Eşime olan güven sorunum

Asmiramisra

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
42
6
25
Merhabalar öncelikle biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Biz eşimle 2 sene sevgililik dönemi yaşadık 1.5 senedir evliyiz sevgililik dönemin de aldatma yalan gibi hataları oldu. Öyle böyle düzelir diye affettiğim zamanlardı. Evlendiğimiz zaman yalanı oldu ama aldatması olmadı. Ama tam güvenmediğim için hala şüphelerim var açıkçası. Eşim işe tam saatinde gider tam saatinde gelir. Pek dışarı çıkmaz. Telefon şifresini genel itibari ile hiçbirseyini saklamaz iş yerinde ne olup bitiyorsa anlatır. Asıl soruna gelecek olursak iş yerinde ki kız iş arkadaşıyla fazla samimiler eşim geçenlerde hasta oldu corona iş grubundan geçmiş olsun aslan diye mesaj atmış. Benim kıskanç olduğumu biliyor iş yerinden erkek birine arttırıp ben yanında miyim diye sorduruyor kıskancım diye geçmiş olsuna ariyamiyormus işte arayamiyorum da işte adımı söyleyip onunla ev hayatı nasıl gidiyor gibi sorular sordu bende şüpheleniyorum açıkçası karşı tarafta evli ve çocuğu var. Eşime söylediğim de öyle biri değil ne olur artık bana güven aldatmam diyor. Bilmiyorum fazla mı abartıyorum ben artık boşanmaya kadar düşündüm güvenmiyorum ya aldatıyorsa diyerek ne yapacağımı bilmiyorum bir yol gösterin.

Merhabalar öncelikle biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Biz eşimle 2 sene sevgililik dönemi yaşadık 1.5 senedir evliyiz sevgililik dönemin de aldatma yalan gibi hataları oldu. Öyle böyle düzelir diye affettiğim zamanlardı. Evlendiğimiz zaman yalanı oldu ama aldatması olmadı. Ama tam güvenmediğim için hala şüphelerim var açıkçası. Eşim işe tam saatinde gider tam saatinde gelir. Pek dışarı çıkmaz. Telefon şifresini genel itibari ile hiçbirseyini saklamaz iş yerinde ne olup bitiyorsa anlatır. Asıl soruna gelecek olursak iş yerinde ki kız iş arkadaşıyla fazla samimiler eşim geçenlerde hasta oldu corona iş grubundan geçmiş olsun aslan diye mesaj atmış. Benim kıskanç olduğumu biliyor iş yerinden erkek birine arttırıp ben yanında miyim diye sorduruyor kıskancım diye geçmiş olsuna ariyamiyormus işte arayamiyorum da işte adımı söyleyip onunla ev hayatı nasıl gidiyor gibi sorular sordu bende şüpheleniyorum açıkçası karşı tarafta evli ve çocuğu var. Eşime söylediğim de öyle biri değil ne olur artık bana güven aldatmam diyor. Bilmiyorum fazla mı abartıyorum ben artık boşanmaya kadar düşündüm güvenmiyorum ya aldatıyorsa diyerek ne yapacağımı bilmiyorum bir yol gösterin.
sevgiliyken yakalamışsın ve kabul etmişsin üstüne evlenmişsin. hata başta yapılmış. güven tek kullanımlıktır. çözümü yok maalesef.

Geçmiş olsun aslan cümlesi hariç bir sorun göremedim. Eşiniz biraz o sınırı koruyamıyor mu acaba? Kaç kişi çalışıyorlar acaba aile gibiler mi?

