- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.203
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki konularını oku birde. Gestapo bildiğin. Adamın kazandığı paraya el koyup adama harçlık veriyor ya!Birde canım yanlış anlama ama okurken senden nefret ettim git eşinin kıymetini bil
ne var hava kararikken disardaysa? ya benim babam abim bana boyle bir sey demiyor bu dusunce yapiniz gercekten rahatsiz edici.Eniste hakli..
Gec saate kadar diaardasiniz hava kararmak uzereydi diyorsunuz kim olsa tepki gosterir bu size degil disaridakilere guvenmedigindendir.adama tokat atiyorsun o sadece refklesle aizi dursurmaya calisiyor bir tokkata o atabilirdi.
Surekli giderim tehtidi yapiyorsunuz birgun kapiyi gosterir gercekten gitmek zorunda kalirsiniz.
Tokati yemis adam birde gelip sarilip ozur dileyip gel yatalim unutalim diyor melekmis eniste kusura bakma
evet tokat atmaniz cok yanlisti.ve size refleks olarak karsilik vermesi de dogal.ama adi ustunde refleks. dövüş sporlariyla ilgileniyorum ben.oyle boks falan da degil daha ileri. refleks olarak yapilan hareket anidir.mesela biri size yumruk atmaya kalkar siz o eli tutarsiniz veya yumruk atarsiniz. biter. refleks budur.devami gelmez. Sesiniz kisilacak kadar bogazinizi sikmasi bi refleks degil. gözü dönmüşlük. bi anlik bogaz sıkmayla ses kesilmez.sizin tokat atmaniz cok yanlis. geri kalan problemleri bilmiyorum. umarim halledersiniz.sinav stresi sinir falan filan gerilmissiniz ve asiri tepki vermessiniz fikrimce.Daha önce konu açmıştım.maddi konulara eşim karışmamı istemiyordu geçmişte yaşadığımız bi kaç tatsız olaydan dolayı.Kaygılarımı aynen eşime anlattım ve orta yolu bulduk.En son eşime "benden maddi yada manevi bir şey saklarsan ,düzeleceğine dair verdiğin sözü tutmazsan bir daha yüzümü göremezsin"dedim.Söz verdi ve 1 haftadır maddi herşeyi kuruşuna kadar gelip kendi söylüyordu.Hatta Seni kaybetmekten korkuyorum,O sözün beni çok üzdü ve etkiledi dedi.Yani 1 haftadır iyidik.Beni çok Seviyor bunu biliyorum Elinden geleni yapıyor Onu da görüyorum.1 haftadır ilk evlendiğimiz günlerki gibi olmuştu sürekli bi çaba içerisindeydi.
Bugün dışarı çıktım kpss sınavından önce kafam biraz dağılsın dedim.Arkadaşlarla takıldık üç dört saat.Eşim de haberdar.Sonra geldi beni almaya.Beni görür görmez dediği şey "saçını niye öyle yapmışsın "(güya güzel olmuş kıskanıyor beyefendi).yağmur yağdı o yüzden dedm gayet sakin.
Bu sefer de bu kadar gecikmeseydin geç oldu dedi.karanlık çökmüştü.Ben de hayatım ama msj attım sna bi şey demedin ben de o yüzden biraz daha takıldım dedim.Ki msj atmıştm keyfine bak yazmıştı.Neyse bu sakince 'ama çok geç' ddi.Ben de ya di üff boşver sabahtandır bni görmemişsin görür görmez yargılıyon,insan önce bi hal hatır sorar günün nasıl geçti der dedim.Diyor e işte ben de böyle muhabbet kuruyorm geçtir falan ben de tamm ya dedm sustum.bu başladı konuşmaya ' niye laflarım senin böyle zoruna gidiyor bi lafıma da tepki verme neden bana ya di üf diyon " falan die konuşmaya başladı.Ben yine sustum.Ama bu hala beni suçlayarak konuşmaya devam ediyor.Eve kadar sustum.Sonunda eve girmemizle benim patlamam başladı.