Eşime yetemiyorum gibi ..

Siz kızınız 15 yaşındayken 32 yaşında adamla evlenmesine karşı olmayabilirsiniz ama bari normalleştirmeyin. Evet sübyancı ama sorun yok olur bunlar deyin geçin bari, yazık vallahi. 2025e gelmişiz hala 32 yaşında adamın 15 yaşında çocukla evlenmesine olabilir deniyor.
Ben kızımın 15 yaşında evlenmesine razı olmam tabi ki. Bunlar genel kurallar. 18den önce evlenmemeli evet. Eskilere baktığınızda çoğumuzun anne babası bu yaşlarda evlenmemiş mi bu babalara sübyancı denebilir mi ? İstisna durumları genel kaidelerle yargılamayı doğru bulmuyorum ben. şuan konu sahibi böyle bi evlilik yapmış olan biten bişey neden bu şekilde üzerine gidiyorsunuz. Kadının eşini tanımıyorsunuz ve bu şekilde sapık yorumlarjnız yuva toparlayacağına yuvayı alt üst eder. Bazı yorumlar yapılırken dikkatli olunmalı.

Ay Allah razı olsun sonunda birisi anladı yanlız değilim galiba insanlar sadece eleştiri yapar olmuş oysaki sadece birşey sordum üstüne kaç sene geçti çoluk çocuğa karıştım evet utanılacak bişey yapmadım eşimi seviyorum da sadece benmi çok beklentiye giriyorum yoksa tüm erkekler mi aynı merak ettim hepsi buydu
Eleştirmek kolay bişey. Mesele toparlyıcı olmak. Eşini seviyorsan sana da zulm etmiyorsa aldatmıyorsa seni seviyorsa neden sübyancı olsun ki. 16 yaşında da artık bebek değilsin genç kızlığa geçiş dönemi. Evet yanlış kararlar verilebilir ama olan olmuş zaten önüne bakmak laızm. Eşin senin kıymetini bilmeli aslında. Sen de odak noktanı biraz değiştirmeye bakmalısın canjm. Odak noktamızda sadece eş olunca dediğin gibi yetersizlik hissi oluyor. Ben de evimi eşimi çocuğumu ihmal etmem mesela ama bu his bana da geliyor yetemiyor hissi. Ama yetemesek ne olacak ki ? Eşim bana yetiyor mu?

Back
X