Eşime tokat attım

Okurken midem kalkti nsl bir bayansin ama sana sunu soylim o adam sana cok katlanmicak ve gun gelicek bir anda silecek seni cok sinir oldm okurken bir de Özür dilemis ben olsam senin burnurdan getirirdim cok ayip yaptigin bir de aglamissin benim bir arkadas senin gibiydi adam onu bir bıraktı essekten dusmuse döndü simdi evli olduğu adama giki bile çıkamaz

Sizin gibi rahatsiz olan konu sahibinin esiyle geldigi son nokta ortada.
Haberlerden bi habersiniz galiba.
Sizin babani abiniz diaaridaki muhtemelen tehlikeler rahatsiz etmiyor olabilir ama enisteyi etmis...
oncelikle haberlerden bi haber olmak gibi bi durumum yok. hukuk okuyorum arkadasim. dusunce yapiniz cinsiyet ayrimidir.bu kadar acik ve net. o zaman belli bi saatten sonra erkekler disari çıkmasin kadinlar rahat gezsin. ve abim ve babam hakkindaki ithamlariniza dikkat edin.

bencede bir kadın hava karardıktan sonra en azından tek olmamalı dışarda bu cinsiyet ayrımı değil ki .. Bir erkek kalıyorsa kadında kalabilir cümlesi çok mantıksız bir erkek gece 1 de dışarda olsa bir kadın onu kaçırıp zorla tecavüz mü edecek ama kadın için durum böyle değil ki .. En azından benim düşüncem böyle şimdi gelipte erkeklerin zihnini değiştirmek lazım demesin kimse dünya kurulduğundan beri analar eğitebilse dahi erkeklerin içinde var malesef saldırganlık bu nedenle kadın laf gelmesin falan filan diye değil kendi canını koruyabilmek adına çıkmamalı bence.
erkeklerin içinde falan yoktur. tamamen egitim.sen cocuguna kalkip en basitinden sunnet dugunu yaparsan(sunnet demiyorum dikkat dugunu diyorum) bilincaltina sahip oldugu organin cok muhim bir şey oldugunu yerlestirirsin. bu kafa yapisiyla tartisamam. erkekleri kitleyin eve o zaman. sen sus ben sus o sussun. sofradaki yeriniz okuzden sonra gelsin.raziysaniz harika.

oncelikle haberlerden bi haber olmak gibi bi durumum yok. hukuk okuyorum arkadasim. dusunce yapiniz cinsiyet ayrimidir.bu kadar acik ve net. o zaman belli bi saatten sonra erkekler disari çıkmasin kadinlar rahat gezsin. ve abim ve babam hakkindaki ithamlariniza dikkat edin.
Ne okudugunuz beni baglamaz ben size okudugum unv soyleme geregi duymuyorum konuyla alakasiz.
Cinsiyet ayrimi konusu ise disaridaki tehlike yine erkek anlatabildimmi?
Yasanmis pek cok ornek var.zihniyeti bozuk uc bes insanin verdigi zarardan dolayi insanlar tedirgin.
Babaniz abinizi siz ornek verdiniz dikkat ederseniz.
Sizin dusunceniz gece gunduz gezilebilir iyi egleneceler.ben twdirginim tek cikmam buda benim dusuncem.

erkeklerin içinde falan yoktur. tamamen egitim.sen cocuguna kalkip en basitinden sunnet dugunu yaparsan(sunnet demiyorum dikkat dugunu diyorum) bilincaltina sahip oldugu organin cok muhim bir şey oldugunu yerlestirirsin. bu kafa yapisiyla tartisamam. erkekleri kitleyin eve o zaman. sen sus ben sus o sussun. sofradaki yeriniz okuzden sonra gelsin.raziysaniz harika.
terbiyenizi takının önce sonra gelip tartışın burda.. Sizin gibiler yüzünden dünya bu halde şuan.. Eğitimle alakası olsa peygamber çocuklarından da peygamber doğardı.. Erkeğin dürtüleri kadın gibi değil ayrıca hangi erkeği kilitleyebileceksin ve ben kadın çıkmasın demiyorum iyi okuyun en azından tek olmamalı diyorum.

