Eşime yetmiyorsa?

O ne yaa senin bu kocan hic mi calismiyor isi gucu hayat telasesi yok surekli akli seyinde tovbe tovbe, ben biraz ergence buldum kocanizin hareketlerini, gunde iki sevisme diyorsunuz cidden sizin isteginizle mi oluyordu sanki onceden bu iki sevisme ?
Omur boyu kocanizin penisinin keyfine amade yasayacak haliniz yokya koskoca adam olmus 4 senelik evlilik duzenli cinsellik var bir cocuk sahibisiniz oda birazcik frenlesin artik etrafa sacilan hormonlarini, irade denen birsey var dimi her insanda. Kocaniz bence coooooook keyfine duskun, insanin karisini arzulamasi baska sey sizin kocaniz gibi surekli o kafayla gezmek baska sey. Seyini yeni kesfetmis 15 yasinda ergen gibi surekli eli donundami geziyor bu adam iyyy bu nedir yaa
Guldurdunuz beni.
Böyle okuyunca bende bilemedim şimdi :)
Gün içinde herhangi bir anormal davranışı yok.
Sabahları uyandığında ve akşamları böyle bir ihtiyaç hissettiğini söylüyor.
Öncesinde bende bu konuda sıkıntı olmadı. Akşamları genelde bende istekli oluyorum, sabahları da bir şekilde isteyecek hale getirirdi beni. İliskiyi tek taraflı yada zorla yaşatacak biri değil.
İşi rahat, yorulacak bir durumu da yok.
Daha önce sadece kendi kadın doğum doktoruma danıştım konuyla ilgili, bir sıkıntı olmadığını söylemişti, ama birde daha soracağım gerçekten meraktayim

Regl döneminde de kendini tatmin etmeye devam ediyor, bazen o da 3-4 reglin 1 inde son 2- 3 günü bekliyor.
Mastürbasyon yapma desem bekle desem regl dönemi için dener, ama yapamaz biliyorum.
Normalde evlilikte erkekler regl dönemlerinde ne yapıyor?
5-6 hatta 10 gün regl olan kadınlar var. Hiç birliktelik yaşamıyor mu? Onlarda kendini tatmin etme yolunu mu seciyor?
Yada bekliyorsa nasıl bekliyor?
Vallahi benim eşim hamileyim diye 9 ay bekledi...
Risk geçtikten sonra teklif ettim bebegimize zararı olur diye korktu...bekleyen her türlü bekler...

Herkese teşekkür ederim vakit ayırıp, fikirlerinizi yazdınız.
Öncesinde konuyu kadin doğum doktoruma sormuştum, normal olduğunu söylemişti. Biyolojik ihtiyaç kimi fazla uyur kimi fazla yer kiminin de libidosu yüksektir diye. Ama bu kadar anormal olduğunu düşünen kadının yorumunu göz ardı edecek değilim.
Dediginiz gibi önce kendim bir uzmana danisacagim. Öyle yorumlar geldi ki, eşim normal davranış sergileyen bir adam ama beni düşündürdü bu yorumlar.
Uzmanın görüşüne göre yolumu belirleyeceğim.

Biz günde 5 kere yapıyoruz sizinki azmış cidden:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
eşime yetmiyor o da 3-5 defa kendını tatmın edıyor:KK8:
böyle mutlu mesut geçiyor günlerimiz

Guldurdunuz beni.
Böyle okuyunca bende bilemedim şimdi :)
Gün içinde herhangi bir anormal davranışı yok.
Sabahları uyandığında ve akşamları böyle bir ihtiyaç hissettiğini söylüyor.
Öncesinde bende bu konuda sıkıntı olmadı. Akşamları genelde bende istekli oluyorum, sabahları da bir şekilde isteyecek hale getirirdi beni. İliskiyi tek taraflı yada zorla yaşatacak biri değil.
İşi rahat, yorulacak bir durumu da yok.
Daha önce sadece kendi kadın doğum doktoruma danıştım konuyla ilgili, bir sıkıntı olmadığını söylemişti, ama birde daha soracağım gerçekten meraktayim

Çoğu erkek sabah bu ihtiyacı hisseder. Normal olan budur zaten. Ama dediğim gibi kendine hakim olur. Sabah sevişme imkanı varsa ne ala ama sevişemiyor diye de masturbasyon yapıp öyle işlerine gitmiyorlar. Kendilerini kontrol ediyorlar.

