• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime vurdum

Thes ise saff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
53
37
Evet çok utanıyorum ve pişmanım

Olay şöyle gerçekleşti

Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm

Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan

Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane okkalı yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti

Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok

off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin

Edit. Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo

Son düzenleme:
öncelikle suçlu psikolojisinden kurtulun. eşinize vurmus olabilirsiniz ama durduk yere vurmuş degilsiniz. bunun üzerine gideceginize esinizin kizla olan samimiyetini düşünün.. arkadasina hangi amacla o videoyu gonderdigini düşünün. esiniz bunların aciklamasini yapsin. siz sonra ona vurdugunuz icin suclu hissetmeye baslayin.

Eşin eve geldiğinde vurduğun için pişman olduğunu ona yansıtma sakın.
Senin vurmandan önce o kendi davranışının mantıklı açıklamasını yapsın.
Vurmuşsun sinirin geçmiş hem bi kadın olarak ne kadar zarar vermiş olabilirsin ki. Yapılmasa daha hoştu ama sen şiddet için değil sinirini ifade etmek için yapmışsın.
Sen vurdun diye bu konuyu alttan almanı bekleyebilir kendince o yüzden yanlış yaptığını bilmesin

Evet çok utanıyorum ve pişmanım

Olay şöyle gerçekleşti

Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm

Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan

Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti

Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok

off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin
Valla az bile yapmışsınız ben olsam daha da fazlasını yapardim

açıklama yapmadan gitmesine müsade etmeseydiniz keşke.
şakaya vurup geçmiş aklinca bir sonraki aşama haklı çıkma çabası olacak.
hani hem suçlu hem güçlü dediğimizden.:KK11:
şiddete karisiyim ama ne yalan söyleyim okurken çok hoşuma gitti tavrınız:)
üzülmeyin boşuna.bırakın o düşünsün.
nasıl bir açıklama yapacak merak ettim doğrusu:KK51:

Siz eşinizi yatakta yakalarsanız napardınız bende bunu merak ettim

Ben aldatırdım... gözlerim çok kötü şeyler gördü. Ama kendisi eşim değildi, sevgilimdi. Hiç birşey yapmadım. Sessizce ağladım ve sessizce çekip gittim.

arkadaşına gönderdiği bir video gördüm
İyi de bunu niye videoya çekmiş!!!!
Niye arkadaşına göndermiş,arkadaşına neyi ispatlamaya çalışmış!!!!!
Böyle birşeyin şakası bile sinir bozucu.
Gelince eşinizden mutlaka bir açıklama isteyin.
Aynı hareketleri bir erkek arkadaş bana yapsaydı tepkin ne olurdu? diye sorun ona.

Back
X