Eşime yetmiyorsa?

Merhabalar,
'fake' denmeden önce belirteyim, yönetimin de izniyle ikinci üyeliğim.
29 yaşındayım.
4 yıllık evliyim, öncesinde 6 yıllık sevgiliyiz. 1 de bebegimiz var, 11 aylık.
Her şeyin yolunda olduğu bir evliligimiz var.
Bu kadar güzelliklerin yanında dert ettiğim şey, eşime cinsel olarak yetmiyor muyum endişesi.
İlk evlendigimizden beri böyle aslında. Gün aşırı bazen her gün birlikteliğimiz olur. Çocuktan önce günde 2 ydi genelde, şimdilerde o kadar bol vaktimiz yok :)
İlişki de bana değer verir, arkasını dönüp yatmaz, isteklerimi önemser.
Sevdiğinden şüphem yok. Beni istediginden ve memnun olduğundan da eminim.
Ama yetmiyor malesef. Hemen her gün 1 bazen bir kaç kere de kendini tatmin ediyor. Rahatsız olduğumu, yetersiz hissettiğimi söylediğimde benimle bir alakası olmadığını, biraz alışkanlık, biraz isteğinin fazla olmasıyla alakası olduğunu söylüyor. Benden beklentilerini karşıladığımı bununla ilgili kendimi uzmemem gerektiğini söylüyor.
Açıkçası ilişki de oldu bitti şeklinde değil, kişiye göre tabiki değişir ama uzun süreli ve güzel de gidiyor her şey.
Ama gel de kafana takma işte.. o ne kadar ikna etmeye çalışsa da aklımın bir kenarında ara ara düşündürüyor bu beni.
Önceden değişir diye umut ediyordum, ama anladım ki değişmez. Kabullenmek dışında yapabileceğim bir şey var mıdır bir de siz akıllı kadınlardan fikir alayım istedim.

EKLEME
Sanırım biraz eksik kalmış.
Günde 2 kere birlikte olabiliyorken kendini tatmin etme ayda yılda bir olurdu. Ve o zaman bende memnundum durumdan.
Ancak annelik le birlikte sorumluluk değişti biraz. Günde 1 ve gün aşırı olunca belki o alışkanlığı tek başına sürdürmek zorunda kaldı.
Benim asıl sormak istedigin, kadın daki sorumluluk ve enerji annelik le ister istemez değişiyor. Öncelikler değişiyor. Erkekte ne olsa bu değişir?

tüm yorumları tek tek okuyamadım, yazıldıysa kusura bakmayın
konunuzun geneline yorum yapamıyorum
fakat şu noktaya takıldım
sizin bu kadar rahatsız olduğunuzu bildiği halde, uyanınca yatakta vs yapıyor olması yani sizin görebileceğiniz şekilde yapıyor olması saygıdan uzak bence (siz tepki vermiyor olsaydınız, rahatsız olmasaydınız o zaman saygısızlık demezdim)

evet eşler birbirine açık olmalı ama eşinizin tutumu "açık olmayı" "saklamamayı" aşmış bence
en azından kalkıp gidip, işini banyoda görebilir size hissettirmeden
yani benim en çok takıldığım nokta sizin duygularınızı dinliyor, cevaplıyor ama umursamıyor bence
kabullenmen gerek diyor, o kadar

Başta da belirttim, ikinci üyeliğim. Buradan arkadaşlar edindiğim için ilkini kullanmadım.
Öncesinde günde 2 kere birlikte oluyorduk, ve şu an çocukla birlikte bu günde 1 bazen gun aşırı durumda. Günde 2 yi kendini tatmin ederek tamamlıyor.
Bende biliyorum ki alışkanlık, ama bu dengenin bozulması bizi kötü etkiler mi, yada ne kadar bozuk kalacak, yada regl bile bekleyememesini anormal bulan oldu mesela.. kafama takılan şeyleri paylaşmak istedim.
Kısacası fake değilim.
ben diyim hiç birşey olmaz. dengeniz bozulmaz. sorun yok.