Zamanında yapmış o yüzden iyi gözlemleyin iş yerinde böyle laobali yakınlıkları doğru bulmuyorum. Birinin evlilik hayatını sorgulamak şüphe uyandırıcı ama bunu söyleyebilirim

Kesinlikle eşiniz is arakadsina bu meydani vermemeli , mesafe koymasi gerekir ,işle ilgili muhabbeti anlarimda , o yanindami o var diye arayamiyroum gibi muhabbetler ters geldi bana🤷‍♀️

Geçmiş olsun aslan cümlesi hariç bir sorun göremedim. Eşiniz biraz o sınırı koruyamıyor mu acaba? Kaç kişi çalışıyorlar acaba aile gibiler mi?
25 kişi çalışıyorlar ama 10 tane bayan çalışıyor gerisi erkek iş yerinde biraz herkes herkesin herşeyini biliyor. Ben samimi değilim zaten işte kanka kardeşim diye konuşuyorum diyor bana da kız bilerek yapıyormuş gibi geldi yanlış anlamayın ama eşim nasıl desem biraz alımlı yakışıklı yani ondan da böyle düşünüyor olabilirim.

İşyerinden bir erkeğe arattirip sizin orda olup olmadiginizi öğrenmeye çalıstigini nereden biliyorsunuz? Çünkü öyleyse bu hareket iş arkadasligindan daha farklı bir boyuta girecek bir davranis bence. Hoşuma gitmedi.
Erkek iş arkadaşı aradı dedi ki napiyorsun yanında biri var mı dedi eşimde evet eşim yanımda diyip kapattı ben daha sonra tekrar arattirdim çocuk dedi ki o kız arattirdi dedi bende kızı arattirdim ve böyle şeyler söyledi

Erkek iş arkadaşı aradı dedi ki napiyorsun yanında biri var mı dedi eşimde evet eşim yanımda diyip kapattı ben daha sonra tekrar arattirdim çocuk dedi ki o kız arattirdi dedi bende kızı arattirdim ve böyle şeyler söyledi
Ve bu kadın evli. Eyvah eyvah. Ben bu işin sonunu görebiliyorum, dikkatli olun. Direkt kendisi arayıp sormuyorsa kız kendi kendine bir şeyler besliyordut eşinize karşı. Evli biri böyle toplara girer mi durduk yere sanmam. Eşinizin de sınırı koruyamadığı kadında farklı düşünceler uyandırdığını düşünüyorum.
25 kişi çalışıyorlar ama 10 tane bayan çalışıyor gerisi erkek iş yerinde biraz herkes herkesin herşeyini biliyor. Ben samimi değilim zaten işte kanka kardeşim diye konuşuyorum diyor bana da kız bilerek yapıyormuş gibi geldi yanlış anlamayın ama eşim nasıl desem biraz alımlı yakışıklı yani ondan da böyle düşünüyor olabilirim.
Çok da az kişi değilmiş aslında. Hani dedim 3-5 kişiler mi de bu samimiyet ondan mı? Ama sanmıyorum.

Bu ne biçim iş arkadasligi ne saçma bir muhabbet. Bız böyle şeyleri en son lisede yapiyoduk. Esinize bı ayar verin bence. Evli barkli olduğunu unutmasin.

Böyle ömür geçer mi

siz bir kere aldatılıp bunu sindirebildiyseniz tekrar aldatmasını da kabul edeceksiniz kusura bakmayın.zaten bu tıynette bir insan bugün olmazsa yarın aldatır.

eşin alımlılıktan ziyade karaktersiz bacım. aldatmış seni aloo

Sevgililikte aldatmış, affedip evlenmissiniz. Adam böyle bir şeyi kabulleneceginizi biliyor. aldatmam ne demek. Böyle şeylerin konuşulması bile tuhaf

O kadına gelince, nereden biliyor bu kadar kıskanç olduğunuzu? Evli kadının eşinizin hastalığıyla bu kadar ilgili olması, başkasına aratmasi vs bana masum gelmedi.

Almışsın adamı ne diyelim ki ?
Zaten ne desekte aldatan adamla evlenen kadın, hayatta bir gıdım ilerlemez yanından. Tavsiyem fazla kurcalama.

X