İnan bu konuda haksız olduğun en ufak nokta yok.
"eşimi tanıdıktan sonra alınganlastım, duygusallastım, sinir hastası etti beni, panik atak oldum" dedin ya.
İşte kelimesi kelimesine beni tarif ettin.
Eğitimsel statü farkında aşırı derecede sinir sorununa kadar aynısını yaşıyorum sevgilimle. Ya insan aşık bile olsa katlanamıyor, ki ben artık pes noktasına geldim. En son dediğim kelime, bir kadın herşeyden önce yanında elini tuttuğu adamda, başını göğsüne yasladığından itibaren HUZUR hissetmek ister.
Yahu, çocukla metroya gidiyoruz, vay efendim kapının onunde niye bekliyorsun diye milletle kavga ediyor. Metrobüse biniyoruz, vay efendim bos metrobus gelince neden onu ittiriyorlarmış, kavga. restorana gidiyoruz. İnan siparişini vereli 5 dakika bile olmadan kasaya gidip yarım saattir benimle ilgilenmiyorlar diye kavga cıkarıyor. sadece 1 gün içerisinde lanet olası 1 yıl boyunca bunları yaşadım.
O kadar iyi anlıyorum ki seni, geriye baktığımda ben, ben olmaktan cıkmısım. Dahasıi arkadaslarım da ona sabretmeye calısıyor ama artık beni yanlarına cagırmıyorlar.
Senin sorunun nasıl cozulur biliyormusun? Alacaksın o kocanı, terapiste götüreceksin. Aynen benim yaptıgım gibi. Profesyonel yardım almadan gecmez. He, sen de bir psikologa git kardeşim. Yine benim gibi. Bu adamın yıllardır sana verdiği zararı tahmin bile edemezsin.