Eşime tokat attım

Fazla uzatmaya gerek yok adam haklı kime okkali bi tokat gelse karşılığını verir. Sen vururunca onun gururu incinmiycekmiydi, ayrıca niye geç kaldın diye sorması ilgilendiğini gösterir umursamaz olmasından çok daha iyidir emin ol.

Ya sizi merak edip bunun üstüne gitmesinin nesi hata? Kendince meraklanmis sizde ergen ergen puff peki tmm demissiniz. Ben olsam bende söylenirim yol boyu. Düzgünce konussaniz nolur yani. Sonra birde adama tokat atmissiniz. Sebep yokken. Kusura bakmayin ama adamda peygamber sabri varmis. Birde ozur dilemis. Sizde neyinize guvenip bu kadar agir davraniyorsaniz vazgecin bence.

Tokat atıp sonra kolumu çok sert tuttu, koltuğa oturttu diye mikızıyorsunuz? Hem suçlu hem güçlü olmak bu demek ki.

o an bunu düşünmeniz gerekirdi. öfkenize hakim olmalısınız. ne farkınız kalır eşine şiddet uygulayan insanlardan? onların da gözü dönüyor bir anda. ama karşınızda sizden daha güçsüz biri olmadığı için karşılığını da görmüşsünüz. haketmişsiniz, o haketmiş vs demek bana düşmez ama kendinize hakim olmalıydınız. geçmişteki tartışmalarınızdan birikim vs olabilir. doluymuşsunuz ve patlamaya yer arıyormuşsunuz. bu olayda büyütülecek hiçbir şey yok. gayet te muhabbet etme yolundaymış eşiniz. sonuçta ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama insan eşini, tavrını, konuşma tarzını vs tanımaz mı? neye sinirlendiniz böyle anlam veremedim.

Haklıyken haksız konuma düşmüşsün.

Sen bu adamın sevgisini hak etmiyorsun ve bu dır dırınla zaten adamı kendinden bıktıracaksın.tüm konularını biliyorum ve evliliği ellerinle mahvediyorsun.bir yıla kalmaz adam senden nefret edecek demedi deme.

Sizin birkaç konunuza daha denk geldim, açık konuşmak istiyorum belki kendi hatalarınızın farkında değilsinizdir diye. Çok fazla müdahalecisiniz, eve giren çıkan paranın kuruşu kuruşuna hesap yapma gereği hissediyorsunuz ve eşiniz 1 sakız dahi alsa gelip size paradan bir sakız aldım şu kadar eksildi demesini bekliyorsunuz. Olayları çok fazla uzatıyorsunuz ve eşinize karşı yaptığınız her şeyi (mesaj çekip haber vermek) bir lütuf gibi algılıyorsunuz. Bu olayda da eşinize tokat atmanızdan anladığım kadarınca evdeki hakimiyeti (eşler arasında bu olayı hiç anlamasamda) ele geçirme çabasındasınız. Artık evlenmiş barklanmışsınız yeni ergen kızlar gibi şımarıkça hareketlerinize bir son verseniz iyi olur. Son olarak hareketlerinizi kontrol altına almayı başaramazsanız ve eşinize sürekli, böyle devam ederse evliliğinizin biteceğini vurgularsanız gün gelir eşiniz bu sözü söylemeden resti çeker ve gider. Karşınızdaki insanı bu kadar bunaltmayın kendinizi de boş yere sıkıntıya sokmayın lütfen.

saçına başına karışması eşinin yanlış bir davranış..
sana ne cevabı bile uygun olurdu o sorusuna. sonra küçük ergen çocuk musun da dışarıda kalacağın saati eşin belirleyecek?? ki zaten haber bile vermişsin. o da keyfine bak demiş. sanırım dengesizlik gibi bir problemi var burda da haksız..
üstelik kpss gibi zor bir sınava hazırlanıyorsun çok streslisin seni sınava kadar alttan almalı.. zira ciddi zor bir sınav.. etrafımda gördüğüm adayların hepsi haklı olarak gergin, stresli.. eşin genel olarak hep hatalı..

amaaaa tokat çok yanlış bir hareket olmuş.. ben şiddetin her türlüsüne karşıyım.. bunun da çok telafisi olduğunu düşünmüyorum.. fakat eşin de karşılığını verdiğine göre malesef eşitsiniz.. sizin diğer sorunlarınızı bir şekilde çözmeniz gerek.. hep birikmişlikleriniz patlama yapıyor..

Evet tokat doğru değil ama adam da daha arabaya biner binmez saçın niye öyle bilmem ne demeseymiş iyi olurmuş. Kışkırtmış bence biraz.

siz ona kallavi bi tokat atınca ohh iyi o size karşılık verinde seni hiç affetmiceeeemmmm :// büyük ikiyüzlülük. nasıl muamele görmek istiyorsan siz de o şekilde muamele etmelisiniz.

Bence adam sınav stresiniz var diye idare edip alttan alıyor sizi. Önce tokat atıp sonra karşılık verdi diye uzun uzun trip atmak çok tahammül edilir değil yoksa. Sınav bitince bu adam eskiden böyle değildi çok değişti şaşkınlığı yaşamayın diye önceden söyleyeyim dedim.

Konulari alintilayanlar sayesinde konunuz silinmiyor oncelikle. Asagidaki yorumlarda actiginiz konunun alintisi duruyor. Ama yine de konu sildiniz bu yuzden Mune K Kazen @Margarikotin i goreve cagiriyorum.

Son olarak bu aralar galiba kadinlarin eslerine tokat atmasi, Hulya kocyigit edasiyla bogurlerine vurmasi falan moda.

sen ona iki tane indir, onun eli armut toplasın öyle mi? malesef yok öyle şey. evliliğinizi inanılmaz yıpratıyorsunuz şu hareketlerle. ummadığınız anda adam tamam bitti buraya kadar diyebilir. kimse bu kadar kahır çekmez emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…