• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime vurdum

Nisanlimin kaslarina bi kiz dokunup surda su burda bu var diye gosterecek. Oda bununla boburlenip arkadasina gonderecek. Parcalarim adami galiba.

nesine pismanlik duyuyosun, eline saglik.

Okkalı bi tokat atıp boşanırdım, "her gün börek yemekten sıkıldım" cümlesini siz kursanız ne yapardı acaba eşiniz?

Pişman olma!

Güvenene kadar sıkı bir takip altına almayı düşünüyorum ha aksi olur güvenemezsem işi ailelere götürecem

Hayatım aldatmak illa erkeğin p..sini bir yere sokması mıdır? Daha ne olacak? Adam rahat rahat ben börek yemekten sıkıldım diyor, kadınla video çekilip güle oynaya arkadaşlarına gösteriyor. İlginçsin yani. Pat diye boşanma ama adama ültimatom verme zamanın gelmiş, senin adamın vidaları gevşemiş biraz sıkman lazım.

Hayatım aldatmak illa erkeğin p..sini bir yere sokması mıdır? Daha ne olacak? Adam rahat rahat ben börek yemekten sıkıldım diyor, kadınla video çekilip güle oynaya arkadaşlarına gösteriyor. İlginçsin yani. Pat diye boşanma ama adama ültimatom verme zamanın gelmiş, senin adamın vidaları gevşemiş biraz sıkman lazım.
Hakkaten , vidaları gevşemiş , süper tespit :KK9:

Back
X