Eşime tokat attım

birde adamin kazandigi parayi kurusu kurusuna size hesab vermesi esinizin iyi niyetlerini sorumlulugunu size saygisini siz bu hale getirdiniz eve girip sinirlenecek ne var.bende esime gec geldi mi surat yaparim bi iki cumle sitem ederim oda soyleyecegi varsa soyler ama gunumu de gecemide yazik etmem senin adina uzuldum azicik ilimli olsan ve fevriligini kirsan uzulmuycektin.senin tokat atman ne kadar yanlissa onunda sana saldirmasi o kadar yanlis..insan sinirle neler yapiyor insanlari sinirlendirmemek birazda bizim elimizde uzuldum umarim iyi olur araniz..

ne var hava kararikken disardaysa? ya benim babam abim bana boyle bir sey demiyor bu dusunce yapiniz gercekten rahatsiz edici.

evet tokat atmaniz cok yanlisti.ve size refleks olarak karsilik vermesi de dogal.ama adi ustunde refleks. dövüş sporlariyla ilgileniyorum ben.oyle boks falan da degil daha ileri. refleks olarak yapilan hareket anidir.mesela biri size yumruk atmaya kalkar siz o eli tutarsiniz veya yumruk atarsiniz. biter. refleks budur.devami gelmez. Sesiniz kisilacak kadar bogazinizi sikmasi bi refleks degil. gözü dönmüşlük. bi anlik bogaz sıkmayla ses kesilmez.sizin tokat atmaniz cok yanlis. geri kalan problemleri bilmiyorum. umarim halledersiniz.sinav stresi sinir falan filan gerilmissiniz ve asiri tepki vermessiniz fikrimce.

Esin hakli diyenlere sok oldum...Ne sen haklisin ne de esin....tokat atmanin savunulacak yani yok ama esinde misli ile karsilik vermis onun yaptigi HIC kabul edilemez...
ikinizinde iletisim sorunu var,bi de senin para takintin...umarim boyle devam etmez, yoksa bosanin kurtulun hem size yazik hem esinize...

agziniza sağlık ya hayretler icinde okudum yorumlari. refleksmis yok artik.

Herşeyi çoookkkkkk uzatma huyunuz var. Eşinize karşı tahammül seviyenizde çok az. Ayrıca tokat atmanız hiç doğru değil. Ben sizi hiç haklı bulamadım kusura bakmayın. Artık nasıl vurduysanız gözümden ateş çıktı demiş adam, sonra vay benim boğazımı sıktın diye affetmicem seni demişsiniz. Hiç olmicak şekilde davranmışsınız. Sizi kırmak istemem ama biraz tavırlarınızı düzeltmenizde fayda var. Bu kadar tahammülsüzlük hiç iyi değil.

Tokat attıysanız, karşılık olarak tokat gelmesine bile hazırlıklı olun!
Bu konuda yüzgöz olmak çok tehlikeli ayrıca.
Ve son olarak, abartmayın derim.. Bu şekilde ayrıcalığınızı, değerinizi yitirirsiniz..

ne var hava kararikken disardaysa? ya benim babam abim bana boyle bir sey demiyor bu dusunce yapiniz gercekten rahatsiz edici.
dogrudur canim babamiz abimiz bisey demez ama esimiz diyor napcaksin bizimde hosumuza gitmiyor ama simdi kavga cikarmaya gerek yok sanane de diyemiyecegimize gore ilimli olmak gerek yoksa hava kararirken eve donmek tabiki yanlis degil

dogrudur canim babamiz abimiz bisey demez ama esimiz diyor napcaksin bizimde hosumuza gitmiyor ama simdi kavga cikarmaya gerek yok sanane de diyemiyecegimize gore ilimli olmak gerek yoksa hava kararirken eve donmek tabiki yanlis degil
eğer ben o saatte disarda duramiyorsam o da duramaz. boyle olursa sorun yok.tabii ki kavga cikarmaya gerek yok.iki tarafta ilimli olursa sorun da olmaz. ama bir şeyler hep kadindan beklendiğinde benim tavrım kesinlikle farkli olur. daha önceki konularini okudum yok sen kadinin yapamazsin tarzi soylemleri varmis hanimefendinin esinin.bu saygisizliktir. bu kabul edilemez.

ben
bende sizin gibi dusunuyorum ama malesef toplumdaki sen kadinsin ben erkegim algisini bir turlu kiramiyoruz.biraz medeni olmak lazim ama nerde bunlarida degistiremiyecegimize gore orta yolu bulmak sart yoksa evlerimizde huzur kalmiyor.

ben

bende sizin gibi dusunuyorum ama malesef toplumdaki sen kadinsin ben erkegim algisini bir turlu kiramiyoruz.biraz medeni olmak lazim ama nerde bunlarida degistiremiyecegimize gore orta yolu bulmak sart yoksa evlerimizde huzur kalmiyor.
aksine boyle yapıldıgi icin degismiyor bu kafa yapisi. 'aman ben konussam ne degisecek?' sen bir konus bak neler degisiyor.ve bu konuda bayaģı yol katedildi artik kadin olarak hepimizin tepki gostermsi gerek ki tamamen arinsin bu toplum bu pis dusuncelerinden.

Sizin gibi rahatsiz olan konu sahibinin esiyle geldigi son nokta ortada.
Haberlerden bi habersiniz galiba.
Sizin babani abiniz diaaridaki muhtemelen tehlikeler rahatsiz etmiyor olabilir ama enisteyi etmis...

Sizin gibi rahatsiz olan konu sahibinin esiyle geldigi son nokta ortada.
Haberlerden bi habersiniz galiba.
Sizin babani abiniz diaaridaki muhtemelen tehlikeler rahatsiz etmiyor olabilir ama enisteyi etmis...
bencede bir kadın hava karardıktan sonra en azından tek olmamalı dışarda bu cinsiyet ayrımı değil ki .. Bir erkek kalıyorsa kadında kalabilir cümlesi çok mantıksız bir erkek gece 1 de dışarda olsa bir kadın onu kaçırıp zorla tecavüz mü edecek ama kadın için durum böyle değil ki .. En azından benim düşüncem böyle şimdi gelipte erkeklerin zihnini değiştirmek lazım demesin kimse dünya kurulduğundan beri analar eğitebilse dahi erkeklerin içinde var malesef saldırganlık bu nedenle kadın laf gelmesin falan filan diye değil kendi canını koruyabilmek adına çıkmamalı bence.

ve konu sahibi siz tokat atıyorsunuz ama adam suçlu öylemi ?? sanırım henüz evliliğiniz de 5 yılı doldurmadınız yoksa bu şekilde tribi hiç bir erkek çekmez yada o tokadın karşılığı olarak hiç bir erkek bu kadar sakin kalamaz kalsa dahi gidip kendi özür dilemez..

Zaten erkeklerin guvenmedigi yine erkekler.hangi kadin kimi taciz etmis kime tecavuz etmis.
Ozgecani gece kacirip tecavuz eden hayvani ne cabuk unuttuk buna benzer yuzlerce ornek.
Gece agaclardan kaldirimdan cekinmiyoruz zihniyeti bozuk adilerden cekiniyoruz.
Unv.2.ogretim.okudum geceyi gunduzden daha iyi bilirim.ama bu gercekler bazilarina gore gericilik bana gore aci gercek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…