eşimede sinirinide emiiiiiiiiiii

kusura bakma ama sen.kendini kandiriyorsun ben biraz aci konusacam bir kere universite mezunuyum demissin ama calismayi dusunmuyormusun bu simarik egoist adami cekmek icin okudun. ben de unuversite mezunuyum esim lise mezunu ama esim asla boyle davranamaz zamam gelir kahvaltiyi kendi hazirlar zaman gelir sokuyunu kendi diker ki 12 saat calisan adam bu. bide kendini gelistirmis diyorsun. ama kendini hic gelistirmemis. cocuk gibi o pantolonunu istiyo diyosun yikamayi unutmusum. olabilir sen onun karisimi yoksa rabotumusun yada kolesimi. ozel olacak ama ailen ile aran nasil sana ilgililermi yani her durumda yaninda olurlarmi. bu adam ile isin cok zor.

Benim anlamadım bu evliliğe çocuk getirmekte ki inat ne. Bu adamı baba yapmaya niye uğraşıyorsunuz bu kadar. Yaşınız daha 24 bir yere geç kaldığınız da yok. Hem seviyor ama gösterimiyor diye bir dünya yok. Kandırmayın kendinizi. Belki vardır sevgisini istediği gibi gösteremeyen ama onlar da en ufak şeyde eşlerinin üstüne höt höt diye gitmeZ. bak üniversite okumuşsunuz zorunuz ne bu adamı çekmeye

Benim 60 yaşındaki babam her sabah kahvaltıyı hazırlar, alışverişi pazarı beraber yaparlar, kahvesine de gider, eşliğini de yapar, erkekliğini de.

26 yaşındaki kıçı kırık adamı ne çok şımartmışsın, aferim. Yakında kafana kuş da kondurur.

Seviyomuş bide. Sevmese şu an mezardan yazıyo olurdun bize herhalde, sevgi eşiğin bu kadar düşük..

Benim 60 yaşındaki babam her sabah kahvaltıyı hazırlar, alışverişi pazarı beraber yaparlar, kahvesine de gider, eşliğini de yapar, erkekliğini de.

26 yaşındaki kıçı kırık adamı ne çok şımartmışsın, aferim. Yakında kafana kuş da kondurur.

Seviyomuş bide. Sevmese şu an mezardan yazıyo olurdun bize herhalde, sevgi eşiğin bu kadar düşük..

Bu kadar olumsuzluk icinde kadinlar hala nasil 'kocam beni cok seviyor' diyebiliyor anlamis degilim. Bu cumlem genel bir yargiydi. Size gelecek olursam bu kadar titiz davranmayin esinize karsi hizmetci gibi utumu yaptin mi pantolonumu yikadin mi diye hesap sormasi cok yanlis. Eline saglik, tesekkur ederim demeyen adama hicbir sey yapilmaz bence.

Esimle gorucu usuluyuz ama birbirimizi cok sevdik sevdiginden gercekten suphem yok okul durumumuzu dememin sebebide durumumuzu anlatmak istedim bizi tanitmak istedim
uni okumusun neden çalismiyorsun? bosuna mi emek verdin : (
konuyla alakasi yok belki ama merak ettim

İşte görücü usulü evliliğin sonuçları
Bizim Türk kızları bu yolla evlenmeyi ne zaman bırakacak?
Ne alakası var demeyin çok alakası var inanın. Görücü usulü evlenen insanın derdi aşk sevgi olmaz. Amaç evde bir kadın olsun, temizliği ütüyü yapsın, yemek pişirsin.
Böyle olmayanlar da var ama azınlık. Çoğunluk bu mentalitede. (Bir de dini duyarlılıkları sebebiyle bu yöntemi tercih etmiş olanlar var onları tenzih ediyorum.)
O sebepten size bir sevgi şefkat duymuyor adam. Size bu kadar tahammülsüz olma sebebi de bu.
Umarım yanılıyorumdur.
Size karşı bu saydıklarınız haricinde nasıl? Öpüp koklar mı sizi?

