Eşime yetmiyorsa?

Derdim bu ya :)

Söylemese bile anlarım. Hemen her şeyde birimizin birinden bir şey saklaması pek mümkün değil. Birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz, kaşını gözünü oynatma derdini anlarım.

Daa önce böyle sorunundan birini mi tanıdınız?

Bu durumun bebek düzeni oturduk eskiye döneceğini varsayarak kendine bunu dert edinmiyor. Bendeki endişe donmezse? Bu durum sürekli hale geldiğinde de sorun olmamaya devam eder mi?
Ona göre etmez de çok iyi anladığını düşündüğün için fikrini öğrenmek istedim :)

e size gelip demiyorsa ve siz rahatssız olmuyorsanız sorun yok bence. yani yetmiyorsunuz gibi de düşünmeyin.. bakın burda ki bayanların hepsi sizin gayet normal hatta eşinize gayet yetebilen bir hanım olduğunuzu düşündü.

Ben eşinizin doktorluk ya da psikologluk bi durumu olduğunu düşünmüyorum . Sizinle birlikte olmaktan kaçınıp masturbasyon yapmıyor bu adam ya da size karşı arzusu azalmamis.
Sadece libidosu ortalamanin üstünde. Biraz fazla birlikte olmak istiyor. Vaktiniz varken siz de bu durumdan hoşnutmuşsunuz. Dolayısıyla aranızda bi uyumsuzluk da yok. Bu yüzden bence sorun da yok :)
Zaman ilerledikçe çocuklar buyudukce yükü azalıyor. En azından gece uykusu düzene girecek bebeğinizin, gece uyanmalari azalacak. Dolayısıyla zamanla eski düzeninize donebilirsiniz bence.
Şu aşamada eşi yormak mantıklı bence de. Özellikle kısa sürede çok kalori harcatan eve geldiğinde kolunu kaldirmaya mecali olmayacak sporlara yonlendirebilirsiniz. Kardiyo egzersizleri gibi..

Hele saç kurutmak öyle eziyetli ki akşamları. Saçımı kurutmadan yatsam ertesi gün gözümü acilde serumlarla açıyorum. Ne diyim durumun zor

ben seni cok iyi anlıyorum. eşini de anlıyorum. hatta daha cok onu anlıyorum.

bak gercekten seni anlıyorum ama lütfen birazcıkda beni sen anla :KK19:
30 yaşındaki bir adam kendini neden tutamaz libido fazla. beyinden ki hormon bezlerinden cinsel istek hormonu fazla salgılanır.
bu kiminde coktur kiminde kontrol edilebilir düzeydedir.
şimdi bu arkadaşın olayına bakarsak = bana göre =adam sorunu hem kendi çözümünü bulmuş- hemde eşine söylenmiş. neden söylemiş endişe etmesin, yarın bunu sorun etmesin diye durumunu izah etmiş. yani sorun yok.
bende olsam bunun için doktora gitmezdim. çünkü sapıklık-hayatımı zehir edecek düzeyde degilse ve kendi çözümümü bulduysam doktr. filan gitmem.

Hanımefendi bu salt hormonal bir durum olarak yorumlanamaz. Bilemezsiniz ki cinsel tatminde kontrolsüzlük olarak ortaya çıkan bu durum, belki başka bir gelişin, başka bir sorunun habercisi.

30 yaşındaki bir adamdan bahsediyorsunuz, şartların hiçbir şekilde müsait olamadığını, bu kişinin gün içinde iki kere boşalamadığı bir anı düşünün. Garanti edebilir misiniz bu kontrolsüzlüğün öfke nöbeti olarak patlamayacağını? Bu basit bir örnek üstelik.

"Çözümü buldum asıldım bitti" değil mevzu, bir uzmanın fikri her zaman için daha rahatlatıcıdır.
Ben de cildimdeki morarmalara çözüm bulabilirim, fondötenle kapatırım. Ama kanserse, onu çözmüş olamam değil mi?
Olay bu.

Konu sahibi, eşinizle birlikte bu durumu bir doktora danışmanızda fayda var. Cinsel tatminin "kere"si olmaz, yeri gelir günde 2de olur, 3de olur, 30 yaşında da olur... Ama bir kişi kendini tutamıyorsa, altında bir sebep aranır.

Yemek yemeyi kontrol edememekle aynı şey hemen hemen.

Ben de durumun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bir uzmandan destek almalı.

"Yetmiyor muyum " şeklinde psikolojik baskının altına girmeyin.

Düzenli bir ilişkiniz varmış zaten. Kendini tatmin etme yoluna gitmesi sorun olmamalı aranızda ki sorunda değil zaten.
Işin boyutu başka.

İşin boyutu başka dediğinizi biraz açabilir misiniz? Affiniza sığınarak rica ediyorum. Dışardan bakan bir göz nasıl görüyor diye?
Bir çeşit hastalık mı kastediyorsunuz?

Sende enerjini yukseltecek gidalar yonel :kk77:@womaningreen boylece dengeyi saglarsiniz olmaz mi :KK66:
Bizim denge bir şekilde sağlanır da biraz vakit ve enerji sıkıntısı. Bebek henüz küçükte :)

Bebek olduktan sonra değişmesi normal. Gün aşırı bile bebekle bana zor gelirdi sanırım. Günde iki kere ne ya. Şaşırdım :KK57:. Biz de iş yok demekki. Bence adamı kendi haline bırak zamanla geçer

Ay ayip olacak ama ben bebek olsun diye benimkini biraz sıkıştırıyorum birde laf sokuyorum yatagada zorla atiyoz seni diye :) bana haftada 1 -2 normal gibi geliyor.
Ayy bizimki normal degil galiba. :)
Iyide yorgun oluyorlar.