Ne okudugunuz beni baglamaz ben size okudugum unv soyleme geregi duymuyorum konuyla alakasiz.
Cinsiyet ayrimi konusu ise disaridaki tehlike yine erkek anlatabildimmi?
Yasanmis pek cok ornek var.zihniyeti bozuk uc bes insanin verdigi zarardan dolayi insanlar tedirgin.
Babaniz abinizi siz ornek verdiniz dikkat ederseniz.
Sizin dusunceniz gece gunduz gezilebilir iyi egleneceler.ben twdirginim tek cikmam buda benim dusuncem.
nerde yaşıyorsunuz? ayrica hava karariyor 8 de. bu saatte de kadin sokaga cikamayacaksa tek basina ben bu düşünceye gülerim. tedirgin olmanizi anliyorum. bu zihniyeti bozuklar yüzünden tedirgin olmayan insan yok etrafta. ama buna ses cikarmayip kadinin tek basina yapmaya hakki oldugu seyler engellenemez.

terbiyenizi takının önce sonra gelip tartışın burda.. Sizin gibiler yüzünden dünya bu halde şuan.. Eğitimle alakası olsa peygamber çocuklarından da peygamber doğardı.. Erkeğin dürtüleri kadın gibi değil ayrıca hangi erkeği kilitleyebileceksin ve ben kadın çıkmasın demiyorum iyi okuyun en azından tek olmamalı diyorum.
size direkt soyledigim bir sey yok. bir terbiyesizlik ornegi göremedim.benim gibiler yüzünden mi yoksa boyun egenler yuzunden mi bi dusunun derim.egitimle alakasi tamamen var arkadasim. Peygamber cocuklarindan peygamber dogmamis da ahlaksizlik yapanini duydun mu?

nerde yaşıyorsunuz? ayrica hava karariyor 8 de. bu saatte de kadin sokaga cikamayacaksa tek basina ben bu düşünceye gülerim. tedirgin olmanizi anliyorum. bu zihniyeti bozuklar yüzünden tedirgin olmayan insan yok etrafta. ama buna ses cikarmayip kadinin tek basina yapmaya hakki oldugu seyler engellenemez.
Bak arkadasim yasca benden kucuksun senin gwctigin yolardan ben geceli cok oldu.ses cikar lzgecanin cigliklarini kim duydu? Napamayi palnliyosun bireysel olarak.benden sana abla tavsiyesi sen iyi olabilir icindeki herkea iyi olabilir ama dunya okadar temiz degil.seninde 5 yil sonra tecrubelerin zihinsel.olgunlugun auanki gibi olmayacak.
Kimse gece cikamazsin hakkin yok demiyor.ailelerde koruma ic gudusu bizlerde tedirginlik nedeniyle onlem diyelim.hayirli sabahlar

size direkt soyledigim bir sey yok. bir terbiyesizlik ornegi göremedim.benim gibiler yüzünden mi yoksa boyun egenler yuzunden mi bi dusunun derim.egitimle alakasi tamamen var arkadasim. Peygamber cocuklarindan peygamber dogmamis da ahlaksizlik yapanini duydun mu?
cinayet işlemek ahlaklı bir davranış mı?? Son cümlenizi bir okuyun tekrar ne demek sofrada ki yerim öküzden sonra gelsin mi diyorum ben.

Bak arkadasim yasca benden kucuksun senin gwctigin yolardan ben geceli cok oldu.ses cikar lzgecanin cigliklarini kim duydu? Napamayi palnliyosun bireysel olarak.benden sana abla tavsiyesi sen iyi olabilir icindeki herkea iyi olabilir ama dunya okadar temiz degil.seninde 5 yil sonra tecrubelerin zihinsel.olgunlugun auanki gibi olmayacak.
Kimse gece cikamazsin hakkin yok demiyor.ailelerde koruma ic gudusu bizlerde tedirginlik nedeniyle onlem diyelim.hayirli sabahlar
bu konuda haksiz oldugunuzu soylemedim.ama bu kafa yapısınin degismesi icin birilerinin konusmasi gerekiyor.susmasi degil. anne babaların egiimi bu konuda bence asiri onemli.hayirli sabahlar

cinayet işlemek ahlaklı bir davranış mı?? Son cümlenizi bir okuyun tekrar ne demek sofrada ki yerim öküzden sonra gelsin mi diyorum ben.
cinayet islemekten kastinizi anlamadim. ben zaten siz diyosunuz demedim ama bu kafa yapısında bu var ve susmak buna boyun egmek oluyor. yanlis anlamaya fazla aciksiniz.

