- Konu Sahibi elmadilimi
fırında çözse yada mikrodalgada bakteri açısından nasıl olurTavada çözdürünce de bakteri ürüyor. En iyisi buzdolabının soğutma bölümünde çözülmesini beklemek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırında çözse yada mikrodalgada bakteri açısından nasıl olurTavada çözdürünce de bakteri ürüyor. En iyisi buzdolabının soğutma bölümünde çözülmesini beklemek.
Hadi yaa, sıcakta geçiyor diye düşünüyordumFolyo yi koyacağına poşete koy daha iyi aleminyum dondurunca da geçiyor yiyeceğe
Bence herkes için efsoÇalışanlar için efsane bir yöntem bence![]()
Donunca da geçiyor malesef. Ya saklama kabı ya da poşetHadi yaa, sıcakta geçiyor diye düşünüyordum☹ Bakacağım artık bir çaresine.
Fırında da olmaz ama mikrodalgada sorun yok. Gerçi mikrodalgaya da zararlı diyorlar bakteri olmasa da.fırında çözse yada mikrodalgada bakteri açısından nasıl olur
İki gün aynı yemeği yemekten veya her gün yemek yapmaktansa...çeşitler arasından seçmiş oluyorsunBence herkes için efso
Her gün başka yemek istiyor canın, e dünden kalan 2 kişiye yetmez.
Ben donduruyorum, ama kavanoz ile tadı aynı.
Dondurulmuşu sabahtan çıkarmak gerek normal dolaba, diğeri anında hazır
Yavaş çözülmesi lazım, o yüzden yani. Dondurucudan çıkarıp normale koymak lazım. Birden ısitilinca bakteri üretiyorfırında çözse yada mikrodalgada bakteri açısından nasıl olur
Pek bi haşin ve vahşi gördüm seni bugün![]()
Az once baska bi yemek konusunda kukremissinde ondan dikkatimi cektiÖyle miyim? Hiç farkında değilim doğrudur valla![]()
Benlik bir durum mu konular mı çok uç nokta anlamadım bugün?..
Aynen öyle.İki gün aynı yemeği yemekten veya her gün yemek yapmaktansa...çeşitler arasından seçmiş oluyorsun
Herkese selam,
Bayram öncesi kalabalığına kalmamak için bir haftaya kadar memlekete, ailemin yanına gideceğim.
Gittiğimde de sanırım bir aya yakın kalacağım.
Sorun şu ki eşim yumurta kırmak dışında birşey yapmayı bilmiyor, dışarıdan yemeyi sevmiyor ve de çok iştahlı
Ön hazırlık şeklinde değil de buzluğa direkt yemek olarak neleri koyup dondurabilirim? Çıkarıp çözdürülecek, ısıtılacak şekilde tamamen pişmiş hazır bir yemek olması lazım. Çünkü köfte yapıp dondurduğumda hangi tavada ne kadar yağda kaç dk kızartacağını dahi soran bir eşim var
Tavsiyelere çooook ihtiyacım var
GÜNCELLEME: Arkadaşlar konuyu eşimi eleştirme amaçlı açmadım. Uzun kalacağım için her güne yetecek kadar olmasa da birşeyler hazırlamak istiyorum. Özellikle de gittiğimde Ramazan bitmemiş olacak, en azından iftarını rahat yapabilsin diye...
“Dışarıdan yesin, yemek yapmayı öğrensin” gibi yorumlar maalesef işime yaramıyor.
Benim bildiğim ve doğru olduğunu düşündüğüm asıl yavaş çözülünce bakteri ürediğiYavaş çözülmesi lazım, o yüzden yani. Dondurucudan çıkarıp normale koymak lazım. Birden ısitilinca bakteri üretiyor
Hayır, asıl olan buzluktan çıkıp, normal soğuk yerde beklemesiBenim bildiğim ve doğru olduğunu düşündüğüm asıl yavaş çözülünce bakteri ürediği
Bir de koca dayağı yiyip yiyip susan bazı kadınlar söylüyor bunu.Hayır sanki burdan telkinle değiştirecekler sanki konu sahibinin niyetini.
Dışardan yemek her türlü daha pahalı, konu tutum tavsiyesi olsa evde yesin kocan denir.
Ayrıca mide, barsak sorunu var belki, dışardan yüklenmektense hiç değilse haftada 1 gün evde yer.
Türlü türlü sebebi var, kadının aklı arkada kalacağına yapsın yemeğini işte.
Boşanırken içine mi oturacak kadının “evde yokken bile aç komadım beyimi” diye.
İçinden geliyor sayısız bahanesi var, sanki herkes aşırı feminist lezbiyen grup gibi erkeği şımartma diyor.
Yahu sokaktan geçen adam değil, eşi o
Yanlış biliyorsunuz.Benim bildiğim ve doğru olduğunu düşündüğüm asıl yavaş çözülünce bakteri ürediği
O insan benimHayır, asıl olan buzluktan çıkıp, normal soğuk yerde beklemesi
Hatta çoğu insan bilmez
Buzdolabı en üst kısım diğer yerlerden daha soğuk olur, buz çözdürmek içindir o en üst raf.
Zaten son 10 yıllık dolaplarda bu ilk raflarda balık tavuk et resimleri var.
Ülkemiz orayı kahvaltılık kullanır, el atı çabuk diye
Bunu bildiğim haldeO insan benim![]()