Çok sinirlendim 'ne uzatıyorsun,yanlış bişey yapmadım,her şeyimden haberdardın ben senden güzel bi kaç şey bekliyorum ama Sen sabahtandır beni yargılıyorsun'dedm.Ama görseniz beni hiç anlamıyor.'Ben senin hissettiğini hissetmek zorunda mıyım.ben de dicektim günün nasıl geçti.ama önce bunları sormak istedim'dedi.Ben de yaptığın yanlış,yargılıyorsun iğneliyorsun resmen falan dedim.O kendini haklı buluyo ben kendimi.Ben aşırı kırıldım ve bi anda çok kötü patladım o beni anlamayıp beni suçladığı için.Ve yüzüne çok sert bi tokat attım.O da refleksle ayağa kalktı bi eliyle boğazımı sıktı diğer eliyle de vurduğum taraftaki kolumu sıkıp beni o şekil çekyata oturttu.Sesim kısıldı resmen öyle sıktı ki.napıyorsun ddim.bıraktı hemen ve karşımdaki çekyata oturdu.Yani istemeyerek yaptı refleksti belliydi.Ama ben çok kötü oldum çok ağladım.Sen bunu nasıl yaparsın Seni affetmicem falan ddim.oturdu ve ya sen ne utanmazsın öyle yüzüme vurdun ki gözümden resmen ateş fışkırdı ddi ve bana bi sürü laf söyledi.Farkındayım ben suçluyum vurmamalıydım öyle sert ama o ilk defa bana böyle davrandığı için çok kötü oldum Kabullenemedim.biraz ağız dalışına girdik.Geldi sarılıp özür diledi
Aniden oldu Refleksti.Sen bi anda vurunca savunmaya kalktım kendimi ama hemen bıraktm Seni.Senin tokadın yüzümü çok acıttı bi anda karşılık verdim ddi.Ben olayın şokuyla kabullenmedim.Tekrar özür diledi.hadi gel yatalım unutalım ddi.Git gelmicem çok üzgünüm ddm.Yine açıklamalarda bulundu.ben tekrar gelmek istemiyorum git biraz yalnız kalmk istiyorm ddim.gitmedi tekrar başa döndük tartıştık.Kabullenmiyorum bu yaptığını bu reddeye sen getirdin ddim.O da beni suçladı.Senin içn artık bi şey yapmicam karşılığını almıyorum ddim.O da almıyorsan neden yanımdasın hala dedi.Ben de merak etme bu şekilde devam edersen artık yanında da olmicam ddim.Sinirlendi bağırdı kızdı benim vicdanım rahat Sen bu hale getirdin sen baştan sona kadar suçlusun ddi.Ben de madem öyle artık hiç bi şey bekleme senin için artık hiç bişey yapmicam(üst başıma hep dikkat ediyorum onun için.ark yanındayken bi msj atsa habersiz bırakmıyorum onu geciksem haberdar ediyorum vs ) Sen de o olmayan vicdanını rahat tutmaya devam et ddim çektim gittim başka odaya.Çok üzgünüm .Keşke vurmasaydım ona.Kendime hakim olamadım.Ama beni çok fitilledi bi türlü anlamıyordu .Yarın konuşmicak benimle biliyorum.ben de onunla.O oda da şuan ben de salonda
2 saat önce oldu bunlar
Oda ya gitmek istemiyorum.ilk defa böyle ayrı durdum.Ama ne yapsam onu da bilmiyorum.Çok üzgünüm.Bi anda neden bu hale geldik anlamadım :-(
Tam düzelmiştik.Ama içimden bi şeyle kopmuş gibi hissediyorum.keşke ağız dalışına girseydik de birbirimize bunu yaşatmasaydık :-(
Daha önce konu açmıştım.maddi konulara eşim karışmamı istemiyordu geçmişte yaşadığımız bi kaç tatsız olaydan dolayı.Kaygılarımı aynen eşime anlattım ve orta yolu bulduk.En son eşime "benden maddi yada manevi bir şey saklarsan ,düzeleceğine dair verdiğin sözü tutmazsan bir daha yüzümü göremezsin"dedim.Söz verdi ve 1 haftadır maddi herşeyi kuruşuna kadar gelip kendi söylüyordu.Hatta Seni kaybetmekten korkuyorum,O sözün beni çok üzdü ve etkiledi dedi.Yani 1 haftadır iyidik.Beni çok Seviyor bunu biliyorum Elinden geleni yapıyor Onu da görüyorum.1 haftadır ilk evlendiğimiz günlerki gibi olmuştu sürekli bi çaba içerisindeydi.
Bugün dışarı çıktım kpss sınavından önce kafam biraz dağılsın dedim.Arkadaşlarla takıldık üç dört saat.Eşim de haberdar.Sonra geldi beni almaya.Beni görür görmez dediği şey "saçını niye öyle yapmışsın "(güya güzel olmuş kıskanıyor beyefendi).yağmur yağdı o yüzden dedm gayet sakin.
