- Emoji Skoru
- 8.581
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi NightStalker
-
Bir şeyler yapalım mı kısmı kötü olmuş, baştan çıkarmaya çalışmak da eğreti durur diye korkuyorsun. Geyik yaparak git, öpücük at, bana ne bana ne canım çok istiyor de. Cinsel uzaklıktan ziyade, bence iletişim olarak bir uzaklık var aranızda. Aranızda tabu olmuş bu durum gibi.Canlar bebeğimi duyamam diye korkuyorum zaten ilk zamanlar soğuk diğer odalar diye salonda yatmistik beraber bebegimle sonra kendi besigine geçirdim bende yanına yattım 4 aylıkken falan kendi odama geçmeyi planliyordum ama şuan korkuyorum işte sizce geçeyim mi ? Bu arada aynen bişeyler izliyor buna karşı değilim çünkü ben kendim gidemiyorum ona resmen kocamdan cekiniyorum bunun bi sebebi de şu son yaptığımızdan 1 hafta önce ben buna demiştim ki gülerek akşama bişeyler yapalım mi. O da bana dedi ki valla çok hastayım boğazlarım yaniyo falan bozdu attı yani. Hastaydı da ama yeni başlamıştı hastalığı sanmıyorum etkilicegini tamam dedim sustum. Böyle işte yanaşıp da ters cevap alıp rezil olmaktan korkuyorum ve nefret ediyorum
Bir şeyler yapalım mı kısmı kötü olmuş, baştan çıkarmaya çalışmak da eğreti durur diye korkuyorsun. Geyik yaparak git, öpücük at, bana ne bana ne canım çok istiyor de. Cinsel uzaklıktan ziyade, bence iletişim olarak bir uzaklık var aranızda. Aranızda tabu olmuş bu durum gibi.
Yanlis dusunuyorsun bence karsilikli reddetme saglik sorunlari nedeniyle normaldir.belki yoruldugunu dusunuyordur bebekle.konus acikca aldattigini dusunmuyorum ben erkekler bebek olunca eslerinin yorgunlugunu goruyor kiyamiyor dinlen diyeCanlar bebeğimi duyamam diye korkuyorum zaten ilk zamanlar soğuk diğer odalar diye salonda yatmistik beraber bebegimle sonra kendi besigine geçirdim bende yanına yattım 4 aylıkken falan kendi odama geçmeyi planliyordum ama şuan korkuyorum işte sizce geçeyim mi ? Bu arada aynen bişeyler izliyor buna karşı değilim çünkü ben kendim gidemiyorum ona resmen kocamdan cekiniyorum bunun bi sebebi de şu son yaptığımızdan 1 hafta önce ben buna demiştim ki gülerek akşama bişeyler yapalım mi. O da bana dedi ki valla çok hastayım boğazlarım yaniyo falan bozdu attı yani. Hastaydı da ama yeni başlamıştı hastalığı sanmıyorum etkilicegini tamam dedim sustum. Böyle işte yanaşıp da ters cevap alıp rezil olmaktan korkuyorum ve nefret ediyorum
Ayrı yatmakla çok hata ediyorsun. Kavga anında bile yatağa küs girmeyin derler.
Çocuğu yanınıza alink neden rahatsız olsun beşik altını yorgan falan bişeyle yumusatin.
Şu da bi gerçek bende doğum yapalı 10 ay oldu. Eskiden haftada 4 5 olan ilişki sayısı 1 e 2 e düştü. Çünkü o zaman her saat bizimdi ama şu an kızımın uyuması lazım ve bu saat 12 yi buluyor dalması. E o saatten sonra da insanın uykusu geliyor. E sabah iş var erken kalkmakta lazm derken sayının düşmesi normal. Ama sizinki abartılı
Yanlis dusunuyorsun bence karsilikli reddetme saglik sorunlari nedeniyle normaldir.belki yoruldugunu dusunuyordur bebekle.konus acikca aldattigini dusunmuyorum ben erkekler bebek olunca eslerinin yorgunlugunu goruyor kiyamiyor dinlen diye
Ben de işte 9 da yatağa giriyorum 10 a doğru uyuyorum. Yoruluyorum çok. Emzirme, oyalama, uyutma derdinden Tv yi açıp bir diziyi bitirmişliğim yok. İlk defa geçen gün ayağımda sallarken 1 film izledim, kırk sefer uyandı pişpişle uyutup bitirdim o filmi. Sürekli sessiz ortam, gürültü yapmamaya çalışıyorum. Akşam bebe Uyuyunca da biraz telefon kurcalayıp yatıyorum valla. Zaten oğlanı taşımaktan sırtım ağrıyor, boyun fıtığım azdı yine.bizimdee çocuktan sonra on günde bir falan oldu simdi ikinciden sonra artık hic fırsat bulamayiz herhalde. ben çocuktan dolayı çok yoruldugum için erkenden uyuyordum yani zor geliyordu.