Son düzenleme:
Esim cok kiskanc oldugu icin calismama izin vermiyor calisacagim yerin musterisi bile erkek olamazmis

Cocuk istememin sebebide esim bence hale aile oldugumuzun farkinda degil cocuk olunca anlicak bide ben bebek cok severim cocukluktan beri hayalimdir anne olmak cok sıkıliyorum evde 2 senedir hep ayni hayat evladim olsa belki byle olmaz

Ayrica yazdiklarinizdanda sunu anladim ve sunu yapacagim artik yemek yok camasir yikamak yok benim evinin kadini oldugumu aslinda herseyi benim yaptigimin ben olmadn hic oldugunu anlicak tesekkurler kizlar

Iyiki varsinzzz :)
HIZMETCI DEGILIM BEN BUNU ANLICAK KIT KOCAM !!!

çok şımarmaktan oluyo bunlar her dediğine herşeyini yaptığınızdan biraz kendinizi birey gibi görün söyleyin herşeyi kirliler kirliye atılıcak ben senin dadın değilimde erkekler verdikçe fazlasını ister onun için bencil olucaksın bende böyle senin gibiydim 4 yıllık evliyim baktım tepeme biniyo aldım elime ipleri şimdi daha iyi şimdi yine az yüz veriyim tepeme çıkar mesafe her zaman korunacak yapcak bişeyyok...

Kusura bakmayın yazan olmuştur belki görücü usülü hala oğluyla nasıl oluyor ben bunu anlamadım

bir de bu adamdan cocuk yapmayi mi düsünüyorsun? kac bacim kac, arkana bakma bile

neden bu kadar üzerine düşüyorsunuz ki..adam sizi hizmetçi olarak görüyor..sizde böyle bir oduna hizmete devam edin..birde üzerine böyle birine çocuk yapmaya kalkışıyorsun..kusura bakmayın ama üniversite mezunusunuz ama kendinizi geliştirmemisiniz..nasıl katlanıyorsun..dünyada tek erkek sanki..:KK57:

Eşiniz sizin gibi hanım hanımcık bi es bulmuş da bunüyor siz onun esiri kölesi değilsiniz
oturup şukür edeceğine bide kıymetini bilmiyor kendini ezdirme canim:KK43:

Eşiniz sizin gibi hanım hanımcık bi es bulmuş da bunüyor siz onun esiri kölesi değilsiniz
oturup şukür edeceğine bide kıymetini bilmiyor kendini ezdirme canim:KK43:
Suan uykudan uyandi ac ikide bir soruyor ne yicez diye dolapta ne varsa onu dedim oturmus dusunuyo ohhh cnma degsin acimak yok :))

Esim cok kiskanc oldugu icin calismama izin vermiyor calisacagim yerin musterisi bile erkek olamazmis

Cocuk istememin sebebide esim bence hale aile oldugumuzun farkinda degil cocuk olunca anlicak bide ben bebek cok severim cocukluktan beri hayalimdir anne olmak cok sıkıliyorum evde 2 senedir hep ayni hayat evladim olsa belki byle olmaz

Ayrica yazdiklarinizdanda sunu anladim ve sunu yapacagim artik yemek yok camasir yikamak yok benim evinin kadini oldugumu aslinda herseyi benim yaptigimin ben olmadn hic oldugunu anlicak tesekkurler kizlar

Iyiki varsinzzz :)
HIZMETCI DEGILIM BEN BUNU ANLICAK KIT KOCAM !!!

:KK57::KK57::KK57:

Hala oğlunu nasıl tanımıyosun ya? Çocukluğumdan beri tanıyorum mesela ben kuzenleri..
Cnm baska sehirlerde buyuduk en son gordugumde 5 yasindaydi ve hic gormedim bni dha gecen sene tanidigim kuzenlerim var gordugum yani hayat hepmizi baska sehirlere savurdu baba tarafimi pek tanimiyordum

eşlerinize çocuk gibi bakıp büyütmenin sonucu böyle oluyor malesef. her ikiniz de yetişkinsiniz ve o evde yaşıyorsunuz çalışıyor bile olsa kirli sepetine çamaşırını atamayacak kadar yorulmuyordur kanımca. evlilikte herkesin sorumluluğu vardır tüm sorumluluk temizlik vs sadece kadının görevi değildir ben böyle düşünüyorum en azından. kusura bakmayın ama biraz da siz onu böyle alıştırmışsınız.

X