• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaklasamiyorum

Ya odasında bitane daha yatak var onda da ben yatıyorum işte sanirim 4 aylikken tek bırakmaya başlıcam eşimle yanyana yatmamizin biraz daha zamanı var gibi o zamana kadar bebis uyurken koltuğa gelirim yanına napayim. Bi de odaya almamamin bi çok sebebi var eşim sigara kullanıyor ve oda kokuyor her ne kadar balkonda içse de işte bi de erkek kokusu ikisi karışınca ağır oluyo yani sabaha kadar hoş olmaz bebek için. Bi de bebeğim yanimizdayken o işi yapamayız ve dediğim gibi beşiği çok rahatsız birine vermeyi düşünüyorum zaten şuan yer kaplamaktan başka bişey yapmıyor. Kendi beşiği de ağır ve geniş kapılardan geçmez odamıza da sığmaz. Böyle işte. Bebeğimi yakında tek birakicam kapısı açık şekilde çünkü şimdiden başlamak en iyisi kendine güveni oluşur tek başına yapabildiğini hisseder. Şuan 3 aylik olcak ayın 9 unda. 3.5 aylik olunca haftada 1 ya da 2 yatmaya başlarım sonra tamamen ayrılırım
Sen beebek uyuyunca direk uyuyormusun canım

Söyleyerek yada yanaşmaya çalışarak istediğinizi belli etmek zor olabilir.
İlk evliliğimde ben kırmızı ojeyi şifre olarak kullanıyordum.. Oda anlamıştı artık..
Ben ne zaman kırmızı oje sürsem o yaklaşırdı.
Pek oje sürmeyen bir insandım bu arada..
O televizyon seyrederken mesela ben alır ojemi sürerdim.. Anlar gözleri parlardı resmen :)))

Malum kış bebeği salonda bitek klima var ve salon odamıza uzak yani bi uçta oda bi uçta salon o yüzden havalar isinana kadar bebegimle orda yattık yeni yeni odasına geçtik.
Kendimi bildim bileli yanlız uyurum yanında birini asla yatırmazdım evlenene kadar hatta hiç unutmam koye halama kalmaya gittim 5 yaşlarında kızlarını çok severdim dayanamadı gönderdi annem ilk gece halam in kızıyla yattım sabaha kadar tekmelemişim :-) sonra komşularına söylemişler uyutmadı tekmeledi diye o yanlız yatmaya alışkındır ayrı odada yatıyordur demiş sonra gitti yanımdan yanlız kaldım herkes uyudu ve yanlız uyumanın inanılmaz özgüveni var bu güne kadar kimseden yardım istemedim her isimi zorda olsa kendim görürüm bilmiyorum ama benim uzerimde etkisi var diye düşünüyorum

Ne güzel dediniz.kendime de bakamıyorum. Ayrı yatıyorum nolur nolmaz diye ama kendi yatağıma gecicem 1 gün böyle deneyim bakalım bu arada 8.30 9 gibi yatiyo kızım gece 2 ya da 4 te uyaniyo duyarım inşallah uykumda hafif ama
Canım ya kendi odana koy yada telsiz al. Benimki 6 aylık oldu, beşiği bizim yattığımız odada. Bizim sıkıntımız diğer çocuklar. Onlarda gelip bizim yatağa yatıyorlar, bumerang gibi , yataklarına koyuyorum yine geliyorlar. Eşimde gidip onların yatağında veya kanepe de yatıyor, eğer uyuyup kalmazsam ben gece onun yanına gidiyorum artık