Sizinki yemek ogunleri gibi olmus. :) sabah ogle aksam :) yemegi bile 2 ogun yiyoruz biz kahvakti ve aksam yemegi. :)

Bence yetmedigini dusunme normalden sık iliskiniz var. Bence aliskanlik kalmis

Ee iyide bu adam sana her canı istediğinde yanaşsa belli ki birazcık doyumsuz sanada gına gelecek artık öfff be yeter diyeceksin bir yerde. Yada illaki bir işin olacak reddedeceksin.

Bu durumda başka kadına gitmiş olsa derdin büyük evet ama adamcagız kendi kendine işini görmeye çalışıyor rahat bırak bence her canı istediğinde tepene tünemesinden iyidir.

İşin boyutu başka dediğinizi biraz açabilir misiniz? Affiniza sığınarak rica ediyorum. Dışardan bakan bir göz nasıl görüyor diye?

Bizim denge bir şekilde sağlanır da biraz vakit ve enerji sıkıntısı. Bebek henüz küçükte :)

Evet ben hastalık olduğunu düşünüyorum. Psikolojik bir hastalık. Hormon seviyesinin yüksek oluşu elbette önemli ancak bunu tetikleyen ruhsal durum diye düşünüyorum.

Eşiniz gitmiyorsa bile , siz onun haberi olmadan bir uzmana danisabilirsiniz. En azından nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz.

Eşin çalışmıyor mu işi gücü yok mu...bu kadar zamanı nerde buluyor...ayrıca kendi kendini tatmin etmek erkeklere bazen daha çok haz verir,yani fazla haz peşinde olabilir eşin...tek takıldığım nokta senin yanında bunu yapması,nasıl yapabiliyor hayret

bebek büyüdükçe normale dönersiniz diye düşünüyorum. ancak yerinizde olsam eşimin yaptığı karşısında ben de alınırdım, bozulurdum. bari sizin haberiniz olmasaymış böyle bir durumdan, rahatsızlık verici gerçekten.

Hanımefendi bu salt hormonal bir durum olarak yorumlanamaz. Bilemezsiniz ki cinsel tatminde kontrolsüzlük olarak ortaya çıkan bu durum, belki başka bir gelişin, başka bir sorunun habercisi.

30 yaşındaki bir adamdan bahsediyorsunuz, şartların hiçbir şekilde müsait olamadığını, bu kişinin gün içinde iki kere boşalamadığı bir anı düşünün. Garanti edebilir misiniz bu kontrolsüzlüğün öfke nöbeti olarak patlamayacağını? Bu basit bir örnek üstelik.

"Çözümü buldum asıldım bitti" değil mevzu, bir uzmanın fikri her zaman için daha rahatlatıcıdır.
Ben de cildimdeki morarmalara çözüm bulabilirim, fondötenle kapatırım. Ama kanserse, onu çözmüş olamam değil mi?
Olay bu.

Konu sahibi, eşinizle birlikte bu durumu bir doktora danışmanızda fayda var. Cinsel tatminin "kere"si olmaz, yeri gelir günde 2de olur, 3de olur, 30 yaşında da olur... Ama bir kişi kendini tutamıyorsa, altında bir sebep aranır.

Yemek yemeyi kontrol edememekle aynı şey hemen hemen.
Belki de işin çok içinde olduğumdan yanılıyor ve dediginiz gözle bakamıyorumdur. Ben nedense buradaki yorumlara kadar sadece libidosu fazla diye düşündüm.
Bunun bir hastalık, psikolojik hormonal veya fizyolojik farketmez, olduğu aklıma dahi gelmedi.

Öfke patlaması konusunda bir tecrübe yaşamadık, ama doğum yaptığım ilk hafta böyle bir şey olmadı. Yani 1 hafta yapmadığında ölmedi, kızmadı, bağırıp çağıran birine dönüşmedi.
Yada ailesi boşanmaya karar verdiğinde ilk duyduğunda 4-5 gun kadar böyle bir şeye ihtiyaç duymadı.
Bu ekstrem bir durum olduğu için her gün Genellemesinde sorun görmedim. Her gün den kastım olum, kalım, doğum, gibi bi şeyler yasaşak öyle bir illaki de ben tatmin olacağım durumu yok.

Hayatımız genelde sıradan. İşinden evine evinden işine giden, haftada 1 er kere ailelerimizi ziyaret eden, yeni yerlere gitmeyi seven insanlarız. Şu sıradanlik içinde değerlendirmekte fayda var belkide.

Zaten çocuk varken ve evliliğiniz baya zaman olmuşken bile gün aşırı ya da her gün oluyormuş sizi istemese zevk almasa kısa tutardı bu kadar olmazdı yani erkekler için onun yeri başka olabiliyor. Peki siz nasıl anlıyorsunuz yaptığını yanınızda yapmıyor ya sonuçta nasıl tanık oluyorsunuz onu anlamadım kendi de demiyordur herhalde bunu dimi bence sizinle de gerektiği kadar birlikte olduğu sürece sorun yok.

namaz kılan bir insan evli insanın master.. yapmasının dini yönünü de biliyor olmalı. uygun görülmüyor.

bebek öncesi sık olmasa da master... yapması, şimdi her gün ihtiyaç duyması sadece libido değil bence, alışkanlık tıpkı sigara gibi.

bence bir bilene danışmanızda fayda var.

Back
X