çareyi bulsam kendim uygulardim. :)
Annelik özellikleriniz ön planda. Eşiniz de sizi anne olarak görüyor bu yüzden cinsel manada uzaklaşmış olabilir. Öncelikle hamilelikte aldığınız kilıoları vermeye çalışın. Bakımlı olmaya gayret edin. İsteğinizi belirtmeye de çekinmeyin. Ayrı neden yatıyorsunuz. Bu zamanla alışkanlığa döner.Bazılarınızın "Off yine mi sen ne dertlisin be" dediğini şimdiden duydum ben ama dayanamıyorum anlaticam
Biz 20 11 de görüşmeye başlayan 2015te evlenen ikiliyiz. 3 aylik da kızımız var 9 Şubatta sezeryanla dünyaya getirdim. Şimdi şöyle bişey arkadaşlar biz karşılıklı olarak hamileligimi öğrendiğimden beri bişeyler yapmadık. Kirkimi da bekledik. Üstüne bi 10 15 gün daha bekledik. Sonra konuştum artık hazırım diye yoksa geleceği yok tamam dedi ben dikisin ağrımasın diye durdum geçti mi dedi evet dedim neyse öyle hallettik. Daha sonra 1.5 hafta falan geçti yine ben gitmiyorum o gelmiyo falan. O gün ben yatıyorum dedim tamam dedi falan bebegimin odasına gittim ( ayrı yatıyoruz çok çok uzun zamandır ) 5 dk sonra arkamdan gelip beni davet etti bende gittim( sabah sabah güleceğim yoktu.. ) sonra arkadaşlar aradan yine uzuuuun bi zaman geçti ve biz o zamanın içindeyiz yani 8,9 gün oldu sanırım şimdi o gelmiyo ben gitmiyorum. Yatıyorum canım diyorum tamam aşkım diyo öpüyo yatiriyo. Şimdi böyle olmasının bi kaç sebebi geliyo benim aklıma. Şöyle ki ben eskiden 1.65 boy 58 59 kg giderdim daha sonra hamilelikte 86.8 oldum ve 70 e düştüm yani kilom var. Kilodur belki diyorum ya da üşengeçlik olabilir. Ya da gerçekten istemiyordur. Bende beni istemediğini düşünüp uzak duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla bişey yaptiriyormusum gibi o yüzen yanaşamıyorum. Nasıl yaklasicagimi unuttum yemin ederim samimi gelmemekten korkuyorum napicamimi bilmiyorum cinsel anlamda çok kötüledik. Benim bildiğim kadın cilve yapar ama yapmasa da çoğunlukla erkek gelir ama bizimki çok zor adım atiyo. Düşünün 1 seneyi geçmiş doğum yapalı 3 ay olmuş daha 2 kez birlesmisiz. Herkeste böyle mi bu ya ? Fikri olan akıl vericek olan var mı napicamigi bilmiyorum bu da dert mi demeyin tabi ki bu da dert eski kocamı eski beni özledim
Annelik özellikleriniz ön planda. Eşiniz de sizi anne olarak görüyor bu yüzden cinsel manada uzaklaşmış olabilir. Öncelikle hamilelikte aldığınız kilıoları vermeye çalışın. Bakımlı olmaya gayret edin. İsteğinizi belirtmeye de çekinmeyin. Ayrı neden yatıyorsunuz. Bu zamanla alışkanlığa döner.