Bazılarınızın "Off yine mi sen ne dertlisin be" dediğini şimdiden duydum ben ama dayanamıyorum anlaticam :KK43:
Biz 20 11 de görüşmeye başlayan 2015te evlenen ikiliyiz. 3 aylik da kızımız var 9 Şubatta sezeryanla dünyaya getirdim. Şimdi şöyle bişey arkadaşlar biz karşılıklı olarak hamileligimi öğrendiğimden beri bişeyler yapmadık. Kirkimi da bekledik. Üstüne bi 10 15 gün daha bekledik. Sonra konuştum artık hazırım diye yoksa geleceği yok tamam dedi ben dikisin ağrımasın diye durdum geçti mi dedi evet dedim neyse öyle hallettik. Daha sonra 1.5 hafta falan geçti yine ben gitmiyorum o gelmiyo falan. O gün ben yatıyorum dedim tamam dedi falan bebegimin odasına gittim ( ayrı yatıyoruz çok çok uzun zamandır ) 5 dk sonra arkamdan gelip beni davet etti bende gittim :KK70: ( sabah sabah güleceğim yoktu.. ) sonra arkadaşlar aradan yine uzuuuun bi zaman geçti ve biz o zamanın içindeyiz yani 8,9 gün oldu sanırım şimdi o gelmiyo ben gitmiyorum. Yatıyorum canım diyorum tamam aşkım diyo öpüyo yatiriyo. Şimdi böyle olmasının bi kaç sebebi geliyo benim aklıma. Şöyle ki ben eskiden 1.65 boy 58 59 kg giderdim daha sonra hamilelikte 86.8 oldum ve 70 e düştüm yani kilom var. Kilodur belki diyorum ya da üşengeçlik olabilir. Ya da gerçekten istemiyordur. Bende beni istemediğini düşünüp uzak duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla bişey yaptiriyormusum gibi o yüzen yanaşamıyorum. Nasıl yaklasicagimi unuttum yemin ederim samimi gelmemekten korkuyorum napicamimi bilmiyorum cinsel anlamda çok kötüledik. Benim bildiğim kadın cilve yapar ama yapmasa da çoğunlukla erkek gelir ama bizimki çok zor adım atiyo. Düşünün 1 seneyi geçmiş doğum yapalı 3 ay olmuş daha 2 kez birlesmisiz. Herkeste böyle mi bu ya ? Fikri olan akıl vericek olan var mı napicamigi bilmiyorum bu da dert mi demeyin tabi ki bu da dert eski kocamı eski beni özledim
8-9 gün müü:deli: of of of evlilik hayatınız bitmiş sizin ayrılın:KK51: canım şaka mı yapıyorsun yaa benim de 6 aylik bebeğim var kocamla ayda bir biraraya gelirsek ne ala.Zaten anneliğe o kadar odaklıyım ki o iş aklıma bile gelmiyor.Balayında cıftler değilsiniz artık adam yorgundur,canı istemiyordur vs. vs. benim durumumda olsan ne yapardın acaba merak ettim:KK48:

Canlar bebeğimi duyamam diye korkuyorum zaten ilk zamanlar soğuk diğer odalar diye salonda yatmistik beraber bebegimle sonra kendi besigine geçirdim bende yanına yattım 4 aylıkken falan kendi odama geçmeyi planliyordum ama şuan korkuyorum işte sizce geçeyim mi ? Bu arada aynen bişeyler izliyor buna karşı değilim çünkü ben kendim gidemiyorum ona resmen kocamdan cekiniyorum bunun bi sebebi de şu son yaptığımızdan 1 hafta önce ben buna demiştim ki gülerek akşama bişeyler yapalım mi. O da bana dedi ki valla çok hastayım boğazlarım yaniyo falan bozdu attı yani. Hastaydı da ama yeni başlamıştı hastalığı sanmıyorum etkilicegini tamam dedim sustum. Böyle işte yanaşıp da ters cevap alıp rezil olmaktan korkuyorum ve nefret ediyorum
Yanlış düşünüyorsun,o senin eşin,ayıpın yolları kayıp.
Planlı olma,canın istedigi zaman uygulamaya geç,yanı sabahtan deme akşama beraber olalım mı.

