• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaklasamiyorum

Kız sen ayrı yattiginizi hiç söylemediydin ya lina sen gidemiyorsan kocan senin yanına yatmaya gelsin olmaz ayrı gayri ben yapamam eşime değmeden uyuyamam bebeğin uyanmıyormuş fazla telsiz varsa onu koy yanına git kocanın yanına hem insan kocasından cekinirmi ayol canı istemez yorgun olur hasta olur diğer türlü niye reddetsin kocann seni kılıyla falan ilgisi yok unut onu kendine güven kocanın gözünde küçük dusmezsin

:/ valla öyle ayrı yatıyoruz o da bazen odada ama 1 haftadır koltukta yatiyo :/

:/ valla öyle ayrı yatıyoruz o da bazen odada ama 1 haftadır koltukta yatiyo :/
Benim kocam Tv sesi olmadan uyuyamıyor yazında klimasız yatmak imkansız bizim evde o yüzden biz oturma odasında yatıyoruz bir çekyat ta iki kişi yatıyoruz acilmiyormu koltuğunuz yatın hep beraber orda hem bebeğinden uzak kalmazsın hemde kocanla uyumuş olursun canım bence sen bu fikri söyle bugün eşine bundan sonra ayrı yatmak yok ben nerede sen orada de

Yok eşim rahatsız olmaz ki öyle şeylerden ayrı yatma kararını alan benim ama tamamen bebeğim için. Ve kendi odama geçirmek istemiyorum çünkü ilerde bi de odasına alıştırma problemi yasicam o yüzden 2 haftadır kendi odasında ve rahat uyuyor. Şuanda mesela eşim koltukta yatiyo bebeğim de ağlıyo ama sıkıntı yok yani zaten sese kolay kolay uyanan bi adam degil
üç kızım var. üçü de ayrı huya sahip.
büyük kızım (4 yaşında) hiçbir zaman ayrı yatmayı sevmedi. son 1 senedir ayrı yatıyor ama gece uyanınca yine bizim yatağımıza gelip uyuyor.
2 yaşındaki kızım daha 6 aylıkken aynı odada yatmaktan rahatsızdı. o yüzden 6 aylıkken ayırdım. hala aynı. kesinlikle bizim yatağımıza gelmez, bizimle beraber yatmaktan hoşlanmaz.
9 aylık olan bizimle yatmaktan memnun görünüyor, o yüzden bizimle aynı odada ama kendi beşiğinde yatıyor. sonra karar değiştirirse onu da kendi odasına göndereceğim.

yani sen bir karar veriyorsun ama bebeğinin hislerini de dikkate almanı öneririm. gözlemle ve ona uygun bir karar vermeye çalış.

Ya konuştum hatta en son o hastayım dediğinde baya üstüme geldi gönlümü almaya çalıştı durumunu anlattı yanlış anladığımı söyledi ama ben onu da ters anladım belki de doğru anladım bıkmıyorum ama ağlayarak susturdum yolun ortasında ve dedim ki beni istemediğini zoraki olduğunu biliyorum zorlama dedim. Onun da morali bozuldu ama paranoyak oldum iyice ya sanırım cevap bu
adamı kaçırmak için mi ağladın?
açıklamasını dikkatle dinleyip onu rahatlatmalıydın.
iyice korkmuştur :)

ayrı yatmak en büyük yanlışınız.
bebeğin beşiği odanızda olsun. bebek beşikte siz yatağınızda yatın.
eşin rahat uyuyamamaktan şikayetçi olursa baba olduğunu hatırlatın ve bu kadarcık eziyete katlanması gerektiğini söyleyin.

oh ne güzel gebe kal, 9 ay rahat uyku yüzü görme, lohusalık sıkıntısı çek, belki 1-2 sene daha uykusuz geçecek ama paşalar uykuda rahatı bozuluyor diye ayrı odada uyusun.
şımartmayın kocalarınızı. o çocuk ikinizin çocuğu, sadece anne değil baba da çekecek kahrını.
Ama 2 kişi yatınca alt açmaya yer kalmıyor yatakta:) her yer kaka çiş olur o zaman. bir de benimki başta uyandı fakat emziren benim ve bir işe yaramadı. Gece ztn bebek emmeye kalkıyor. Uyandı ve oturdu öyle:) işe yaramayan adam eziyet olsun diye niye kalksın? Biraz ayaklansın, gece emmeleri azalsın babasına kitleyeceğim ben de geceleri. Tabii 2 yaşına kadar emiyorlar nasıl olacak benim dediğim bilmiyorum.