Yahu 30 gunde 5 gun sabredemiyor . Bu bile mekaniğe bagladigini gosterir. Kan revan icinde ne demek ya onu dusunmek hic saglikli degil. Agriniz olur, dinlenmek istersiniz. Normal degil kesinlikle.

Ha ben mas. Yapacagim gel yardimci ol dese hadi bir nebze.ama o halde normal degil. Seven koca hayatim dinlen uzan bitince olur ne acelemiz var vs. Bizim kocalar bekleyebiliyor sizinki bekleyemiyorsa sorun var demektir.
iyi dedin de konu sahibini tenzii ederek yazayım : her iki tarafta regl döneminde ilişki yaşamak istiyorsa burada neden koca kötü oluyor ?
kadınınm agrısı yok sancsı yk dinlenmek istemiyor ? ayrıca bazı kadınlar regl dönemerinde daha cok istekli olabiliyorlar...vs.vsbv..vb.

Oyhh...
Cevirdiniz gibi ama neyse..

İlk mesaj eksik.
Yorumlar eksik.

Daha fazla yorum yapmayacağim ben.
Önceki yorumlarımda yazıyordu, herkesin okuduğunu düşünerek onun üzerinden devam ettim, çevirmedim.
Bazı regl döneminde bekler, hatta biraz cilveli isve olur, 5 gün sabret bak neler olacak gibisinden, ama genelde beklemez. 1 beklerse 3 beklemez.
Diye yazıyor birkaç sayfa önce, ama tabiki yorum yapmayabilirsiniz.

hakkaten ben de merak ettim hiç işi gücü yok mu
günde 2 kez sevişme bi de kendini tatmin neresinden baksan 2-3 saat eder
sırf cinselliğe nası bu kadar vakit ayırabiliyo

çocuktan önce ben de eşiniz gibiydim.hatta eşim cok tırsıyordu bu durumdan.ilerde yetemem sana napıcam ben dıye cıddı kafaya taktıgı oldu..sevişmedıgımızde surat yaptıgım cok oldu..ne zman ki hamıle kaldım.eşim ohh en azından normale ıner dedı.tam tersı 7 aylık hamıleyken aklım ordydı :D

sonraaa doğurdum ve tuvalete gıtmeye vaktım kalmayınca suan haftada 1 on da belkı :D

aslında benım kafam boşmuş sorumluluk bi meşgale yokmuş aklım hep ordaymış dıyorum bazen...eşinizin sağlam bir meşgulıyete ihtiyacı var...

spor yapmasını tavsıye ederım..özellikle kıckbox..ınan mecalı kalmıyor.bende bı ara gıttım hamıle kalmadan once..eşime yanaşmayı unutuyordum o derece...

bu tavsıyemı de dınleyın :d
haftada 3 gun sağlam kondisyonlu spooor dıyorum

Önceki yorumlarımda yazıyordu, herkesin okuduğunu düşünerek onun üzerinden devam ettim, çevirmedim.
Bazı regl döneminde bekler, hatta biraz cilveli isve olur, 5 gün sabret bak neler olacak gibisinden, ama genelde beklemez. 1 beklerse 3 beklemez.
Diye yazıyor birkaç sayfa önce, ama tabiki yorum yapmayabilirsiniz.
Ben iliskiye yasamaya sabrediyor mu diye sordum siz bu cevabi verdiniz. Evet. Hayirlisi.

iyi dedin de konu sahibini tenzii ederek yazayım : her iki tarafta regl döneminde ilişki yaşamak istiyorsa burada neden koca kötü oluyor ?
kadınınm agrısı yok sancsı yk dinlenmek istemiyor ? ayrıca bazı kadınlar regl dönemerinde daha cok istekli olabiliyorlar...vs.vsbv..vb.
Enfeksiyon riski var. O dönemde, kadının vajinası bakteriyel anlamda yoğun oluyor; erkeği de kadını da hasta edebiliyor.