Benimde bir kızım var odasını yeni ayırdık yeri geliyor 30 kez kalkıp yanına gidiyoruz ama ayrı yatmıyoruz. Bazen kızımın yanında uyuya kalıyorum eşim yanımıza geliyor. Bazen eşim kızımın odasında uyuya kalıyor farkedince ben gidiyorum yanına. Alt değiştirmek falan bahane. Bizde değiştirdik ama ayrı yatmak için sebep değil. Al bi telsiz duyarsın. Bide telefon faturası yüzünden ayrı yatmaya devam etmek çok saçma. Bence bu sebeplerden ayrı yatmaya devam edersen o 8-9 günün aralığı epey artar haberin olsun.

Katiliyorum arkadaslara, ayri yatmayin. Eger bu durumdan rahatsiz oluyorsan ilk adimlari sen at bu sekilde duzene girecegini dusunuyorum. O da alisacaktir bu duruma. Anne oldun diye uzerine mi gelmek istemiyor bilemedim. Asil problem ne bence acik acik yapici bir sekilde konus. Konismak lazim en onemlisi. Hayaziniza bebek girdi, degisimler normal. Mesela ben uykisuzum bu aralar dis sancisi var. Beynim gitti artik ne seksi kafasindayim. B da cok acik. Onun da bi problemi olmasin
Aynı sorun bende de var ayrı yapıyoruz beşiği yatak odasına alıp beraber yatmak istiyorum uykum bölünüyor diyor.5 aydır ayrı yatıyoruz o cagirmiyo bende gidemiyorum açık açık da konuşuyorum ama hiç tinlamiyo yani ne olacak böyle ya.gittikçe uzaklaşıyoruz...ne olacak böyle bilemiyorum

Annelikle kadinligimizi unutuyoruz.Sanki herseye bahaneniz var gibi .Bebege yogunlasirken esinizi unutmayin.Ayrica bebegi tek sirtlanmissiniz onun nir babasi var.Esinizle yatagi ayirmaniz cok sacma olmus acilen bahanesiz birlestirin.Cinsellik tek tarafli bir olay değil .Hoslandigi seylsri yapin .Kırmızı bir ruj sürün .Sinyali siz verin.Ben sizi de hatali gördüm

Hata var zaten ya olmaz mı ama ben yaklaşmaya korkuyorum artık işte. Geçenlerde mini bi elbise giydim makyaj yaptım saç baş falan foto çektim bi de mesaj attım adam çok güzelsin dedi onu bunu bırak da akşama ne yemek var diye sorup güldü yani. Daha da can ister mi daha nasıl sinyal vericem

Sen beebek uyuyunca direk uyuyormusun canım

Gün içinde 1 defa uyumaya çalışıyorum sonra mesela akşam 8 9 yattı ya eşimi bekliyorum o da 22.30 da evde oluyor ve çok geç yatıyor sabah 4 5 gibi bende 12 de yatıyorum dayanamiyorum