Bu sefer de bu kadar gecikmeseydin geç oldu dedi.karanlık çökmüştü.Ben de hayatım ama msj attım sna bi şey demedin ben de o yüzden biraz daha takıldım dedim.Ki msj atmıştm keyfine bak yazmıştı.Neyse bu sakince 'ama çok geç' ddi.Ben de ya di üff boşver sabahtandır bni görmemişsin görür görmez yargılıyon,insan önce bi hal hatır sorar günün nasıl geçti der dedim.Diyor e işte ben de böyle muhabbet kuruyorm geçtir falan ben de tamm ya dedm sustum.bu başladı konuşmaya ' niye laflarım senin böyle zoruna gidiyor bi lafıma da tepki verme neden bana ya di üf diyon " falan die konuşmaya başladı.Ben yine sustum.Ama bu hala beni suçlayarak konuşmaya devam ediyor.Eve kadar sustum.Sonunda eve girmemizle benim patlamam başladı.Çok sinirlendim 'ne uzatıyorsun,yanlış bişey yapmadım,her şeyimden haberdardın ben senden güzel bi kaç şey bekliyorum ama Sen sabahtandır beni yargılıyorsun'dedm.Ama görseniz beni hiç anlamıyor.'Ben senin hissettiğini hissetmek zorunda mıyım.ben de dicektim günün nasıl geçti.ama önce bunları sormak istedim'dedi.Ben de yaptığın yanlış,yargılıyorsun iğneliyorsun resmen falan dedim.O kendini haklı buluyo ben kendimi.Ben aşırı kırıldım ve bi anda çok kötü patladım o beni anlamayıp beni suçladığı için.Ve yüzüne çok sert bi tokat attım.O da refleksle ayağa kalktı bi eliyle boğazımı sıktı diğer eliyle de vurduğum taraftaki kolumu sıkıp beni o şekil çekyata oturttu.Sesim kısıldı resmen öyle sıktı ki.napıyorsun ddim.bıraktı hemen ve karşımdaki çekyata oturdu.Yani istemeyerek yaptı refleksti belliydi.Ama ben çok kötü oldum çok ağladım.Sen bunu nasıl yaparsın Seni affetmicem falan ddim.oturdu ve ya sen ne utanmazsın öyle yüzüme vurdun ki gözümden resmen ateş fışkırdı ddi ve bana bi sürü laf söyledi.Farkındayım ben suçluyum vurmamalıydım öyle sert ama o ilk defa bana böyle davrandığı için çok kötü oldum Kabullenemedim.biraz ağız dalışına girdik.Geldi sarılıp özür diledi
Aniden oldu Refleksti.Sen bi anda vurunca savunmaya kalktım kendimi ama hemen bıraktm Seni.Senin tokadın yüzümü çok acıttı bi anda karşılık verdim ddi.Ben olayın şokuyla kabullenmedim.Tekrar özür diledi.hadi gel yatalım unutalım ddi.Git gelmicem çok üzgünüm ddm.Yine açıklamalarda bulundu.ben tekrar gelmek istemiyorum git biraz yalnız kalmk istiyorm ddim.gitmedi tekrar başa döndük tartıştık.Kabullenmiyorum bu yaptığını bu reddeye sen getirdin ddim.O da beni suçladı.Senin içn artık bi şey yapmicam karşılığını almıyorum ddim.O da almıyorsan neden yanımdasın hala dedi.Ben de merak etme bu şekilde devam edersen artık yanında da olmicam ddim.Sinirlendi bağırdı kızdı benim vicdanım rahat Sen bu hale getirdin sen baştan sona kadar suçlusun ddi.Ben de madem öyle artık hiç bi şey bekleme senin için artık hiç bişey yapmicam(üst başıma hep dikkat ediyorum onun için.ark yanındayken bi msj atsa habersiz bırakmıyorum onu geciksem haberdar ediyorum vs ) Sen de o olmayan vicdanını rahat tutmaya devam et ddim çektim gittim başka odaya.Çok üzgünüm .Keşke vurmasaydım ona.Kendime hakim olamadım.Ama beni çok fitilledi bi türlü anlamıyordu .Yarın konuşmicak benimle biliyorum.ben de onunla.O oda da şuan ben de salonda
2 saat önce oldu bunlar
Oda ya gitmek istemiyorum.ilk defa böyle ayrı durdum.Ama ne yapsam onu da bilmiyorum.Çok üzgünüm.Bi anda neden bu hale geldik anlamadım :-(
Tam düzelmiştik.Ama içimden bi şeyle kopmuş gibi hissediyorum.keşke ağız dalışına girseydik de birbirimize bunu yaşatmasaydık :-(
agziniza sağlık ya hayretler icinde okudum yorumlari. refleksmis yok artik.Esin hakli diyenlere sok oldum...Ne sen haklisin ne de esin....tokat atmanin savunulacak yani yok ama esinde misli ile karsilik vermis onun yaptigi HIC kabul edilemez...
ikinizinde iletisim sorunu var,bi de senin para takintin...umarim boyle devam etmez, yoksa bosanin kurtulun hem size yazik hem esinize...
