- 17 Şubat 2022
- 42
- 6
- 25
- Konu Sahibi Asmiramisra
Merhabalar öncelikle biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Biz eşimle 2 sene sevgililik dönemi yaşadık 1.5 senedir evliyiz sevgililik dönemin de aldatma yalan gibi hataları oldu. Öyle böyle düzelir diye affettiğim zamanlardı. Evlendiğimiz zaman yalanı oldu ama aldatması olmadı. Ama tam güvenmediğim için hala şüphelerim var açıkçası. Eşim işe tam saatinde gider tam saatinde gelir. Pek dışarı çıkmaz. Telefon şifresini genel itibari ile hiçbirseyini saklamaz iş yerinde ne olup bitiyorsa anlatır. Asıl soruna gelecek olursak iş yerinde ki kız iş arkadaşıyla fazla samimiler eşim geçenlerde hasta oldu corona iş grubundan geçmiş olsun aslan diye mesaj atmış. Benim kıskanç olduğumu biliyor iş yerinden erkek birine arttırıp ben yanında miyim diye sorduruyor kıskancım diye geçmiş olsuna ariyamiyormus işte arayamiyorum da işte adımı söyleyip onunla ev hayatı nasıl gidiyor gibi sorular sordu bende şüpheleniyorum açıkçası karşı tarafta evli ve çocuğu var. Eşime söylediğim de öyle biri değil ne olur artık bana güven aldatmam diyor. Bilmiyorum fazla mı abartıyorum ben artık boşanmaya kadar düşündüm güvenmiyorum ya aldatıyorsa diyerek ne yapacağımı bilmiyorum bir yol gösterin.