Bazılarınızın "Off yine mi sen ne dertlisin be" dediğini şimdiden duydum ben ama dayanamıyorum anlaticam :KK43:
Biz 20 11 de görüşmeye başlayan 2015te evlenen ikiliyiz. 3 aylik da kızımız var 9 Şubatta sezeryanla dünyaya getirdim. Şimdi şöyle bişey arkadaşlar biz karşılıklı olarak hamileligimi öğrendiğimden beri bişeyler yapmadık. Kirkimi da bekledik. Üstüne bi 10 15 gün daha bekledik. Sonra konuştum artık hazırım diye yoksa geleceği yok tamam dedi ben dikisin ağrımasın diye durdum geçti mi dedi evet dedim neyse öyle hallettik. Daha sonra 1.5 hafta falan geçti yine ben gitmiyorum o gelmiyo falan. O gün ben yatıyorum dedim tamam dedi falan bebegimin odasına gittim ( ayrı yatıyoruz çok çok uzun zamandır ) 5 dk sonra arkamdan gelip beni davet etti bende gittim :KK70: ( sabah sabah güleceğim yoktu.. ) sonra arkadaşlar aradan yine uzuuuun bi zaman geçti ve biz o zamanın içindeyiz yani 8,9 gün oldu sanırım şimdi o gelmiyo ben gitmiyorum. Yatıyorum canım diyorum tamam aşkım diyo öpüyo yatiriyo. Şimdi böyle olmasının bi kaç sebebi geliyo benim aklıma. Şöyle ki ben eskiden 1.65 boy 58 59 kg giderdim daha sonra hamilelikte 86.8 oldum ve 70 e düştüm yani kilom var. Kilodur belki diyorum ya da üşengeçlik olabilir. Ya da gerçekten istemiyordur. Bende beni istemediğini düşünüp uzak duruyorum kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla bişey yaptiriyormusum gibi o yüzen yanaşamıyorum. Nasıl yaklasicagimi unuttum yemin ederim samimi gelmemekten korkuyorum napicamimi bilmiyorum cinsel anlamda çok kötüledik. Benim bildiğim kadın cilve yapar ama yapmasa da çoğunlukla erkek gelir ama bizimki çok zor adım atiyo. Düşünün 1 seneyi geçmiş doğum yapalı 3 ay olmuş daha 2 kez birlesmisiz. Herkeste böyle mi bu ya ? Fikri olan akıl vericek olan var mı napicamigi bilmiyorum bu da dert mi demeyin tabi ki bu da dert eski kocamı eski beni özledim
Başta ayrı yatarak yanlış yapmışsınız.Önce onu halledin. Doğumdan sonra farklı nedenlerden uzaklaşmalar oluyor tabiki ama abartmamak lazım tabiki. Öncelikle kendinize bakın sonra istediğiniz zaman o gelsin diye beklemeyin.Erkekler bizden daha çok lohusalığa giriyor :) Bizde durum ben ne zaman kendime bakmaya başladım o zaman düzeldi. Spor yapıyorum sağlıklı besleniyorum oğlumla koşturmaktan zayıflıyorum tabi:) 3 ay sabaha kadar uyumadı kocam bazen gözümün içine baktı içeri geç demem için ama demedim ;))

Ya o beşik mi şu beşik mi yapmayın gözünüzü seveyim bu kırmızılı olanı aticam odamıza bu kırmızılı sığıyor diğeri imkanı yok sığmaz ki zaten bozup kurmak gerekiyor bu kırmızılı yatak uyutmuyo bebeğimi rahat edemiyo

Eklentiler

• 1493630932570157805644.jpg
    1493630932570157805644.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 139
  • 14936309786581303512950.jpg
    14936309786581303512950.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 145
  • 1493631055198-85566042.jpg
    1493631055198-85566042.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 142
Gün içinde 1 defa uyumaya çalışıyorum sonra mesela akşam 8 9 yattı ya eşimi bekliyorum o da 22.30 da evde oluyor ve çok geç yatıyor sabah 4 5 gibi bende 12 de yatıyorum dayanamiyorum
Beraber biseyler yapmiyormusunuz ki zaten 10.30 dan 12 ye bir buçuk saat ne yapılır onuda erken yatmaya alıştır sabah erken kalksın öğlen gidiyor anladığım kadarıyla en azindan gündüz paylaşımınız olur ve evet elbise işi olmamış eşin kutuklesmeye doğru gidiyor nedir yani karısı resim atarken akşama ne var demek vallahi pes bu erkek milleti bizi öldürür yaa sen bidaha dene bakalım yine reddedecekmi

Ya o beşik mi şu beşik mi yapmayın gözünüzü seveyim bu kırmızılı olanı aticam odamıza bu kırmızılı sığıyor diğeri imkanı yok sığmaz ki zaten bozup kurmak gerekiyor bu kırmızılı yatak uyutmuyo bebeğimi rahat edemiyo
Bence bunun alt tarağı ince yani yatak kısmı rahatsıZ ediyordur bebeği öbür beşiğe alışınca buna yatmak istemez yerini yadırgar canım senin yapabileceğin tek şey az az alıştır yan yatır bebeğini gece telefonu kur bak iki üç saatte bir ama odanı ayirma

Hepsini okumadım bile. Bebeğin beşiğini odaniza alın, ayrı yatmayın. Bebek ufakken süt vs olunca göğüste biraz geri durur erkekler, esim öyle oldu. Ben de bebeği aldim odamıza. Sorun çözüldü. Sen sık sık erken yat. Bebeği de yavaş yavaş yeni yerine alıştır. Er geç alışır.

