- 9 Ocak 2012
- 15.506
- 30.097
- 798
- Konu Sahibi womaningreen
-
Derdim bu ya :)
Söylemese bile anlarım. Hemen her şeyde birimizin birinden bir şey saklaması pek mümkün değil. Birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz, kaşını gözünü oynatma derdini anlarım.
Daa önce böyle sorunundan birini mi tanıdınız?
Bu durumun bebek düzeni oturduk eskiye döneceğini varsayarak kendine bunu dert edinmiyor. Bendeki endişe donmezse? Bu durum sürekli hale geldiğinde de sorun olmamaya devam eder mi?
Ona göre etmez de çok iyi anladığını düşündüğün için fikrini öğrenmek istedim :)
sizde nasıl
Ya bu da var dusmez kalkmaz bi allahPeki bu kadın olur da sevişemez duruma gelirse, hasta olsa, erken menopoza girse, isteği azalsa ne olacak? Her gün sevişirken bile masturbasyon yapmaya engel olamayan adam bu durum başına gelse ne yapacak sence?
ben seni cok iyi anlıyorum. eşini de anlıyorum. hatta daha cok onu anlıyorum.
bak gercekten seni anlıyorum ama lütfen birazcıkda beni sen anla
30 yaşındaki bir adam kendini neden tutamaz libido fazla. beyinden ki hormon bezlerinden cinsel istek hormonu fazla salgılanır.
bu kiminde coktur kiminde kontrol edilebilir düzeydedir.
şimdi bu arkadaşın olayına bakarsak = bana göre =adam sorunu hem kendi çözümünü bulmuş- hemde eşine söylenmiş. neden söylemiş endişe etmesin, yarın bunu sorun etmesin diye durumunu izah etmiş. yani sorun yok.
bende olsam bunun için doktora gitmezdim. çünkü sapıklık-hayatımı zehir edecek düzeyde degilse ve kendi çözümümü bulduysam doktr. filan gitmem.
bayağı açık derken? gün mü hafta mıValla bizde ara bayağı açık her iki tarafta sanırım libidomuz düşük bizim
Ben de durumun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bir uzmandan destek almalı.
"Yetmiyor muyum " şeklinde psikolojik baskının altına girmeyin.
Düzenli bir ilişkiniz varmış zaten. Kendini tatmin etme yoluna gitmesi sorun olmamalı aranızda ki sorunda değil zaten.
Işin boyutu başka.
Bizim denge bir şekilde sağlanır da biraz vakit ve enerji sıkıntısı. Bebek henüz küçükte :)Sende enerjini yukseltecek gidalar yonel@womaningreen boylece dengeyi saglarsiniz olmaz mi
İşin boyutu başka dediğinizi biraz açabilir misiniz? Affiniza sığınarak rica ediyorum. Dışardan bakan bir göz nasıl görüyor diye?
Bir çeşit hastalık mı kastediyorsunuz?
Bizim denge bir şekilde sağlanır da biraz vakit ve enerji sıkıntısı. Bebek henüz küçükte :)
eşim çeşme değilki bu der, sizinki çeşmemiymiş
bayağı açık derken? gün mü hafta mı
Belki de işin çok içinde olduğumdan yanılıyor ve dediginiz gözle bakamıyorumdur. Ben nedense buradaki yorumlara kadar sadece libidosu fazla diye düşündüm.Hanımefendi bu salt hormonal bir durum olarak yorumlanamaz. Bilemezsiniz ki cinsel tatminde kontrolsüzlük olarak ortaya çıkan bu durum, belki başka bir gelişin, başka bir sorunun habercisi.
30 yaşındaki bir adamdan bahsediyorsunuz, şartların hiçbir şekilde müsait olamadığını, bu kişinin gün içinde iki kere boşalamadığı bir anı düşünün. Garanti edebilir misiniz bu kontrolsüzlüğün öfke nöbeti olarak patlamayacağını? Bu basit bir örnek üstelik.
"Çözümü buldum asıldım bitti" değil mevzu, bir uzmanın fikri her zaman için daha rahatlatıcıdır.
Ben de cildimdeki morarmalara çözüm bulabilirim, fondötenle kapatırım. Ama kanserse, onu çözmüş olamam değil mi?
Olay bu.
Konu sahibi, eşinizle birlikte bu durumu bir doktora danışmanızda fayda var. Cinsel tatminin "kere"si olmaz, yeri gelir günde 2de olur, 3de olur, 30 yaşında da olur... Ama bir kişi kendini tutamıyorsa, altında bir sebep aranır.
Yemek yemeyi kontrol edememekle aynı şey hemen hemen.
namaz kılan bir insan evli insanın master.. yapmasının dini yönünü de biliyor olmalı. uygun görülmüyor.İşin boyutu başka dediğinizi biraz açabilir misiniz? Affiniza sığınarak rica ediyorum. Dışardan bakan bir göz nasıl görüyor diye?
Bir çeşit hastalık mı kastediyorsunuz?
Bizim denge bir şekilde sağlanır da biraz vakit ve enerji sıkıntısı. Bebek henüz küçükte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?