- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
- Konu Sahibi womaningreen
Merhabalar,
'fake' denmeden önce belirteyim, yönetimin de izniyle ikinci üyeliğim.
29 yaşındayım.
4 yıllık evliyim, öncesinde 6 yıllık sevgiliyiz. 1 de bebegimiz var, 11 aylık.
Her şeyin yolunda olduğu bir evliligimiz var.
Bu kadar güzelliklerin yanında dert ettiğim şey, eşime cinsel olarak yetmiyor muyum endişesi.
İlk evlendigimizden beri böyle aslında. Gün aşırı bazen her gün birlikteliğimiz olur. Çocuktan önce günde 2 ydi genelde, şimdilerde o kadar bol vaktimiz yok :)
İlişki de bana değer verir, arkasını dönüp yatmaz, isteklerimi önemser.
Sevdiğinden şüphem yok. Beni istediginden ve memnun olduğundan da eminim.
Ama yetmiyor malesef. Hemen her gün 1 bazen bir kaç kere de kendini tatmin ediyor. Rahatsız olduğumu, yetersiz hissettiğimi söylediğimde benimle bir alakası olmadığını, biraz alışkanlık, biraz isteğinin fazla olmasıyla alakası olduğunu söylüyor. Benden beklentilerini karşıladığımı bununla ilgili kendimi uzmemem gerektiğini söylüyor.
Açıkçası ilişki de oldu bitti şeklinde değil, kişiye göre tabiki değişir ama uzun süreli ve güzel de gidiyor her şey.
Ama gel de kafana takma işte.. o ne kadar ikna etmeye çalışsa da aklımın bir kenarında ara ara düşündürüyor bu beni.
Önceden değişir diye umut ediyordum, ama anladım ki değişmez. Kabullenmek dışında yapabileceğim bir şey var mıdır bir de siz akıllı kadınlardan fikir alayım istedim.
EKLEME
Sanırım biraz eksik kalmış.
Günde 2 kere birlikte olabiliyorken kendini tatmin etme ayda yılda bir olurdu. Ve o zaman bende memnundum durumdan.
Ancak annelik le birlikte sorumluluk değişti biraz. Günde 1 ve gün aşırı olunca belki o alışkanlığı tek başına sürdürmek zorunda kaldı.
Benim asıl sormak istedigin, kadın daki sorumluluk ve enerji annelik le ister istemez değişiyor. Öncelikler değişiyor. Erkekte ne olsa bu değişir?
tüm yorumları tek tek okuyamadım, yazıldıysa kusura bakmayın
konunuzun geneline yorum yapamıyorum
fakat şu noktaya takıldım
sizin bu kadar rahatsız olduğunuzu bildiği halde, uyanınca yatakta vs yapıyor olması yani sizin görebileceğiniz şekilde yapıyor olması saygıdan uzak bence (siz tepki vermiyor olsaydınız, rahatsız olmasaydınız o zaman saygısızlık demezdim)
evet eşler birbirine açık olmalı ama eşinizin tutumu "açık olmayı" "saklamamayı" aşmış bence
en azından kalkıp gidip, işini banyoda görebilir size hissettirmeden
yani benim en çok takıldığım nokta sizin duygularınızı dinliyor, cevaplıyor ama umursamıyor bence
kabullenmen gerek diyor, o kadar