dogrudur canim babamiz abimiz bisey demez ama esimiz diyor napcaksin bizimde hosumuza gitmiyor ama simdi kavga cikarmaya gerek yok sanane de diyemiyecegimize gore ilimli olmak gerek yoksa hava kararirken eve donmek tabiki yanlis degilne var hava kararikken disardaysa? ya benim babam abim bana boyle bir sey demiyor bu dusunce yapiniz gercekten rahatsiz edici.
eğer ben o saatte disarda duramiyorsam o da duramaz. boyle olursa sorun yok.tabii ki kavga cikarmaya gerek yok.iki tarafta ilimli olursa sorun da olmaz. ama bir şeyler hep kadindan beklendiğinde benim tavrım kesinlikle farkli olur. daha önceki konularini okudum yok sen kadinin yapamazsin tarzi soylemleri varmis hanimefendinin esinin.bu saygisizliktir. bu kabul edilemez.dogrudur canim babamiz abimiz bisey demez ama esimiz diyor napcaksin bizimde hosumuza gitmiyor ama simdi kavga cikarmaya gerek yok sanane de diyemiyecegimize gore ilimli olmak gerek yoksa hava kararirken eve donmek tabiki yanlis degil
bende sizin gibi dusunuyorum ama malesef toplumdaki sen kadinsin ben erkegim algisini bir turlu kiramiyoruz.biraz medeni olmak lazim ama nerde bunlarida degistiremiyecegimize gore orta yolu bulmak sart yoksa evlerimizde huzur kalmiyor.eğer ben o saatte disarda duramiyorsam o da duramaz. boyle olursa sorun yok.tabii ki kavga cikarmaya gerek yok.iki tarafta ilimli olursa sorun da olmaz. ama bir şeyler hep kadindan beklendiğinde benim tavrım kesinlikle farkli olur. daha önceki konularini okudum yok sen kadinin yapamazsin tarzi soylemleri varmis hanimefendinin esinin.bu saygisizliktir. bu kabul edilemez.
aksine boyle yapıldıgi icin degismiyor bu kafa yapisi. 'aman ben konussam ne degisecek?' sen bir konus bak neler degisiyor.ve bu konuda bayaģı yol katedildi artik kadin olarak hepimizin tepki gostermsi gerek ki tamamen arinsin bu toplum bu pis dusuncelerinden.ben
bende sizin gibi dusunuyorum ama malesef toplumdaki sen kadinsin ben erkegim algisini bir turlu kiramiyoruz.biraz medeni olmak lazim ama nerde bunlarida degistiremiyecegimize gore orta yolu bulmak sart yoksa evlerimizde huzur kalmiyor.
Sizin gibi rahatsiz olan konu sahibinin esiyle geldigi son nokta ortada.ne var hava kararikken disardaysa? ya benim babam abim bana boyle bir sey demiyor bu dusunce yapiniz gercekten rahatsiz edici.
bencede bir kadın hava karardıktan sonra en azından tek olmamalı dışarda bu cinsiyet ayrımı değil ki .. Bir erkek kalıyorsa kadında kalabilir cümlesi çok mantıksız bir erkek gece 1 de dışarda olsa bir kadın onu kaçırıp zorla tecavüz mü edecek ama kadın için durum böyle değil ki .. En azından benim düşüncem böyle şimdi gelipte erkeklerin zihnini değiştirmek lazım demesin kimse dünya kurulduğundan beri analar eğitebilse dahi erkeklerin içinde var malesef saldırganlık bu nedenle kadın laf gelmesin falan filan diye değil kendi canını koruyabilmek adına çıkmamalı bence.Sizin gibi rahatsiz olan konu sahibinin esiyle geldigi son nokta ortada.
Haberlerden bi habersiniz galiba.
Sizin babani abiniz diaaridaki muhtemelen tehlikeler rahatsiz etmiyor olabilir ama enisteyi etmis...
Zaten erkeklerin guvenmedigi yine erkekler.hangi kadin kimi taciz etmis kime tecavuz etmis.bencede bir kadın hava karardıktan sonra en azından tek olmamalı dışarda bu cinsiyet ayrımı değil ki .. Bir erkek kalıyorsa kadında kalabilir cümlesi çok mantıksız bir erkek gece 1 de dışarda olsa bir kadın onu kaçırıp zorla tecavüz mü edecek ama kadın için durum böyle değil ki .. En azından benim düşüncem böyle şimdi gelipte erkeklerin zihnini değiştirmek lazım demesin kimse dünya kurulduğundan beri analar eğitebilse dahi erkeklerin içinde var malesef saldırganlık bu nedenle kadın laf gelmesin falan filan diye değil kendi canını koruyabilmek adına çıkmamalı bence.