Kadin doğum kontrollerimi aksatmam, biraz da doktor hasta gizliliğine güvenip sormuştum aslında doktoruma. Tabiki alanı olan biri kadar bilemez ama garipsemedi hiç. Kimi insan çok sık acikir, kimi insan çok uyur, bu biyolojik ihtiyaç. Diğer işlerinde bir aksama yoksa, onun da normali bu demişti.
Ama belki de dediginiz gibi işi psikoloji olan biri daha çok yardımcı olabilir.
Benim merak ettigim aslında bunun yerine koyabilecegimiz ne olabilir?
Bende günde 2 kere birlikte olmaktan keyif alıyordum, hersey yolundaydi, ama ister istemez annelikle yogunlugum ve sorumlulugum değişti. Ve ayırdığım vakit ve enerji azaldı. Onunki ise sabit.
Peki bunu erkekte nasıl değişir? Sanırım asıl fikir almak istediğim nokta bu.
Bebekle ilgili sorumlulukları paylaşsanız?.. böylece hem siz daha az yorulursunuz, hem de o daha çok enerji harcamış olur.

Merhabalar,
'fake' denmeden önce belirteyim, yönetimin de izniyle ikinci üyeliğim.
29 yaşındayım.
4 yıllık evliyim, öncesinde 6 yıllık sevgiliyiz. 1 de bebegimiz var, 11 aylık.
Her şeyin yolunda olduğu bir evliligimiz var.
Bu kadar güzelliklerin yanında dert ettiğim şey, eşime cinsel olarak yetmiyor muyum endişesi.
İlk evlendigimizden beri böyle aslında. Gün aşırı bazen her gün birlikteliğimiz olur. Çocuktan önce günde 2 ydi genelde, şimdilerde o kadar bol vaktimiz yok :)
İlişki de bana değer verir, arkasını dönüp yatmaz, isteklerimi önemser.
Sevdiğinden şüphem yok. Beni istediginden ve memnun olduğundan da eminim.
Ama yetmiyor malesef. Hemen her gün 1 bazen bir kaç kere de kendini tatmin ediyor. Rahatsız olduğumu, yetersiz hissettiğimi söylediğimde benimle bir alakası olmadığını, biraz alışkanlık, biraz isteğinin fazla olmasıyla alakası olduğunu söylüyor. Benden beklentilerini karşıladığımı bununla ilgili kendimi uzmemem gerektiğini söylüyor.
Açıkçası ilişki de oldu bitti şeklinde değil, kişiye göre tabiki değişir ama uzun süreli ve güzel de gidiyor her şey.
Ama gel de kafana takma işte.. o ne kadar ikna etmeye çalışsa da aklımın bir kenarında ara ara düşündürüyor bu beni.
Önceden değişir diye umut ediyordum, ama anladım ki değişmez. Kabullenmek dışında yapabileceğim bir şey var mıdır bir de siz akıllı kadınlardan fikir alayım istedim.

EKLEME
Sanırım biraz eksik kalmış.
Günde 2 kere birlikte olabiliyorken kendini tatmin etme ayda yılda bir olurdu. Ve o zaman bende memnundum durumdan.
Ancak annelik le birlikte sorumluluk değişti biraz. Günde 1 ve gün aşırı olunca belki o alışkanlığı tek başına sürdürmek zorunda kaldı.
Benim asıl sormak istedigin, kadın daki sorumluluk ve enerji annelik le ister istemez değişiyor. Öncelikler değişiyor. Erkekte ne olsa bu değişir?

DÜZELTME

konu uzamasın derken eksik kalmış,
Genelde rutin bir hayatımız var, ekstrem durum 4 yılda 2 kere oldu, biri doğum biri ailesinin boşanması, o dönemlerde 1 hafta- 10 gün kadar ara verdi. Ve karakterinde bir degisiklik gozlemlemedim

Çok sorulduğu için de söyleyeyim, isi rahat. Kendi işi. Genelde 10 gibi ise gider ve 6 gibi evde olur. Ve gün içinde de çok yorucu bir temposu yok.

Öncesi için günde 2 iken regl dönemini unutmuşum, o dönemde ilişki tercihimiz değil, ve dur geçsin birlikte devam ederiz demez, o düzenine devam eder.
Eşinizin aynı zamanda ani sinirlenen,öfkesini kontrol edemeyen bi yanı varmı

Herkese teşekkür ederim vakit ayırıp, fikirlerinizi yazdınız.
Öncesinde konuyu kadin doğum doktoruma sormuştum, normal olduğunu söylemişti. Biyolojik ihtiyaç kimi fazla uyur kimi fazla yer kiminin de libidosu yüksektir diye. Ama bu kadar anormal olduğunu düşünen kadının yorumunu göz ardı edecek değilim.
Dediginiz gibi önce kendim bir uzmana danisacagim. Öyle yorumlar geldi ki, eşim normal davranış sergileyen bir adam ama beni düşündürdü bu yorumlar.
Uzmanın görüşüne göre yolumu belirleyeceğim.
kadın dogumcun zaten söylemiş. hastalık boyutunda degil. tadını cıkarttın :KK70:

Biraz daha kendinizi aşağılayaçak misiniz ? Yada merak ediyorum yetmediğinin için eşinizin sizi aldatmasın falanmi izin vereceksiniz insanız bazen kendimize bile yemiyoruz ben evliliğin sadece yataktan ibaret olduğunu düşünen kadınlara çok kızıyorum ben eşim ede diyorum beni aklımla kişiliğiyle sev yatak için yada ihtiyacın için değil aynı şey benim içinde geçerli...