:)
Fikrinizi öğrenmek istediğim bir sorum olacak, gözden kacirmissinizdor diye tekrar edicem

Ekstrem durumlarda ara verdiği oldu doğum gbi.., ama Regl olduğumda bekle desem çok çok zorlanır. Bunun için ısrar etsem yapmaya çalışır, mutlaka dener, ama yapabilecegini sanmıyorum.
Normal de bir erkek regl döneminde idare edebilmeli mi?

Yapmak derken masturbasyon yapmak mı yoksa sevişmek mi konumuz? Anlamadım ben o kısmı.

Bilmem kadinin bundan rahatsizlik duyup konu actigini dusundugumdendir.

Yoksa hersey iyiyse konu neden acti? Ne duymayi umut ediyor?

Tamam regliyken de girer, isin dini boyutuna girmeyecegim. Ama surda 5 gun sabredemeyip asilmasini bekleyemiyorsa sorun vardir dedim buda nacizane benim yorumumdu. Oldu mu?

Yapmak derken masturbasyon yapmak mı yoksa sevişmek mi konumuz? Anlamadım ben o kısmı.
Regl döneminde de kendini tatmin etmeye devam ediyor, bazen o da 3-4 reglin 1 inde son 2- 3 günü bekliyor.
Mastürbasyon yapma desem bekle desem regl dönemi için dener, ama yapamaz biliyorum.
Normalde evlilikte erkekler regl dönemlerinde ne yapıyor?
5-6 hatta 10 gün regl olan kadınlar var. Hiç birliktelik yaşamıyor mu? Onlarda kendini tatmin etme yolunu mu seciyor?
Yada bekliyorsa nasıl bekliyor?

Merhabalar,
'fake' denmeden önce belirteyim, yönetimin de izniyle ikinci üyeliğim.
29 yaşındayım.
4 yıllık evliyim, öncesinde 6 yıllık sevgiliyiz. 1 de bebegimiz var, 11 aylık.
Her şeyin yolunda olduğu bir evliligimiz var.
Bu kadar güzelliklerin yanında dert ettiğim şey, eşime cinsel olarak yetmiyor muyum endişesi.
İlk evlendigimizden beri böyle aslında. Gün aşırı bazen her gün birlikteliğimiz olur. Çocuktan önce günde 2 ydi genelde, şimdilerde o kadar bol vaktimiz yok :)
İlişki de bana değer verir, arkasını dönüp yatmaz, isteklerimi önemser.
Sevdiğinden şüphem yok. Beni istediginden ve memnun olduğundan da eminim.
Ama yetmiyor malesef. Hemen her gün 1 bazen bir kaç kere de kendini tatmin ediyor. Rahatsız olduğumu, yetersiz hissettiğimi söylediğimde benimle bir alakası olmadığını, biraz alışkanlık, biraz isteğinin fazla olmasıyla alakası olduğunu söylüyor. Benden beklentilerini karşıladığımı bununla ilgili kendimi uzmemem gerektiğini söylüyor.
Açıkçası ilişki de oldu bitti şeklinde değil, kişiye göre tabiki değişir ama uzun süreli ve güzel de gidiyor her şey.
Ama gel de kafana takma işte.. o ne kadar ikna etmeye çalışsa da aklımın bir kenarında ara ara düşündürüyor bu beni.
Önceden değişir diye umut ediyordum, ama anladım ki değişmez. Kabullenmek dışında yapabileceğim bir şey var mıdır bir de siz akıllı kadınlardan fikir alayım istedim.

EKLEME
Sanırım biraz eksik kalmış.
Günde 2 kere birlikte olabiliyorken kendini tatmin etme ayda yılda bir olurdu. Ve o zaman bende memnundum durumdan.
Ancak annelik le birlikte sorumluluk değişti biraz. Günde 1 ve gün aşırı olunca belki o alışkanlığı tek başına sürdürmek zorunda kaldı.
Benim asıl sormak istedigin, kadın daki sorumluluk ve enerji annelik le ister istemez değişiyor. Öncelikler değişiyor. Erkekte ne olsa bu değişir?