cinayet islemekten kastinizi anlamadim. ben zaten siz diyosunuz demedim ama bu kafa yapısında bu var ve susmak buna boyun egmek oluyor. yanlis anlamaya fazla aciksiniz.
peygamber çocukları ahlaksızlık mı yapmış diye sordunuz bende cinayette bir ahlaksız davranıştır diyorum yani. Esasında sadece taciz olayı bile değil hırsızlık olayında bile erkek kendini raharlıkla savunabilir belki ama kadın yaratılış itibarı ile erkeğe göre zayıf (zayıftan kastımı doğru anlarsınız umarım) olduğu için savunamaz ve tekrar söylüyorum ben kadının gece çıkmasına karşı değilim isterse sabaha kadar dışarda olsun ama tek değil .. Ve cinsiyet ayrımı değil bu bütün erkekleri değiştiremeyeceğimize ve tehlikeleri bertaraf edemeyeceğimize göre en azından kendimizi koruyabilmeliyiz. Çıkacaksa bile kadın ya yanında başka bayan arkadaşları olmalı yada eşi sevgilisi falan

Kıskanması sorması etmesi normal belli ki adam aşık. Kıskanmasından hoşlanmasanız da gülün geçin üff vs gbi tavırlar insanları iter. Yok yere çıkan saçma tartışma için tokat atmak? Bu ayrı bi iticilik. Gerisinde eşiniz haklı.

Çok onur kırıcı bir davranış ama siz başlatmışsınız maalesef :KK43:

Bir taraf söylendiğinde diğer taraf alttan almayı bilse keşke ama hepimiz yapıyoruz bazen böyle agrasiflikler

Olayı yaşanmamış sayıp normale dönmek hiç kolay değil ama siz başlattığınız için buna mecbur gözüküyorsunuz, umarım kolay atlatırsınız

Gece vakti en canli caddelerden biri olan bagdat caddesinde bir kadin tecavüze ugruyorsa ya da yelteniliyorsa ve bu kizcagiz sesini kimseye duyuramiyorsa kusura bakmayin malesef bitmistir kadin özgürlügü ...bagdat caddesi ki gece gündüz canlidir

Korkuyorum artik ve belli saatte disarida tek olmaktan,hem beni hem ailemi tedirgin ediyor bu durum ve bu konuda haklilik paylarinin oldugunu dusunuyorum

Profil yazınız güzelmiş. Edep mutluluğa sebep..

Eşinize sert bir tokat atıp nasıl yaptım bilmiyorum bir anlıktı diyebiliyorsunuz ancak eşinizin, sizin attığınız tokada olan tepkisini ise anlık kabul edemiyorsunuz ve zorunuza gidiyor?
Hiç zorunuza gitmesin adam size bu şekilde karşılık vermese eminim o tokadı atmaya tekrar yeltenirsiniz siz. Haklı biryeriniz olmamasina rağmen özürde dilemiş. Herşeyide çok uzatıyorsunuz.

Tokat atan taraf eşiniz olsaydı yerden yere vurup boşan diyecektik. Yine aynı şeyi söylüyorum o halde : haksızsınız. Eşinizle maddi sorunlar olabilir, başka problemler de olabilir ama şiddetin savunulacak bir yanı yok kadına da erkeğe de.

Siz vurunca bir anlık tepki oluyorda eşiniz vurunca neden kabul edilemez diyorsunuz? Adama okkalı tokat atmışsınız erkek sinirinden korkarım hep yine az karşılık vermiş. O sinirle daha kötü birşey yapabilirdi.

X