- 23 Mayıs 2016
- 31
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi womaningreen
Guldurdunuz beni.O ne yaa senin bu kocan hic mi calismiyor isi gucu hayat telasesi yok surekli akli seyinde tovbe tovbe, ben biraz ergence buldum kocanizin hareketlerini, gunde iki sevisme diyorsunuz cidden sizin isteginizle mi oluyordu sanki onceden bu iki sevisme ?
Omur boyu kocanizin penisinin keyfine amade yasayacak haliniz yokya koskoca adam olmus 4 senelik evlilik duzenli cinsellik var bir cocuk sahibisiniz oda birazcik frenlesin artik etrafa sacilan hormonlarini, irade denen birsey var dimi her insanda. Kocaniz bence coooooook keyfine duskun, insanin karisini arzulamasi baska sey sizin kocaniz gibi surekli o kafayla gezmek baska sey. Seyini yeni kesfetmis 15 yasinda ergen gibi surekli eli donundami geziyor bu adam iyyy bu nedir yaa
Böyle okuyunca bende bilemedim şimdi :)
Gün içinde herhangi bir anormal davranışı yok.
Sabahları uyandığında ve akşamları böyle bir ihtiyaç hissettiğini söylüyor.
Öncesinde bende bu konuda sıkıntı olmadı. Akşamları genelde bende istekli oluyorum, sabahları da bir şekilde isteyecek hale getirirdi beni. İliskiyi tek taraflı yada zorla yaşatacak biri değil.
İşi rahat, yorulacak bir durumu da yok.
Daha önce sadece kendi kadın doğum doktoruma danıştım konuyla ilgili, bir sıkıntı olmadığını söylemişti, ama birde daha soracağım gerçekten meraktayim