Sorun da orda istemediğini düşünüp yaklasamiyorum kendime olan güvenim gittievli değilim ama ben bile ayrı yatılmasına karşıyım.
ayrıca hiçte herzaman herşeyi erkekten beklemenize gerek yok.
dert ettiğine göre sende istiyosun. e istiyosan madem yaklaşsana kocana.
ayrı yatmak en büyük yanlışınız.Bazılarınızın "Off yine mi sen ne dertlisin be" dediğini şimdiden duydum ben ama dayanamıyorum anlaticam
Biz 20 11 de görüşmeye başlayan 2015te evlenen ikiliyiz. 3 aylik da kızımız var 9 Şubatta sezeryanla dünyaya getirdim. Şimdi şöyle bişey arkadaşlar biz karşılıklı olarak hamileligimi öğrendiğimden beri bişeyler yapmadık. Kirkimi da bekledik. Üstüne bi 10 15 gün daha bekledik. Sonra konuştum artık hazırım diye yoksa geleceği yok tamam dedi ben dikisin ağrımasın diye durdum geçti mi dedi evet dedim neyse öyle hallettik. Daha sonra 1.5 hafta falan geçti yine ben gitmiyorum o gelmiyo falan. O gün ben yatıyorum dedim tamam dedi falan bebegimin odasına gittim ( ayrı yatıyoruz çok çok uzun zamandır ) 5 dk sonra arkamdan gelip beni davet etti bende gittim( sabah sabah güleceğim yoktu.. ) sonra arkadaşlar aradan yine uzuuuun bi zaman geçti ve biz o zamanın içindeyiz yani 8,9 gün oldu sanırım şimdi o gelmiyo ben gitmiyorum. Yatıyorum canım diyorum tamam aşkım diyo öpüyo yatiriyo. Şimdi böyle olmasının bi kaç sebebi geliyo benim aklıma. Şöyle ki ben eskiden 1.65 boy 58 59 kg giderdim daha sonra hamilelikte 86.8 oldum ve 70 e düştüm yani kilom var. Kilodur belki diyorum ya da üşengeçlik olabilir. Ya da gerçekten istemiyordur. Bende beni istemediğini düşünüp uzak duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla bişey yaptiriyormusum gibi o yüzen yanaşamıyorum. Nasıl yaklasicagimi unuttum yemin ederim samimi gelmemekten korkuyorum napicamimi bilmiyorum cinsel anlamda çok kötüledik. Benim bildiğim kadın cilve yapar ama yapmasa da çoğunlukla erkek gelir ama bizimki çok zor adım atiyo. Düşünün 1 seneyi geçmiş doğum yapalı 3 ay olmuş daha 2 kez birlesmisiz. Herkeste böyle mi bu ya ? Fikri olan akıl vericek olan var mı napicamigi bilmiyorum bu da dert mi demeyin tabi ki bu da dert eski kocamı eski beni özledim
zaten aklın bebekte olacağı için uyuyamazsın derin derin.Ne güzel dediniz.kendime de bakamıyorum. Ayrı yatıyorum nolur nolmaz diye ama kendi yatağıma gecicem 1 gün böyle deneyim bakalım bu arada 8.30 9 gibi yatiyo kızım gece 2 ya da 4 te uyaniyo duyarım inşallah uykumda hafif ama
kocan yahu, sevgilin değil neden çekiniyorsun?Sorun da orda istemediğini düşünüp yaklasamiyorum kendime olan güvenim gitti
ayrı yatmak en büyük yanlışınız.
bebeğin beşiği odanızda olsun. bebek beşikte siz yatağınızda yatın.
eşin rahat uyuyamamaktan şikayetçi olursa baba olduğunu hatırlatın ve bu kadarcık eziyete katlanması gerektiğini söyleyin.
oh ne güzel gebe kal, 9 ay rahat uyku yüzü görme, lohusalık sıkıntısı çek, belki 1-2 sene daha uykusuz geçecek ama paşalar uykuda rahatı bozuluyor diye ayrı odada uyusun.
şımartmayın kocalarınızı. o çocuk ikinizin çocuğu, sadece anne değil baba da çekecek kahrını.
kocan yahu, sevgilin değil neden çekiniyorsun?
açık açık sor, benden mi soğudun, neden istemiyorsun diye?
bunda utanacak bir şey yok.
konuşmazsan adam nereden bilecek neye üzüldüğünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?