bir adamla evlendiriyor. E madem evde oturup asabi ve kıskanç bir adamın kahrını çekmeniz için "öz kardeşine" gelin verecekti neden okuttu?
Cidden nereden tutsa elinde kalır bir durum. Cidden anlamıyorum ya.
İnsan çocuğunu neden okutur, emek verip maddi manevi? Çalışsın da koca kahrı çekmesin kendine yetebilsin diye. E sizin aileniz sizi öz kardeşinizin lise terk oğluna evlendirip eve mahkum ettirmiş!!
Artık bu kıskanç erkek sever anlayışından ve akraba evliliğinden bir kurtulalım ya n'olur. İleride çocuğunuz olursa bu hataları siz yapmayın da bizler yapmaya yapmaya artı bitirelim bu "gelenek ve görenekleri" Hani demişsiniz ya bizim örfümüz bu tartışmayın diye. Tartışalım ve biz bitirelim bu gelenekleri kendi çocuklarımız rahat etsin artık.
Ayrıca sevdiğimden emin dediğiniz kocanız sevgisini size saygı duyarak, ilgisini göstereke, şefkat göstererek yapmıyor ama kıskanarak, bir yere göndermeyerek, çalıştırmayarak ve eve hapsederek mi gösteriyor? Bu sevgi değil ki bence. Kıskançlık bir sevgi gösterisi değildir size yada kendine güvenmediğini ve sizin sahibiniz olduğunu sanmasıdır. Sevse size kıyamaz da acır da biraz bu kadar sizden hizmet beklemez. Siz hastayken size çorba yapacağına yemek yok diyen adam sırf kıskanıyor diye seviyor denemez.
Yazık günah ya bu zihniyetten çocuğunuz olduğunda aynı hatayı yapmayarak bitirelim lütfen. İleride çocuğunuz olursa lütfen kendi yaşadıklarınızı yaşatmayın ve tanımasa dahi ailenizden birileriyle evlendirmeyin ve kızınızı eve kapayacak çalıştırmayacak biriyle evlendirmeyin lütfen.

İnan bu konuda haksız olduğun en ufak nokta yok.

"eşimi tanıdıktan sonra alınganlastım, duygusallastım, sinir hastası etti beni, panik atak oldum" dedin ya.
İşte kelimesi kelimesine beni tarif ettin.

Eğitimsel statü farkında aşırı derecede sinir sorununa kadar aynısını yaşıyorum sevgilimle. Ya insan aşık bile olsa katlanamıyor, ki ben artık pes noktasına geldim. En son dediğim kelime, bir kadın herşeyden önce yanında elini tuttuğu adamda, başını göğsüne yasladığından itibaren HUZUR hissetmek ister.

Yahu, çocukla metroya gidiyoruz, vay efendim kapının onunde niye bekliyorsun diye milletle kavga ediyor. Metrobüse biniyoruz, vay efendim bos metrobus gelince neden onu ittiriyorlarmış, kavga. restorana gidiyoruz. İnan siparişini vereli 5 dakika bile olmadan kasaya gidip yarım saattir benimle ilgilenmiyorlar diye kavga cıkarıyor. sadece 1 gün içerisinde lanet olası 1 yıl boyunca bunları yaşadım.

O kadar iyi anlıyorum ki seni, geriye baktığımda ben, ben olmaktan cıkmısım. Dahasıi arkadaslarım da ona sabretmeye calısıyor ama artık beni yanlarına cagırmıyorlar.

Senin sorunun nasıl cozulur biliyormusun? Alacaksın o kocanı, terapiste götüreceksin. Aynen benim yaptıgım gibi. Profesyonel yardım almadan gecmez. He, sen de bir psikologa git kardeşim. Yine benim gibi. Bu adamın yıllardır sana verdiği zararı tahmin bile edemezsin.

Annesi gibi davranırsan o da çocuk gibi şımarır..Sende insansin herşey mükemmel mi olmak zorunda? Camasir mevzusuna gelince makinanın yerini gosterebildin mesela eli ayağı var...Bazen alttan almak gerekir ama sen abartmissin..

X