Ama 2 kişi yatınca alt açmaya yer kalmıyor yatakta:) her yer kaka çiş olur o zaman. bir de benimki başta uyandı fakat emziren benim ve bir işe yaramadı. Gece ztn bebek emmeye kalkıyor. Uyandı ve oturdu öyle:) işe yaramayan adam eziyet olsun diye niye kalksın? Biraz ayaklansın, gece emmeleri azalsın babasına kitleyeceğim ben de geceleri. Tabii 2 yaşına kadar emiyorlar nasıl olacak benim dediğim bilmiyorum.
ben yatağımızın yanında beşikte yatırıyorum her zaman.
ben sadece emzirmek için uyanıyorum. oyun veya ayakta sallamak gerekiyorsa eşime havale ediyorum. eğer bezi çiş dolduysa değiştirmek eşime ait, kaka yaparsa bana ait.
diğer kızları gece kalkıp kontrol etmek de eşime ait.
uykusuzluğu da paylaşmak iyi geliyor bana, eşim sinir olsa da :)

ben sadece emzirmek için uyanıyorum. oyun veya ayakta sallamak gerekiyorsa eşime havale ediyorum. eğer bezi çiş dolduysa değiştirmek eşime ait, kaka yaparsa bana ait.
Iyi yapmışsınız vallahi çocuklar büyüyüp gidiyor da babalar bi-haber bırakın sinir olsun babalık duygusu gelişsin öğrensin annelik nasil birşey

Sizin 3 çocuk varmış, eşin diğerlerini kontrol etmesi doğru olmuş. O kadar çocukla dengeler farklı olur tabii. 3 kızın hepsi de babaya yanıktır zaten. Civ civ civ dolanıyorlardır etrafında. Sen de emzir devir popoyu yat:) hak ediyorsun. 3 çocuk doğurup bakmak kolay değil.

Iyi yapmışsınız vallahi çocuklar büyüyüp gidiyor da babalar bi-haber bırakın sinir olsun babalık duygusu gelişsin öğrensin annelik nasil birşey
aynen öyle.
analık zor da babalık kolay mı canım aaaa :)

Sizin 3 çocuk varmış, eşin diğerlerini kontrol etmesi doğru olmuş. O kadar çocukla dengeler farklı olur tabii. 3 kızın hepsi de babaya yanıktır zaten. Civ civ civ dolanıyorlardır etrafında. Sen de emzir devir popoyu yat:) hak ediyorsun. 3 çocuk doğurup bakmak kolay değil.
maalesef. gündüzleri uyanık olduğumuzda üçü de bana yapışıyor. her şeyi beraber yapıyoruz :)

Ya konuştum hatta en son o hastayım dediğinde baya üstüme geldi gönlümü almaya çalıştı durumunu anlattı yanlış anladığımı söyledi ama ben onu da ters anladım belki de doğru anladım bıkmıyorum ama ağlayarak susturdum yolun ortasında ve dedim ki beni istemediğini zoraki olduğunu biliyorum zorlama dedim. Onun da morali bozuldu ama paranoyak oldum iyice ya sanırım cevap bu

Seni çok iyi anlayabiliyorum eşin yaklaşsa bile acaba ben bozuldum diye mi yaklaşıyo gibi kuruntulara girersin. Ama dediğim gibi bunlar sadece kuruntu. Zamanla düzelecek ama biraz seninde payının olması lazım. Kocanla yatağını ayırma birdaha. Beraber yatın. Kızın daha küçücük 3 aylık diyosun neden ayrı odası var ki yatırsana yanında. Eşinlede zaten aynı yatakta yattıkça ister istemez yakınlaşacaksınız. Sonra biraz dişiliğini konuşturursun işte :) ben hamileyim henüz çok yeni ve senin düştüğün kuruntuya şimdiden düştüm. Benim eşim çok düşkün doktorum ilişki yasak dedi kaldım öyle :)) Kaldı ki siz 9 ay birde lohusalık falan anammmm çıldırıciimm :)) en yakın zamanda o işi halletmiş olursun umarım :KK48:

Seni çok iyi anlayabiliyorum eşin yaklaşsa bile acaba ben bozuldum diye mi yaklaşıyo gibi kuruntulara girersin. Ama dediğim gibi bunlar sadece kuruntu. Zamanla düzelecek ama biraz seninde payının olması lazım. Kocanla yatağını ayırma birdaha. Beraber yatın. Kızın daha küçücük 3 aylık diyosun neden ayrı odası var ki yatırsana yanında. Eşinlede zaten aynı yatakta yattıkça ister istemez yakınlaşacaksınız. Sonra biraz dişiliğini konuşturursun işte :) ben hamileyim henüz çok yeni ve senin düştüğün kuruntuya şimdiden düştüm. Benim eşim çok düşkün doktorum ilişki yasak dedi kaldım öyle :)) Kaldı ki siz 9 ay birde lohusalık falan anammmm çıldırıciimm :)) en yakın zamanda o işi halletmiş olursun umarım :KK48:

Ya odasında bitane daha yatak var onda da ben yatıyorum işte sanirim 4 aylikken tek bırakmaya başlıcam eşimle yanyana yatmamizin biraz daha zamanı var gibi o zamana kadar bebis uyurken koltuğa gelirim yanına napayim. Bi de odaya almamamin bi çok sebebi var eşim sigara kullanıyor ve oda kokuyor her ne kadar balkonda içse de işte bi de erkek kokusu ikisi karışınca ağır oluyo yani sabaha kadar hoş olmaz bebek için. Bi de bebeğim yanimizdayken o işi yapamayız ve dediğim gibi beşiği çok rahatsız birine vermeyi düşünüyorum zaten şuan yer kaplamaktan başka bişey yapmıyor. Kendi beşiği de ağır ve geniş kapılardan geçmez odamıza da sığmaz. Böyle işte. Bebeğimi yakında tek birakicam kapısı açık şekilde çünkü şimdiden başlamak en iyisi kendine güveni oluşur tek başına yapabildiğini hisseder. Şuan 3 aylik olcak ayın 9 unda. 3.5 aylik olunca haftada 1 ya da 2 yatmaya başlarım sonra tamamen ayrılırım

Telsiz gibi şeyler var ya onlardan alıverin. Ama kocanızla beraber yatın..

Üzgünüm ama eşiniz sizden soğumuş gibi. Ayrı yatmanın etkisi büyüktür eminim.

Cocuk oldu diye ayri yatmak nedir ya.2 cocugum var bigun ayri yatmadik.

Cocuk oldu diye ayri yatmak nedir ya.2 cocugum var bigun ayri yatmadik.

Malum kış bebeği salonda bitek klima var ve salon odamıza uzak yani bi uçta oda bi uçta salon o yüzden havalar isinana kadar bebegimle orda yattık yeni yeni odasına geçtik.

Malum kış bebeği salonda bitek klima var ve salon odamıza uzak yani bi uçta oda bi uçta salon o yüzden havalar isinana kadar bebegimle orda yattık yeni yeni odasına geçtik.
Benimki de kis bebegi sayilir.soguk diye salonda yattik resmen.5 aylikken odasini ayirdim.git kocanin yaninda yat.cocuk icin endiseleniyosan al bebegin yatagini da odana.birdaha ayri yatma cnm

Annelikle kadinligimizi unutuyoruz.Sanki herseye bahaneniz var gibi .Bebege yogunlasirken esinizi unutmayin.Ayrica bebegi tek sirtlanmissiniz onun nir babasi var.Esinizle yatagi ayirmaniz cok sacma olmus acilen bahanesiz birlestirin.Cinsellik tek tarafli bir olay değil .Hoslandigi seylsri yapin .Kırmızı bir ruj sürün .Sinyali siz verin.Ben sizi de hatali gördüm

Back