Merhabalar,
'fake' denmeden önce belirteyim, yönetimin de izniyle ikinci üyeliğim.
29 yaşındayım.
4 yıllık evliyim, öncesinde 6 yıllık sevgiliyiz. 1 de bebegimiz var, 11 aylık.
Her şeyin yolunda olduğu bir evliligimiz var.
Bu kadar güzelliklerin yanında dert ettiğim şey, eşime cinsel olarak yetmiyor muyum endişesi.
İlk evlendigimizden beri böyle aslında. Gün aşırı bazen her gün birlikteliğimiz olur. Çocuktan önce günde 2 ydi genelde, şimdilerde o kadar bol vaktimiz yok :)
İlişki de bana değer verir, arkasını dönüp yatmaz, isteklerimi önemser.
Sevdiğinden şüphem yok. Beni istediginden ve memnun olduğundan da eminim.
Ama yetmiyor malesef. Hemen her gün 1 bazen bir kaç kere de kendini tatmin ediyor. Rahatsız olduğumu, yetersiz hissettiğimi söylediğimde benimle bir alakası olmadığını, biraz alışkanlık, biraz isteğinin fazla olmasıyla alakası olduğunu söylüyor. Benden beklentilerini karşıladığımı bununla ilgili kendimi uzmemem gerektiğini söylüyor.
Açıkçası ilişki de oldu bitti şeklinde değil, kişiye göre tabiki değişir ama uzun süreli ve güzel de gidiyor her şey.
Ama gel de kafana takma işte.. o ne kadar ikna etmeye çalışsa da aklımın bir kenarında ara ara düşündürüyor bu beni.
Önceden değişir diye umut ediyordum, ama anladım ki değişmez. Kabullenmek dışında yapabileceğim bir şey var mıdır bir de siz akıllı kadınlardan fikir alayım istedim.

EKLEME
Sanırım biraz eksik kalmış.
Günde 2 kere birlikte olabiliyorken kendini tatmin etme ayda yılda bir olurdu. Ve o zaman bende memnundum durumdan.
Ancak annelik le birlikte sorumluluk değişti biraz. Günde 1 ve gün aşırı olunca belki o alışkanlığı tek başına sürdürmek zorunda kaldı.
Benim asıl sormak istedigin, kadın daki sorumluluk ve enerji annelik le ister istemez değişiyor. Öncelikler değişiyor. Erkekte ne olsa bu değişir?

DÜZELTME

konu uzamasın derken eksik kalmış,
Genelde rutin bir hayatımız var, ekstrem durum 4 yılda 2 kere oldu, biri doğum biri ailesinin boşanması, o dönemlerde 1 hafta- 10 gün kadar ara verdi. Ve karakterinde bir degisiklik gozlemlemedim

Çok sorulduğu için de söyleyeyim, isi rahat. Kendi işi. Genelde 10 gibi ise gider ve 6 gibi evde olur. Ve gün içinde de çok yorucu bir temposu yok.

Öncesi için günde 2 iken regl dönemini unutmuşum, o dönemde ilişki tercihimiz değil, ve dur geçsin birlikte devam ederiz demez, o düzenine devam eder.

Kısa ve öz söylemek lazımsa..
Kaliteli seks denen cinsel hayatınız yok,eşiniz seriye bağlamış sanki sürekli bir ihtiyaç giderme havasında..

Yetmiyorsa ne yapabilirsiniz ki bu şartlarda? Sonuçta sorumluluğunuz var şu an. Ayrıca geri çevirmiyorsunuz,yorgunum,başım ağrıyorda demiyorsunuz anladığım kadarıyla, dolayısıyla bence bir problem yok sizden kaynaklı ama eşiniz tuhaf. Aklı fikri sürekli cinsellikte olması rahatsız edici. Hani haftada 1 olsa anlarım ama gün aşırı diyorsunuz,bekleyebilir.

Ben böyle erkeklerden hep korkarım.ya size bişey olsa nebileyim ilişki yaşayamazsanız uzun süre...ayrı kalmak zorunda kalsanız..ama adamında yapacağı bişey yok.sanırım çok yorulmuyor enerji fazla geliyor..

Back
X