Buraya yazdiklarini ona soylemesi konusmayi dusundunmu hic? Erkekleri cok akilli birsey sanmayin. Onlara birseyler soylenmedikcen ki direk soyliyceksiniz anlamazlar anlamiyorlar. Hatta soylediginiz zaman bile anlayamayabiliyorlar. Belki o da sizi rahatsiz ettigini dusunuyordur hani bebek var yoruluyorsunuz, belki yanasiyor ama beni uzmemek icin gercekden istediginden degildir vs vs diye. Gidin konusun burda bizim verecegimiz "akil" sinirli sizle yasamiyoruz biz. Bak bakalim ne diycek. Ayrica yataginizi ayirmayin ayirirsaniz zamanla ev arkadasi olursunuz ve tekrar normale donmek zor olur.

Beraber biseyler yapmiyormusunuz ki zaten 10.30 dan 12 ye bir buçuk saat ne yapılır onuda erken yatmaya alıştır sabah erken kalksın öğlen gidiyor anladığım kadarıyla en azindan gündüz paylaşımınız olur ve evet elbise işi olmamış eşin kutuklesmeye doğru gidiyor nedir yani karısı resim atarken akşama ne var demek vallahi pes bu erkek milleti bizi öldürür yaa sen bidaha dene bakalım yine reddedecekmi

İşte 22.30dan 12 te kadar neler olduğu da öbür konularimda yazıyo :D :D oyun ya da tv yani. Dün survivor izledik :(

Bence bunun alt tarağı ince yani yatak kısmı rahatsıZ ediyordur bebeği öbür beşiğe alışınca buna yatmak istemez yerini yadırgar canım senin yapabileceğin tek şey az az alıştır yan yatır bebeğini gece telefonu kur bak iki üç saatte bir ama odanı ayirma

Odanı ayırma derken kızımla mi ayır miyim odamı anlamadım onu ben :B

Buraya yazdiklarini ona soylemesi konusmayi dusundunmu hic? Erkekleri cok akilli birsey sanmayin. Onlara birseyler soylenmedikcen ki direk soyliyceksiniz anlamazlar anlamiyorlar. Hatta soylediginiz zaman bile anlayamayabiliyorlar. Belki o da sizi rahatsiz ettigini dusunuyordur hani bebek var yoruluyorsunuz, belki yanasiyor ama beni uzmemek icin gercekden istediginden degildir vs vs diye. Gidin konusun burda bizim verecegimiz "akil" sinirli sizle yasamiyoruz biz. Bak bakalim ne diycek. Ayrica yataginizi ayirmayin ayirirsaniz zamanla ev arkadasi olursunuz ve tekrar normale donmek zor olur.

Ya çok konuştum hep konuştum hep yapıcı cevaplar veriyo ama icraat yok geçen gün işte yanıma gelip beni uyandirinca şok geçirdim ve gerçekten istiyorsa gelebilecegimi söyledim açık açık. 4 aya yaklasalim arada kendi odamda yatarak alıştırmaya baslicam

Ayrica bebegi sakin ama sakin yanliz baska bir oda da yatirmayin. Nasil alisirsa oyle gider dusuncesi yanlis. Bebeginizin size ihtiyaci var. Batida Ve Amerika da onceleri "bebeginizi ayri yatirin" diye tavsiye ederlerdi simdi ise bebeginizle ayni oda da yatin diyorlar. Hatta kucuk yataklar var onun icine yatirip yataga bile aliyorlar. Anne cocugun uzerine uykudayken dusup bogulmasin diye. Ben oglumla bebekken hep ayni yatak da yattik. O kucuk yataginda uyudu ben de onun yanin da ayni yatakda. Ve gayet de guzel uyuyorlar ayni yatakda olunca. Besikde denedim abartisiz her yarim saatde uyandigini bilirim. Yavrularimizin kokularimiza da ihtiyaclari var

Back