O ne yaa senin bu kocan hic mi calismiyor isi gucu hayat telasesi yok surekli akli seyinde tovbe tovbe, ben biraz ergence buldum kocanizin hareketlerini, gunde iki sevisme diyorsunuz cidden sizin isteginizle mi oluyordu sanki onceden bu iki sevisme ?
Omur boyu kocanizin penisinin keyfine amade yasayacak haliniz yokya koskoca adam olmus 4 senelik evlilik duzenli cinsellik var bir cocuk sahibisiniz oda birazcik frenlesin artik etrafa sacilan hormonlarini, irade denen birsey var dimi her insanda. Kocaniz bence coooooook keyfine duskun, insanin karisini arzulamasi baska sey sizin kocaniz gibi surekli o kafayla gezmek baska sey. Seyini yeni kesfetmis 15 yasinda ergen gibi surekli eli donundami geziyor bu adam iyyy bu nedir yaa

Regl döneminde de kendini tatmin etmeye devam ediyor, bazen o da 3-4 reglin 1 inde son 2- 3 günü bekliyor.
Mastürbasyon yapma desem bekle desem regl dönemi için dener, ama yapamaz biliyorum.
5-6 hatta 10 gün regl olan kadınlar var. Hiç birliktelik yaşamıyor mu? Onlarda kendini tatmin etme yolunu mu seciyor?

Bana kalirsa erkeklere ve penislerine gerekenden fazla onem veriyorsunuz, gecmisten kulturel olarak ge;en birsey var sanki kadinin hic cinsel istegi durtusu yokmusta bu hisler sadece erkege verilmis gibi , yada sadece kadindan irade ve kontrol yetenegi varmista erkek daha yeni evcillestirilmis vahsi hayvanmis gibi neden her yedikleri halti normallestiriyorsunuz anlamiyorum.
Kadin 7 gun adet goruyorsa bir zahmet adamda hayvan degilse 7 gun sabredecek, nedir bu erkeklere gectiginiz kiyak ben anlamiyorum.

Kocanizin dur durak bilmeyen azginligini iradesiz suursuz davranislarini o kadar benimsemissiniz ki adam resmen penisinin kontroluyle yasar hale gelmis bu nedir yaa
Canım düğünüm daha olmadı böyle şeyleri bilmem ama. Ne bilim evde kıyafetlerinde değişiklik yapsan :KK66: biraz işveli cilveli olsan öyle konuşsan.bazen romantik yemekler yeseniz baş başa :KK66: böyle değişiklikler getirsen hayatına öyle düşündüm :KK54: ayy bende çok değişiklikler var düğün yaklaştıkça düşüncelerim değişmeye başladı hhaaaa

Hah cok guzel sen bu kafayla devam ettt

Herkesin libidosu farklı cicim. Bekleyen de var beklemeyen de. Bunun kıstası olmaz. Ama bir erkek bi hafta boşalmazsa ölmez inan. İsterse gayet rahat bekleyebilir. En baştan da söylediğim gibi eşinde psikolojik bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ben.

Regl döneminde ilişkiden hoşlanmam ben. Ama hoşlanan vardır bilmiyorum. İki taraf da sıkıntı duymuyorsa ilişki yaşanabilir ya da başka yollarla tatmin sağlanabilir. Masturbasyon da bunların içinde. Bence anormal değil.

Ama ben o dönemde eşim masturbasyon yapıyor mu yapmıyor mu bilmek istemem. Bikaç gün sabret demem mesela. Tamam evlilik denen şeyde rahat olmak açık olmak önemli de birbirimizin kendini tatmin etmesini de bilmeyelim görmeyelim mümkünse. Benimle bişeyler yaşamak istese o dönemde amenna ama kalkıp da sevişemiyoruz o yüzden kendimi tatmin etmem lazım, dayanamıyorum vs. demesin mümkünse. 9 yıldır birlikte 4 yıldır evliyiz biz bu kadar süre içinde eşimin masturbasyon yaptığını ne gördüm ne hissettim ben. Yapsa da kızmam ya da kendimi yetersiz hissetmem ama bu biraz özel alan bence.

Back
X